Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: A nyugodt realizálások napja

#470545 wizes Előzmény: #470527

Lapunk 2007. február 10-i számában A nemzet példaképe – a Gyurcsány-kormány közelebbről című cikkben

– valótlanul állítottuk, hogy a felperes Bajnai Gordon a KISZ reformágából a rendszerváltáskor a Wallis Rt. első embere lett, a valóságban Bajnai Gordon 1999. december 30-án lett a Wallis Rt. vezérigazgatója;

– valótlanul állítottuk, hogy 1999-ben a Bajnai Gordon vezette Wallis Rt. a Hajdú-Bét Rt. Baromfifeldolgozó többségi tulajdonosa lett, a valóságban a Wallis csoport 1999. március 25-i tulajdonszerzésekor Bajnai Gordon még nem dolgozott a Wallis Rt-nél;

– valótlanul állítottuk, hogy a céget nem fejlesztették, csak a pénzt vették ki belőle, valamint ugyancsak

– valótlanul állítottuk, hogy 2003-ban Bajnai Gordont bízták volna meg a cég felszámolásával.

http://mno.hu/migr_1834/helyreigazitas-422201

9 pert nyert, az uccsót tavaly évvége felé.

.

.

Nem karakter gyilkosságban és hazudozásban kéne nagynak lenni hanem ország vezetésben.

Vélemény a mosta OV hazudozásról?

Mellesleg Bajnai már veri OV-t a közv kutatásokban.

Nos aszem a téma ejtve tovább részemről, mert tényleg aki nem látja csak az egyik oldal hibáját, azokkal nem lehet érdemben 2 normális mondatot váltani, mert beszól a politikai farkasvakaság.

Előre bocsátom: sosem szavaztam a szocikra, még az átkosban sem, sok fideszhívővel ellentétben!

#470544 wizes Előzmény: #470527

Lapunk 2007. február 10-i számában A nemzet példaképe – a Gyurcsány-kormány közelebbről című cikkben

– valótlanul állítottuk, hogy a felperes Bajnai Gordon a KISZ reformágából a rendszerváltáskor a Wallis Rt. első embere lett, a valóságban Bajnai Gordon 1999. december 30-án lett a Wallis Rt. vezérigazgatója;

– valótlanul állítottuk, hogy 1999-ben a Bajnai Gordon vezette Wallis Rt. a Hajdú-Bét Rt. Baromfifeldolgozó többségi tulajdonosa lett, a valóságban a Wallis csoport 1999. március 25-i tulajdonszerzésekor Bajnai Gordon még nem dolgozott a Wallis Rt-nél;

– valótlanul állítottuk, hogy a céget nem fejlesztették, csak a pénzt vették ki belőle, valamint ugyancsak

– valótlanul állítottuk, hogy 2003-ban Bajnai Gordont bízták volna meg a cég felszámolásával.

http://mno.hu/migr_1834/helyreigazitas-422201

9 pert nyert, az uccsót tavaly évvége felé.

.

.

Nem karakter gyilkosságban és hazudozásban kéne nagynak lenni hanem ország vezetésben.

Vélemény a mosta OV hazudozásról?

Mellesleg Bajnai már veri OV-t a közv kutatásokban.

Nos aszem a téma ejtve tovább részemről, mert tényleg aki nem látja csak az egyik oldal hibáját, azokkal nem lehet érdemben 2 normális mondatot váltani, mert beszól a politikai farkasvakaság.

Előre bocsátom: sosem szavaztam a szocikra, még az átkosban sem, sok fideszhívővel ellentétben!

#470527 zeeh_ Előzmény: #470472

Szerinted az ellenzékből ki lenne képes arra, hogy hitelesen és jobban vezetné az országot?

Gondolom, a Hajdú-Bét sztárja.

Zajlik az agymosás a zsizsi médiában rendesen, hogy Gordon a jófiú, aki ha újra miniszterelnök lesz és végre eltűnik ez a csúnya fasiszta, náci, szélsőjobbos, homofób, antiszemita és rasszista banda a hatalomból, elhozza a boldogságot, újra béke lesz az országban.

#470472 wizes Előzmény: #470453

Nem lehet rendesen írni, mert állandóan leakad.

.

Na szóval: ha tudnám lottóznék.

Most az emberek zömének tele a töke, a fideszhíveket nem lehet eltántorítani és az ellenzék nem egységes. HA az lenne és - van azért aki el tudná vezetni az országot jobban, nem hazudozva saját magát naponta szemen köpve, unortodox módon, - mint OV.

2010-ben választáskor megvédjük a manyupot, akkor kijelenti igazságtalan az egykulcsos adó nem lehet több okból, stb ,- csak hogy a több száz milliárdos veszteség okozásokat nézzük,- ilyen ordenáré hazudozást csinált volna a mostani ellenzék a fideszhívők már felgyújtották volna az országot!

