Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#472840 kerikoma Előzmény: #472837

Kár érte, mert nagyon szép motor:( Volt szerencsém élőbe látni, még majdnem mentem is vele, de papucsba nyuszi voltam, pedig Ricsi nagyon noszogatott...

Szóval aki megveszi az jól jár vele..

#472839 Waszeitung Előzmény: #472837

Akkor gondolom vmi robeszos móka lesz,egy 200ccm essel bőven el lehet pörögni benn a városba,és az megáll 120-140kg alatt..

#472837 Ricsi Előzmény: #472836

Valami kisebb, beköltözünk Pest belvárosába, egy ekkora dögöt nem tologatok minden nap.

Eladó a motorom, ha érde…

#472829 Ricsi

Eladó a motorom, ha érdekel valakit...

BMW R 1150 RT, 2001-es, 110 000 km, szinte végig a BMW Vallisnál szervizelve, ősszel kapott új féktárcsát és fékeket, gumik jó állapotban, szlovák rendszámmal, ami persze magyarítható is, ha kell. Maradhat szlovákon, cég tulajdona, akkor bérleti szerződés köttetik (teljesen legális). Kinti költsége 80 Eur/év kötelező biztosítás.

#470985 kerikoma Előzmény: #470788

Nincs mit, remélem jól jársz a géppel. Csináld meg neki a helyet:-)

Persze, hogy nem ilyennek képzeltél! Én se téged.Mielőtt jöttél, előtte vettem le az olyan szerkót, amilyen rajtad volt. Gyors munkásruha felvétel, fa vágás, begyújtás és már jöttél is.

Nekem a leggyorsabb Gyöngyösi utam 2 és háromnegyed óra volt. Mondjuk akkor még nem volt M6-os, szegény peugeotom kapott rendesen:D

Na örülök, hogy megismertelek, nyáron irány Alsóörs. Csokitól nem fogadom el, amit írt, hisz már készítem elő a sok-sok fajta pálinkát:D:D

#470975 KawaBazsy Előzmény: #470963

Már megvan a dátum (Júni 6-10), benzintyúk írta Tirolból, ő is készül, ott még durvább a tél. :-)

#470921 KawaBazsy Előzmény: #470827

Jó duma.. befenyített az asszony? :-)

Én nem érzem magam attól rossznak, h olykor iszok egy kis alkoholt..