Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bringások

no ... végül is, nem ve…

#473382 GáborGábor

no ...

végül is, nem vettem semmilyen bicajt. még várok. piszkos hidegek vannak felénk. az első metszésekig meg, amúgy is ráér ...

Re: nincs cím

#470853 Hathor Előzmény: #470836

minden haveromnak az idovel van baja.. nekem nagyon jol esik mindig. eddig meg sosem faztam. Mondtam, siruha, sapka, sikesztyu. Nem lehet igy panasza senkinek. MA Fujt a szel picit, direkt figyeltem ahogy gurultam le a dombrol, szembe szellel 2fokban, terdem nem erzet hideget. jo volt.

Yo reggelt! Bringara fel…

#470797 Hathor

Yo reggelt! Bringara fel! Hetvege van, gyonyoru napsutes. En mindjart indulok.

#470248 matgab Előzmény: #470240

Egy ismerősömnek van egy Caprine-ja, ha akarsz lebeszélem vele, 40-ért oda fogja adni, mert én is majdnem megvettem, de aztán én is 80-ért vettem a végén...

#470242 Bendeguz Előzmény: #470238

10-12 km munkába járásra jó bármilyen szar 10 ezerért, azt legalább nem fogod sajnálni ha ellopják, vagy elgázolnak és mehet a kukába. 2 óra séta, napi kétszer azért húzós! nekem a 45 perc bkv is kínszenvedés....

#470238 GáborGábor Előzmény: #470231

Ott egye meg a fene ...

Nem veszek kerékpárt!

:)

10-12 km-t naponta le tudok gyalogolni, ha muszáj. Meg, talán, már rám is férne ...

;)

Végül is, nem az összeg miatt, hanem, könnyen el is tűnhet, ha nem zárom állandóan - az meg nem az erősségem ...

#470236 Bendeguz Előzmény: #470233

3 éve 40-ért vettem első telót, aztán fél évre rá elvittem bizományos eladással is foglalkozó szervízbe szereltetni és megkérdeztem mennyit adnának a bicajomért, azt mondta max 40-et. na mondom :D pedig pöpec kis gép, már váltó, fékek cserélve lettek. egy caprine highlander, grafitszürke kisszériás design 1999-ből. szeretem!

#470233 Waszeitung Előzmény: #470225

Ha jót akarsz magadnak ne vegyél ilyen összegért hátsó telósat,olyan mint a hintaló...csak bánni fogod,és normális első teló sem nagyon fér bele egy 50esbe,vagy szorul vagy pattog,vagy mintha nem is lenne.

#470231 _pda_ Előzmény: #470225

:)

hulladékot ne vegyél

a meghatározott keretösszeg mindenképp valamilyen kompromisszumot feltételez

inkább egy használt de nagyon jó állapotú márkás gép, mint egy vadi új hulladék

tessék eldönteni, h mire van szükség

fék - váz - telo- váltó kategóriában

olajos teló, ami ér is valamit, ebbe nem fog beleférni, ezek a piszkafák meg olyanok, mint a rugós hintaló

gyenge, nincs csillapítás, széthullik, magyarán parasztvakítás