Látni kell: OV tehetséges politikusnak indult, letért a pályáról, vagy ő maga vagy Simicska hatására egy fidesz zrt-t joztak létre ami a legnagyobb gazemberségeket hozza létre.

Sorolni lehet az ocsmányságokat.

Több helyen gyűjtögetik.

Esztergomban kicsiben jobban látható.

Kb azt csinálják nagyban: nem az ország érdekét nézik, hanem a sajátjukat.

#470458 Sigorszky Előzmény: #470446

Arra hogy jutottál, hogy én hívő vagyok? (Erősen kétkedő vagyok és nem látok kiutat, sem kiegyezési hajlandóságot.)

Mert leírtam, hogy egy hajóban evez az ország?

Mert DCB-t egy senkiházi bérencnek tartom, akármilyen hévvel is ordít hülyeségeket?

És ezért undorodsz, ezek szerint pl tőlem? Akkor be is fejeztem. Nincs több mondanivalóm.

#470453 Sigorszky Előzmény: #470433

Matcsyt már rég ki kellett volna rúgni, ezt már én is leírtam itt.

Nagyon nagy bajok vannak a gazdasággal, idiotizmus megy, államadósság, hát....!

Hazudtak és hazudnak? Igen.

Lopnak, saját zsebre dolgoznak? Igen.

De: van még két és negyed évük. Ki váltaná le őket? Van jobb? Vélaszolj erre kérlek!

#470446 wizes Előzmény: #470440

Semmi indulat, tény.

Tudod qrvára undorodom azoktól a fórumozóktól aki személyeskednek abban a pillanatban ha az idoljukat bántják!

Ne keverd a közszereplőt a nikkel aki itt fórumozik Tipikus fideszes jobber szokás.

Érthető?

Hívőkkel meg nem lehet vitakozni mert hisznek.

Te hiszel, nem látod: akirály meztelen.

Egy éven belűl a saját táborából fogják kiabálni: ha kenyértörés lesz és megélhetésre megy ki a játék.

#470439 banyaiz Előzmény: #470433

Minden nap amikor bekapcsolom a gépet várom a hírt Matolcsy leváltásáról. Csak nem akar jönni. Legkésőbb az IMF tárgyalások lezárásakor várom a lefejezését.

Nagyon békülékeny hangot ütünk most meg, mindent gyorsan módosítunk, gyorsan meg akarunk egyezni, mindenről tárgyalunk stb.

Ez örömteli és logikus. Csak az előzményei még tavaly novemberben , decemberben is korábbról nem is beszélve, hogy nem kell Imf , és nem reagáunk Barroso figyelmeztetéseire stb, minek kellett ez a kamikaze stílus? Jobb helyeken ilyenkor fejek hullanak.

#470437 Előzmény: #470427

Teljesen igazad van. Ezt a hazaáruló viselkedést, miszerint a kormány LÁSD ORSZÁG kudarca az ő sikere, és mindent megtett érte, azt az ellenzéki pártot úgy hívták, Fidesz.

Minden vélt vagy valós balsikerét az országnak kéjelegve és örömittasan harsogták, ők meg a szavazóik nagy százaléka.

#470436 wizes Előzmény: #470429

Tudsz magyarul?

Értelmezni?

Én azt írtam képben volt. Ebben mi a csodálat tárgyxa, veled ellentétban aki feltétlen híve vagy egy székháztolvaj gazembernek aki 21 év alatt összelopott kb 3,5 mrd vagyont.

Bravó!

#470433 wizes Előzmény: #470427

Annyit azért megjegyeznék: a hazug ember sosem hiteles.

2010-ig is folyamatosan hazudott, aztán ha egy hazug ember hazugoz le más embert az sem a lexebb, ha a hívek beveszik, hát legyen!

Az, hogy tényeket felsorolom ami nem vita alap mert tény, fordítani sem kell, magyarul mondta ( hazudta)

Az egy hajó ok, de ha tudom hogy léket kapott akkor jobb ha kidobja az ember azt amitől a lék létrejött.

Matolcsyval lehet kezdeni!

OV meg szedje össze magát és az ország érdekében tevékenykedjen, ne a saját és közvetlen környezete legyen az érdekének tárgya.

Idióta barom szocik nokiás dobozzal lopták ki a pénzt, a szadi aktatáskában, a fidesz ellenben talicskával tolja a kamionhoz ami aztán továbbviszi a tengerjáró konténer hajóhoz.

Nu ebben kéne együtt evezni, de egyelőre csak a fidesz Zrt van a hajón, Simicska kapitánnyal, mközben jó lenne ha az egész ország ráférne!

OK??

#470427 Sigorszky Előzmény: #470357

Annyit azért halkan megjegyeznék, hogy egy hajóban evezünk. Ennek tudatában üssétek Orbán Viktort, ahol csak éritek!....

#470387 Előzmény: #470328

Nem úszta meg a felmosást - sajnos nem úsztuk meg- , csak még tart az eligazítás a takarítók számára. A műszak ezután kezdődik .