Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kezdők topikja!

Re: TDayTrade

#47024 666 666 Előzmény: #46901

hát nem:

TDT short:

nyitás

kiválasztod a TDT-t, eladási árfolyam és daradszám kitölt érvényességet megad és kész

zárás

ellenkező irányú megbízást adsz ki a nyitott darabszámra a remélhetőleg alacsonyabb árfolyamra 16.25-ig max mert automatán zárja

a stop limit extra, vagy használod vagy nem

#47017 Rowan Előzmény: #47013

bocsi, de teljesen magam alatt vagyok a shortjaimmal :(

majd valami vidám longos jön és elmagyarázza :)

én megyek és nyalogatom a sebeimet :)

#47013 danih Előzmény: #46983

Köszike, informatív volt...

Engem a technikai oldala érdekel, hogyan kell használni helyesen a cib e-brokiban.

#46983 Rowan Előzmény: #46901

húúúú, de boldog lennék, ha nem tudnám, hogyan kell shortolni :(((((

TDayTrade

#46901 danih

Engem a shortolás, mit olyan érdekelne, hogy megy ez, szóval először ELADOK részvényt limitáras TDT ügylettel, majd egy aktiválási szintet megadva stop limittel TDT-t megjelölve VISSZAVESZEM?

Re: nincs cím

#46416 hosszhuszár Előzmény: #43906

Zabás.

Ide pakolhatnál hasonló TA linkeket, hogy az ilyen magamfajta ta analfabéták megtanulhassanak írni, olvasni:))

Tele vagy jobbnál jobb linkekkel.

Köszönöm.

Múlt héten kedden kötött…

#43906 Dogi78

Múlt héten kedden kötöttem meg minden plussz szerződést az ersténél, mától megy a short, befhitel, minden, csak a határidős BUX-al nem tudtam ma még kereskedni, erre még kell várnom szerintetek?

(Erstében azt mondták egy hét,de azon már túl vagyunk.)

Re: Hati

#33691 Kissherceg Előzmény: #33690

jaja, de már doppingol a ratyi... piacon kívüli segélyhez folyamodnak, nem korrekt a harc :D dúl a bikában a tesztoszteron, túladagolta magát, fiatalon is hal meg...

#33690 hosszhuszár Előzmény: #33679

Az a helyzet, hogy ma ismét erőszakot próbáltunk venni a piacon, és sokadszorra is bebizonyította, hogy Ő az erősebb, de nem kicsit:DD

#33679 Kissherceg Előzmény: #33677

engem ma is kistoppoltak shortból, majd longból, szóval ne panaszkodj :)) igaz hati longban ülök, de baba pakk, viszont egyéb úrról ismét pletykálnak :D

#33644 Ozzy_ Előzmény: #33631

Győrből sincs más megoldás?

szerk: Ok leesett ki kell küldetni velük. köszi.

2-es pontra valami válasz esetleg valakinek? lécci lécci =)

#33631 Sz.bence Előzmény: #33629

vagy bemész a roosevelt térre vagy rájuk csörögsz h küldjék ki a szerződést és aláírva visszaküldöd. más megoldás nincs sajnos, hiába mondanak mást telefonon, engem körbejárattak a városon:(

Hati

#33629 Ozzy_

Hatis kereskedést akarok elkezdeni, de még több kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban.

1. EQ-nál nekem (még) nem enged hatival kereskedni. Rájuk kell csörögni, vagy ki kell tölteni valamit, vagy mi kell hozzá?

2. hati shortot egyedi papír longok fedezéseként indítjátok általában? Ha igen, akkor mi a stratégia? Hány hati shortot érdemes nyitni mondjuk 100 OTP fedezéséhez? A zárása hogyan történik, amelyik először nyerőbe fordul azt zárjátok? Vagy hogyan kell ezt az egészet elképzelni?

3. még gondolkozok, de lesz még kérdésem az tuti =)