Teljesen igazad van ,én is így látom .Jobbbbbikra szavaztam !
Lapunk 2007. február 10-i számában A nemzet példaképe – a Gyurcsány-kormány közelebbről című cikkben
– valótlanul állítottuk, hogy a felperes Bajnai Gordon a KISZ reformágából a rendszerváltáskor a Wallis Rt. első embere lett, a valóságban Bajnai Gordon 1999. december 30-án lett a Wallis Rt. vezérigazgatója;
– valótlanul állítottuk, hogy 1999-ben a Bajnai Gordon vezette Wallis Rt. a Hajdú-Bét Rt. Baromfifeldolgozó többségi tulajdonosa lett, a valóságban a Wallis csoport 1999. március 25-i tulajdonszerzésekor Bajnai Gordon még nem dolgozott a Wallis Rt-nél;
– valótlanul állítottuk, hogy a céget nem fejlesztették, csak a pénzt vették ki belőle, valamint ugyancsak
– valótlanul állítottuk, hogy 2003-ban Bajnai Gordont bízták volna meg a cég felszámolásával.
http://mno.hu/migr_1834/helyreigazitas-422201
9 pert nyert, az uccsót tavaly évvége felé.
.
.
Nem karakter gyilkosságban és hazudozásban kéne nagynak lenni hanem ország vezetésben.
Vélemény a mosta OV hazudozásról?
Mellesleg Bajnai már veri OV-t a közv kutatásokban.
Nos aszem a téma ejtve tovább részemről, mert tényleg aki nem látja csak az egyik oldal hibáját, azokkal nem lehet érdemben 2 normális mondatot váltani, mert beszól a politikai farkasvakaság.
Előre bocsátom: sosem szavaztam a szocikra, még az átkosban sem, sok fideszhívővel ellentétben!
Lapunk 2007. február 10-i számában A nemzet példaképe – a Gyurcsány-kormány közelebbről című cikkben
– valótlanul állítottuk, hogy a felperes Bajnai Gordon a KISZ reformágából a rendszerváltáskor a Wallis Rt. első embere lett, a valóságban Bajnai Gordon 1999. december 30-án lett a Wallis Rt. vezérigazgatója;
– valótlanul állítottuk, hogy 1999-ben a Bajnai Gordon vezette Wallis Rt. a Hajdú-Bét Rt. Baromfifeldolgozó többségi tulajdonosa lett, a valóságban a Wallis csoport 1999. március 25-i tulajdonszerzésekor Bajnai Gordon még nem dolgozott a Wallis Rt-nél;
– valótlanul állítottuk, hogy a céget nem fejlesztették, csak a pénzt vették ki belőle, valamint ugyancsak
– valótlanul állítottuk, hogy 2003-ban Bajnai Gordont bízták volna meg a cég felszámolásával.
http://mno.hu/migr_1834/helyreigazitas-422201
9 pert nyert, az uccsót tavaly évvége felé.
.
.
Nem karakter gyilkosságban és hazudozásban kéne nagynak lenni hanem ország vezetésben.
Vélemény a mosta OV hazudozásról?
Mellesleg Bajnai már veri OV-t a közv kutatásokban.
Nos aszem a téma ejtve tovább részemről, mert tényleg aki nem látja csak az egyik oldal hibáját, azokkal nem lehet érdemben 2 normális mondatot váltani, mert beszól a politikai farkasvakaság.
Előre bocsátom: sosem szavaztam a szocikra, még az átkosban sem, sok fideszhívővel ellentétben!
Szerinted az ellenzékből ki lenne képes arra, hogy hitelesen és jobban vezetné az országot?
Gondolom, a Hajdú-Bét sztárja.
Zajlik az agymosás a zsizsi médiában rendesen, hogy Gordon a jófiú, aki ha újra miniszterelnök lesz és végre eltűnik ez a csúnya fasiszta, náci, szélsőjobbos, homofób, antiszemita és rasszista banda a hatalomból, elhozza a boldogságot, újra béke lesz az országban.
Búcsúzóul:
http://orojan.blog.hu/2012/01/19/schmitt_pal_egerben
És ilyenek szavazhatnak a Parlamentben.
Nem lehet rendesen írni, mert állandóan leakad.
.
Na szóval: ha tudnám lottóznék.
Most az emberek zömének tele a töke, a fideszhíveket nem lehet eltántorítani és az ellenzék nem egységes. HA az lenne és - van azért aki el tudná vezetni az országot jobban, nem hazudozva saját magát naponta szemen köpve, unortodox módon, - mint OV.
2010-ben választáskor megvédjük a manyupot, akkor kijelenti igazságtalan az egykulcsos adó nem lehet több okból, stb ,- csak hogy a több száz milliárdos veszteség okozásokat nézzük,- ilyen ordenáré hazudozást csinált volna a mostani ellenzék a fideszhívők már felgyújtották volna az országot!
