Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

hg

#479498 Waszeitung

Miért van az hogy ami működhetne ebben az országban azt vagy szét kell lopni,vagy elbaxni,vagy vmi olyat csinálni vele ami által nem működik normálisan?

A pékségben nem lehet ehető kifli venni mert mire szétvágod morzsakupac lesz belőle,normális sört venni ami finom,mert a Mo-n gyártott sör az eredetihez képest polc alá való,állami kézben lévő vállalatot nyereséggel működtetni,nem feneketlen kútként üzemeltetni,olyan bért és fizetést adni hogy normálisan meg lehessen élni belőle,olyan politikusnak lenni aki hiteles,és az ország érdekeit képviseli,nem hazudik minden nap az emberek szemébe...és a béten normálisan kereskedni nem pedig kisfarkú brokik homokozójaként működtetni...van ebben az országban ami normálisan megy?

A lopás,csalás,hazudás az ami hiba nélkül működik jelenleg :(

Re: nincs cím

#471767 Scipio

"Csillag leszel fény nélkül" a P.mobil száma tökéletesen illik rá, benne vagyok én is csak jóval szolídabb szintekről :(

Re: Tőzsde, Bank, Politika, Rendszer

#471433 KawaBazsy Előzmény: #471155

Vazz, h vkinek long nyerő kell 1 üveg pezsgő megvásárlásához.. Matgab-ot figyeld! :-)

ÁÁÁÁÁ, a lónak a mirhail…

#471209 Fornit

ÁÁÁÁÁ, a lónak a mirhaillatú nemiszervét venék a szájukba azok akik így felrángatták az indexeket!!!!

#470745 Bluebalu Előzmény: #470741

Kitartás, remélem nem "olyan nagy" összegről van szó és bár nekem volt fedezetem bőven szeptemberben én is átéltem ezt...egyszerúen nem és nem akart fordulni...muszáj volt zárnom, amit le is írtam lejebb...Neked is jó hétvégét, amennyire jó lehet...

#470741 Indián Előzmény: #470690

Köszönöm.

Jelenleg 164%-on áll a fedezettségi szint, tőke 1/3 pedig 1 hét alatt eltűnt. Ha most mindet lezárnám lehet az idei év után már nem kellene adót fizetnem.

Remélem jövőhéten lesz korrekció, mert még egy hét mire tudok tölteni a számlámra egy keveset. (Amit persze rögtön elnyelne...)

Üdv!

Szép hétvégét!

#470729 KawaBazsy Előzmény: #470386

Ennyire idegesít, hogy csak 1 turbót találtál a BMW-ben? Nem akkora bukó az az egy pezsgő.. :-)

#470690 Bluebalu Előzmény: #470620

kitartás...majd írd meg h mi lett szeptemberben én is buktam a hatin összesen 191.ooo -ret, pont fordítva nem hitten el h ennyit eshet vártam h korrigál vissza és meg akartam fogni hatival -191000 lett a vége...most ugyanez van csak fordítva 10 kontival nem volt semmi azóta nem hatizok ja és szept kilencedikén zártam és évvégén fillére annyin zárt mint ahol szeptemberben én zártam...ez a long viszont jó nekem...de csak kb arra h visszajöjjön a pénzem már nem a hati hanem a többi...

#470620 Indián Előzmény: #470556

Párat zártam csak, így most kb ismét az első figyelmeztetési szintnél járok 175% nál. A többivel megvárom a zárást.

Üdv!

#470422 Előzmény: #470386

Mindamellett, hogy rendkívül képletesen írtad le dühöd kifejezését, egyebekben nem írtál semmit arról, hogy mi annak a trágya.

#470415 wizes Előzmény: #470367

Meg kell tudni, hányszázaléknál zárnak, mert jártam úgy: ha párat zárok, ok, de amíg ép telefonáltam a brokival addíg a gép zárt de a teljes fedezettséget lerendezte, többet zárt le veszteségben mint ha te teszed. Tehát igen, jobb manuálisan zárogatni vagy pénzt bevinni, mint hagyni őket zárni, az szívás.

Tőzsde, Bank, Politika, Rendszer

#470386 Longshort Voilattila

Hogy az a tetves ****isten bassza bele 19000 szer a retkes túrós ****át ebbe az egész **** **** parkettbe, szakadjon az ég ezekre a komisz **** bankkalhágatott csuzliszájú politikusokra!

Hogy a népharag törje derékba a legnagyobbívű legigéretesebb napon ezt az egész **** pénzistenű gerinctelen hiénafalkát, könyvelőstül, hazugujságíróstul,hízott bankárostúl száradjanak ki örökre földalatti tömlöcökben élelem után kiáltva reménytelenül, miközben a szél lengeti tettes társaikat a lámpavasakon lógva! Halál és éhezés, mérhetetlen szomjúság szorítsa ki belőlük a fekete lelküket hatalmas kínok közt, miközben lányaikat és asszonyaikat hágja a tömeg a tömlöcablak résein átsejlő kéjes nyögések és fájdalmas ordítások közepedtte! Hogy lett volna az anyjuk segge szecskavágó, és jöttek volna ki darabokban!

#470374 Bluebalu Előzmény: #470370

akkor jó...sztem is inkább magad zárogass...mert ezek benyomják piacin ott ahol éppen érik...nem nézik h neked jobb legyen...gondolom én

#470370 Indián Előzmény: #470364

Köszönöm, eddig még nem likvidáltak. Meg van mind.

Ma estig még biztos hogy tartom, legfeljebb párat zárok, ha már nagyon elszállna.

#470367 kelvin Előzmény: #470358

ilyen esetben, ha átlépi a likvidálási szintet az árfolyam saját magad is zárhatsz pozíciókat. Nem feltétlen szükséges az összeset, ha meg vagy győződve az igazadról csak rosszul időzítettél és túl nagy pozíciót vettél fel.

Lezárt pár kontraktust és megnézed hogy áll a fedezeted, ha nem elég zársz még. Nem feltétlenül kell rájuk várni

#470364 Bluebalu Előzmény: #470358

néztem...lejebb nyitott, de most feljebb van...akkor most mi történt, likvidáltak? nagy bukó? kitartás