Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#469506 Tapasz

Ezzel mire utalsz,? Vagy milyen következtetéseket lehet levonni? (csak hogy tanuljak)

#469497 Frontin Előzmény: #469484

Talán a rossz hírekre való emelkedés után a jókra meg esünk. Ki tudja, nem tulajdonítok most már túl nagy jelentőséget a híreknek, nem azok mozgatják a piacokat mostanság. Csodálkoznék ha a héten bekopogtatna a medve, egyelőre nem úgy festenek a dolgok. Pár száz pontos korrekció persze jöhet akár már holnap, de komolyabb csökkenésben nem igazán bízom.

#469468 BudFox Előzmény: #469461

USA kifulladni látszik...ha azok elindulnak visszafele, nem lesz ember aki itt tovább felfelé tudná dumálni.

#469461 lyonell Előzmény: #469459

De ahogy dax hetes grafikonját nézem a következő két hétben kéne igazán meghúzni felfelé,ami kb 5-10% fel.Szóval kori nem is tuti,de ha mégis elég magasról,nem olyan nagy és akor is mínuszos lessz a shortod,és persze ha lessz is kori érdemes megvenni.Kövi short megálló talán majd meginnt ápr-máj.Nyár.

#469459 lyonell Előzmény: #469400

Nagyon úgy néz ki,csak jövő hét közepe vége a kori vagy utná hó első hete,Kérdés addig meddig tudnak még rángatni.Hó vége,uniós csúcs,szerintem megveszik a jövő hetet is.Talán utána koriznak egy pár napot de aztán felfelé.A kori max sp 1222,de várat még két hetet.A buxot addg meddig rángatják és majd mennyit adnak vissza belőle,de szerintem max 1500-2000 pontot,nagyon max ha lesz kori egyátalán,.De hja addig felrángatják 20-22 re,akkor visszaadják 18500 plafonon az neked nem túl jó.

#469412 Ibiza Előzmény: #469402

amit idéztek elméletem.."meredek grafikon gyorsan fordul"..az a promt piacon rövid idő alatt meredek emelkedés vagy esés rendszerint azonnal korrigálódik.. soxor gyönyörű V alakokat láthatunk vagy ennek a fordítottját..

http://finance.yahoo.com/echarts?s=^GSPC#chart1:symbol=^gspc;range=3m;indicator=volume;charttype=line;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=on;source=undefined

de soxor látszik a többhónapos chartokon is..