Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

bakker... közel 3000pont…

#470511 Fornit

bakker... közel 3000pont up 2 hét alatt. Ezutánhogyan is értelmezzem a trendirányba kereskedést... Ugyanúgy nem veszek mint nem adtam 19k-nál augusztusban mivel 3000 pontot esett :))

2011-ben is volt 3000 pontos emelkedés 22---25k de az 4 hónapig tartott.

OTP 30% up jan05-ről, el sem hiszem.

Re: ds

#470507 Hathor Előzmény: #470500

HA emelkedő pályára áll a piac esetleg W recesszió alapján annak másik aljából felállcva, akkor lehet itt még muri fel szerintem, ezt kell megfejtenem.

Minden esetre a nagy rohamnak kell lennie visszatesztjének is. Kérdés, hogy akkor örök longba kell-e beülni, vagy shortot ráadni. Ez a fibok és alj tetők alapján kiderül remélhetőleg. Shortosok még nem vettek szerintem.

Re: nincs cím

#470501 Waszeitung Előzmény: #470497

Elég volt ez a kör felfelé vagy lesz még parasztvakítás?

Fellegire mentünk amúgy vagy csak régen volt tépés?

Úgy tűnik 3800 sem sok az Otiért...

Esküszöm 10 évet adnék ennek a piszkos bagázsnak az életéből ha megtudhatnám hogy mi ez az eszetlenség...

#470500 Frontin Előzmény: #470495

900-on zártam kb. az egyharmadát, azokat az imént visszadobtam rá. Persze nem biztos hogy itt a teteje, de szvsz sok már nem lehet vissza belőle, és a lefelé kör szerintem hasonlóan pusztító lesz az emelkedés meredekségéből ítélve.

#470496 Hathor Előzmény: #470488

Na akkor negyedik elképzelés is kaikult. Tegnap este én is oda mutattam három verzió szerint.

Te még tartod Frontin a shortot?

Közben 5perces emelkedő ék törik le S&Pben ha jól látom.

#470495 Hathor Előzmény: #470488

Na akkor negyedik elképzelés is kaikult. Tegnap este én is oda mutattam három verzió szerint.

Te még tartod Frontin a shortot?

#470493 Waszeitung Előzmény: #470488

Amúgy most nem szól viktor hogy megtámadták a spekik az országot? Vagy pont éppen ők azok akik bevásároltak a támadáskor? Csak ezek longos spekik...

No úgy tűnik sikerül tetőn kívágni,azóta magasabbra nem ment,pff. El sem hiszem..köszi viktor hogy megvédsz bennünket,majd ez az összeget utald má vissza mer a gonosz spekik elvették! :D

#470492 wizes Előzmény: #470413

Akkor ezt lerendeztük!!

o)

Én csak két és fél éve csinálom, amikor betegségem miatt bebuktam, akkor valami arra késztetett: tenni kell valamit, későbbiekre félretett kis vagyonkám úszott el

a tőzsdén és még amikor ránéztem a szemem előtt zsugorodott.

Maradékkal belekezdtem és hályogkovács módjára a nulláról belevágtam.

Elvágtam mindent.

Könyvek - előadások hallgatása, és élesben egyből beszálltam azonnal, semmi demo.

Voltak 300-500 ezerFtos napjaim nyerőben, nem realizáltam, aztán bebuktam ugyan annyit, mert tök hülye voltam. Mai ésszel már ...o))))

Mindíg vátam: lesz ez még több is!

Aztán áttértem a hatira, mert otival egész fenn beragadtam. Kiseggelem ha évek, akkor évek, addig megy a hati.

Alulról bővtgettem, de hát nem olyan nagy a tőkém most.

.

.

Ma valami őrület megint.

Absz túlreagál mindent.

jövő hét közepéig otp 40…

#470484 TROPHEUS

jövő hét közepéig otp 4000 ,mol 20000

hati?

#470483 Waszeitung Előzmény: #470480

Kivágtam mindent eddig bírtam,a tavaly év végi nyereség elfüstölve...

Gondolom fordulunk hamarosan most már,de nem akartam tovább finanszírozni ezt a vásárái mutatvány.

#470481 Frici Előzmény: #470434

Én is veletek sortoltam, tegnapig bírtam....

Ez volt az első ilyen nagy buktám ill. tanulópénzem. Akár jó volt a TA alapján az elemzés akár nem a piac nem ezt hozta és kész, el kell fogadni más lehetőség úgy sincs nagyon.

Így tanul az ember... vagy nem :-)

#470480 Hathor Előzmény: #470476

NA telefonáltam egy nagyot, addig szép kis SC volt.

látszott, hogy BUX nem megy le a kinti eséssel, ezzel párhuzamosan egy kinti visszateszt, emelkedés, ezt generálhatta.

#470479 BudFox Előzmény: #470476

őrület..ez egy függőleges emelkedés... egyszerűen nem lehet megállítani a BUX -ot...hihetetlen.

#470476 Waszeitung Előzmény: #470471

Vazeee ez kész...mégis mi történik?

800 as kt,hogy szakadna meg az kormány aki így mutat 180° os fordulatot.

Ebből vszeg elég emberes borítás leszen csak egyszer,igaz addig nekem vekk,a is mentünk 300 pontot..

Két hete semmi konkrétum csak repülés kori nélkül..