Azért igazán leszáradhatna a keze annak aki 2500 pont bux,3000 pont Molly és 750 pontos Oti emelkedés után bátran nyomkodja még a vétel gombot,feltételezem olcsóbban nem jó egyik sem csak drágábban...gyökerek.
Közben erős daxli napli aljon..
Azért igazán leszáradhatna a keze annak aki 2500 pont bux,3000 pont Molly és 750 pontos Oti emelkedés után bátran nyomkodja még a vétel gombot,feltételezem olcsóbban nem jó egyik sem csak drágábban...gyökerek.
Közben erős daxli napli aljon..
Lehet hogy azt a pár száz pontot amit reggel írtam így fogják még belekergetni az indexbe:
http://kepfeltoltes.hu/120120/1199012084OTP60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120120/120509705MOL60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nyilván nem a pozi felvétel miatt minősítettem a kollégát, mert tévedni emberi dolog, különösen ebben a műfajban. Azzal nincs semmi baj ha valaki téved, azzal van baj, ha olyan véleményt írnak meg, hogy ők a többi fórumot, csak azért nézik mert kontraindikátorként hasznosítják az ott olvasottakat....
Vagy kifejtik (TWER), hogy más fórumot ő nem olvas, mert nem érti a többi fórumon leírtakat, de amit ott írnak le azt szerencsére érti.
Azóta használom a "srácokat" kontraindikátorként...
TWER kolléga velem együtt shortolt, legalább akkora fajankó volt mindenki.
Explorer nem bírja buxelliottott, azért. Nem nyitja meg.
Ad legalább úgy elveszítette a fonalat mint bárki más.
Szerintem nincs ezzel baj. Fel kell ismerni, hogy ellentétesen ment a piac. A grafikon azt mutatta, most sem látom másképpen azt a szituációt.
Fals letörés volt a háromszögből, akkor letört, nem volt vitás, utána kell zárni, ha vissza kimegy.
Mondtam Bud pajti, hogy nagyon sokat elemeztem az este. Este 5órán át vizsgáltam minden instrumentumot.
Mutatok neked egy hetes MOL képet.
http://postimage.org/image/3m324u03j/full/
Fülescsésze? Csökkenő trend kitörése?
Hát igen nekem is három szenvedélyem van az ingatlan, a tözsde és a sport. Mindenestre kiváncsi vagyok meddig bírod ki újabb pozíció felvétel nélkül. A Buxelliottra, miért nem mész, TWER kolléga még most is rád mutogat (fajankó). Én emlékszem, tavalyi év végén voltak jó találataid, kitartás...
Csak rádobálják a shortokat itthon, Bux meg tartja a sarat. KT így 530ra összenyomva.
MOL -ban 18.900 az ellenállás..most pont ott van, ha nem viszi át, és OTP -sem megy föl akkor esni kezdhetünk.
forint is gyengül.
http://www.mfor.hu/cikkek/Orban_Viktor_szerint_kedden_megallapodhatnak_Barrosoval.html
Ezt viki komolyan gondolja hogy 2 hét alatt nyélbeütik a hitelt?
Elemző azt modnja hogy első negyedévben létrejöhet a megállapodás..
Törvényvisszavonás és társait pikkpakk megoldják? Ez tényleg nem ebben az országban él hogy nincs tisztában a bürokráciával! :D
Mollyt is birizgálják még egy kicsit..
Egyébként az ingatlan munkám és a családom kell szembe állítani ezzel a tudománnyal. Három fontos dolog az életemben.
A saját életem nem szerepel köztük..
Elkezdtek gyengülni a piacok. Ma határidős kifutás van, 3.péntek.
Lehet ma itt még mindenféle tréfa répa. Szerencsére 2után nem vagyok, így nem esek kisértésbe ma.
Kinti csökkenésre Bux tartja magát.
Shortokat ne erőltessük.
Igen tudom közös vonásunkról Wizes Mester!
Nem adjuk fel soha! A piac elkötelezetje vagyok akkor is, ha már csutka nullára bukom magam :D
Nincs mentség, most már ötödik évemet tettem fel rá, nem lehet felrugni öt évi munkát!
Leginkább a töke áttét az ellenségünk szerintem. Ha bnem veszel igénybe tőke áttétet, nem likvidálnak, max ha nullát ér a papírod.
Amíg részvényeztem csak nullában tudtam maradni mindig.
Ez az!
Már aggódtam hogy csalódnom kell!
Én nagyon sokat buktam mert 2009-ben mert betegséggel kezdtem augusztusban a hosszú kések délutánján, 3 hónapig rá sem néztem amikor a tőkém leharmadolta a zuhi.
Azután nekiálltam tanulni, bebuktam a maradékot, és most építgetek egy kis tőkét hogy legyen mivel szórakáznom, aztán legyen a jobblétért.
AZ igazi tőzsdés egyszer-2x elbukik mindent, ha nem adja fel akkor lehet belőle cserebogár, kezdek olyanná válni!
o)
Nem adom fel ha valamit fejembe veszek amiről tudom, hogy képes vagyok megtanulni, akkor azt megcsinálom.
Valahogy ezt láttam nálad: keményen tanulod és jókat írsz.
A baj mindíg beüthet,
A Szíjjártó szöveget majd a Kósáét rettentően mexívtam, a görög csődöt és párszor kiütött nagyobb veszteségben a stopom, amikor azonnal fordult, tehát fenéken.
Ezek volta a nagyobbak, aztán a közepesek: gyüjtögetem: majd egy zuhi elvisz mindent sőt. Aztán ez így megy mint a fűrészfog.
Nem feladni!
o)
Ez az!
Már aggódtam hogy csalódnom kell!
Én nagyon sokat buktam mert 2009-ben mert betegséggel kezdtem augusztusban a hosszú kések délutánján, 3 hónapig rá sem néztem amikor a tőkém leharmadolta a zuhi.
Azután nekiálltam tanulni, bebuktam a maradékot, és most építgetek egy kis tőkét hogy legyen mivel szórakáznom, aztán legyen a jobblétért.
AZ igazi tőzsdés egyszer-2x elbukik mindent, ha nem adja fel akkor lehet belőle cserebogár, kezdek olyanná válni!
o)
Nem adom fel ha valamit fejembe veszek amiről tudom, hogy képes vagyok megtanulni, akkor azt megcsinálom.
Valahogy ezt láttam nálad: keményen tanulod és jókat írsz.
A baj mindíg beüthet,
A Szíjjártó szöveget majd a Kósáét rettentően mexívtam, a görög csődöt és párszor kiütött nagyobb veszteségben a stopom, amikor azonnal fordult, tehát fenéken.
Ezek volta a nagyobbak, aztán a közepesek: gyüjtögetem: majd egy zuhi elvisz mindent sőt. Aztán ez így megy mint a fűrészfog.
Nem feladni!
o)
Ezek a gyenge visszaborítások shortbeültetések vagy mi a tököt szórakoznak?
A képeken látható indikátorok már ezer ponttal lejjebb is túlvettséget mutattak.
Tépésben értelmezhetetlen.
Napos MACD Buxban még át sem lépte a középvonalat.
mennek is fel a futik, bux is visszarántva hosszú alsókanóccal.
Két érintéses éket már óvatosan kezelem, ajánlom neked is!
Felszúr ék fölé, máris egy emelkedő csatorna. Ehhez nem tudok mást mondani. Lehet ék is, meg más is.