no ...
végül is, nem vettem semmilyen bicajt. még várok. piszkos hidegek vannak felénk. az első metszésekig meg, amúgy is ráér ...
no ...
végül is, nem vettem semmilyen bicajt. még várok. piszkos hidegek vannak felénk. az első metszésekig meg, amúgy is ráér ...
minden haveromnak az idovel van baja.. nekem nagyon jol esik mindig. eddig meg sosem faztam. Mondtam, siruha, sapka, sikesztyu. Nem lehet igy panasza senkinek. MA Fujt a szel picit, direkt figyeltem ahogy gurultam le a dombrol, szembe szellel 2fokban, terdem nem erzet hideget. jo volt.
voltam nemrég egy rövidet a gyerekekkel, brrrrrrrrrrrr.... az idő :D
Yo reggelt! Bringara fel! Hetvege van, gyonyoru napsutes. En mindjart indulok.
Előre is köszönöm!
Képet tudsz róla?
http://apro.bikemag.hu/browse/mountain-bike/mtb-kerekpar/caprine-forest-l56820.html
Nem erre gondoltam, de itt találtam ...
Egy ismerősömnek van egy Caprine-ja, ha akarsz lebeszélem vele, 40-ért oda fogja adni, mert én is majdnem megvettem, de aztán én is 80-ért vettem a végén...
10-12 km munkába járásra jó bármilyen szar 10 ezerért, azt legalább nem fogod sajnálni ha ellopják, vagy elgázolnak és mehet a kukába. 2 óra séta, napi kétszer azért húzós! nekem a 45 perc bkv is kínszenvedés....
Most néztem pont egy ilyet! Csak ez kék volt.
Ott egye meg a fene ...
Nem veszek kerékpárt!
:)
10-12 km-t naponta le tudok gyalogolni, ha muszáj. Meg, talán, már rám is férne ...
;)
Végül is, nem az összeg miatt, hanem, könnyen el is tűnhet, ha nem zárom állandóan - az meg nem az erősségem ...
3 éve 40-ért vettem első telót, aztán fél évre rá elvittem bizományos eladással is foglalkozó szervízbe szereltetni és megkérdeztem mennyit adnának a bicajomért, azt mondta max 40-et. na mondom :D pedig pöpec kis gép, már váltó, fékek cserélve lettek. egy caprine highlander, grafitszürke kisszériás design 1999-ből. szeretem!
Ha jót akarsz magadnak ne vegyél ilyen összegért hátsó telósat,olyan mint a hintaló...csak bánni fogod,és normális első teló sem nagyon fér bele egy 50esbe,vagy szorul vagy pattog,vagy mintha nem is lenne.
:)
hulladékot ne vegyél
a meghatározott keretösszeg mindenképp valamilyen kompromisszumot feltételez
inkább egy használt de nagyon jó állapotú márkás gép, mint egy vadi új hulladék
tessék eldönteni, h mire van szükség
fék - váz - telo- váltó kategóriában
olajos teló, ami ér is valamit, ebbe nem fog beleférni, ezek a piszkafák meg olyanok, mint a rugós hintaló
gyenge, nincs csillapítás, széthullik, magyarán parasztvakítás
thx.
50 körül már találtam olyat ami tetszene, de még tovább keresek ...
kb = jelet tehetsz a kettő közé
kicsit job váltó van rajta
http://www.expressz.hu/sport/kerekpar/mountain-bike/hirdetes-29798612/
Ezt most küldte egy ismerősöm, aki szintén bogarászik számomra ...