Látni kell: OV tehetséges politikusnak indult, letért a pályáról, vagy ő maga vagy Simicska hatására egy fidesz zrt-t joztak létre ami a legnagyobb gazemberségeket hozza létre.
Sorolni lehet az ocsmányságokat.
Több helyen gyűjtögetik.
Esztergomban kicsiben jobban látható.
Kb azt csinálják nagyban: nem az ország érdekét nézik, hanem a sajátjukat.
Arra hogy jutottál, hogy én hívő vagyok? (Erősen kétkedő vagyok és nem látok kiutat, sem kiegyezési hajlandóságot.)
Mert leírtam, hogy egy hajóban evez az ország?
Mert DCB-t egy senkiházi bérencnek tartom, akármilyen hévvel is ordít hülyeségeket?
És ezért undorodsz, ezek szerint pl tőlem? Akkor be is fejeztem. Nincs több mondanivalóm.
Matcsyt már rég ki kellett volna rúgni, ezt már én is leírtam itt.
Nagyon nagy bajok vannak a gazdasággal, idiotizmus megy, államadósság, hát....!
Hazudtak és hazudnak? Igen.
Lopnak, saját zsebre dolgoznak? Igen.
De: van még két és negyed évük. Ki váltaná le őket? Van jobb? Vélaszolj erre kérlek!
Semmi indulat, tény.
Tudod qrvára undorodom azoktól a fórumozóktól aki személyeskednek abban a pillanatban ha az idoljukat bántják!
Ne keverd a közszereplőt a nikkel aki itt fórumozik Tipikus fideszes jobber szokás.
Érthető?
Hívőkkel meg nem lehet vitakozni mert hisznek.
Te hiszel, nem látod: akirály meztelen.
Egy éven belűl a saját táborából fogják kiabálni: ha kenyértörés lesz és megélhetésre megy ki a játék.
Szerintem nem volt képben, indulatból és zsigerből nyomta.
Jézus, benned aztán van indulat.
Minden nap amikor bekapcsolom a gépet várom a hírt Matolcsy leváltásáról. Csak nem akar jönni. Legkésőbb az IMF tárgyalások lezárásakor várom a lefejezését.
Nagyon békülékeny hangot ütünk most meg, mindent gyorsan módosítunk, gyorsan meg akarunk egyezni, mindenről tárgyalunk stb.
Ez örömteli és logikus. Csak az előzményei még tavaly novemberben , decemberben is korábbról nem is beszélve, hogy nem kell Imf , és nem reagáunk Barroso figyelmeztetéseire stb, minek kellett ez a kamikaze stílus? Jobb helyeken ilyenkor fejek hullanak.
Teljesen igazad van. Ezt a hazaáruló viselkedést, miszerint a kormány LÁSD ORSZÁG kudarca az ő sikere, és mindent megtett érte, azt az ellenzéki pártot úgy hívták, Fidesz.
Minden vélt vagy valós balsikerét az országnak kéjelegve és örömittasan harsogták, ők meg a szavazóik nagy százaléka.
Tudsz magyarul?
Értelmezni?
Én azt írtam képben volt. Ebben mi a csodálat tárgyxa, veled ellentétban aki feltétlen híve vagy egy székháztolvaj gazembernek aki 21 év alatt összelopott kb 3,5 mrd vagyont.
Bravó!
Annyit azért megjegyeznék: a hazug ember sosem hiteles.
2010-ig is folyamatosan hazudott, aztán ha egy hazug ember hazugoz le más embert az sem a lexebb, ha a hívek beveszik, hát legyen!
Az, hogy tényeket felsorolom ami nem vita alap mert tény, fordítani sem kell, magyarul mondta ( hazudta)
Az egy hajó ok, de ha tudom hogy léket kapott akkor jobb ha kidobja az ember azt amitől a lék létrejött.
Matolcsyval lehet kezdeni!
OV meg szedje össze magát és az ország érdekében tevékenykedjen, ne a saját és közvetlen környezete legyen az érdekének tárgya.
Idióta barom szocik nokiás dobozzal lopták ki a pénzt, a szadi aktatáskában, a fidesz ellenben talicskával tolja a kamionhoz ami aztán továbbviszi a tengerjáró konténer hajóhoz.
Nu ebben kéne együtt evezni, de egyelőre csak a fidesz Zrt van a hajón, Simicska kapitánnyal, mközben jó lenne ha az egész ország ráférne!
OK??
Látom, még Kón Benditnek is akad itt csodálója, bravó! :(
Annyit azért halkan megjegyeznék, hogy egy hajóban evezünk. Ennek tudatában üssétek Orbán Viktort, ahol csak éritek!....