Ezzel mire utalsz,? Vagy milyen következtetéseket lehet levonni? (csak hogy tanuljak)
Ezzel mire utalsz,? Vagy milyen következtetéseket lehet levonni? (csak hogy tanuljak)
http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$SPX
macika nyugtával a napot:)))nem ma
Talán a rossz hírekre való emelkedés után a jókra meg esünk. Ki tudja, nem tulajdonítok most már túl nagy jelentőséget a híreknek, nem azok mozgatják a piacokat mostanság. Csodálkoznék ha a héten bekopogtatna a medve, egyelőre nem úgy festenek a dolgok. Pár száz pontos korrekció persze jöhet akár már holnap, de komolyabb csökkenésben nem igazán bízom.
intel jó szokott lenni,visszatennék éppen ezért,legyen tér emelkedni?
USA kifulladni látszik...ha azok elindulnak visszafele, nem lesz ember aki itt tovább felfelé tudná dumálni.
De ahogy dax hetes grafikonját nézem a következő két hétben kéne igazán meghúzni felfelé,ami kb 5-10% fel.Szóval kori nem is tuti,de ha mégis elég magasról,nem olyan nagy és akor is mínuszos lessz a shortod,és persze ha lessz is kori érdemes megvenni.Kövi short megálló talán majd meginnt ápr-máj.Nyár.
Nagyon úgy néz ki,csak jövő hét közepe vége a kori vagy utná hó első hete,Kérdés addig meddig tudnak még rángatni.Hó vége,uniós csúcs,szerintem megveszik a jövő hetet is.Talán utána koriznak egy pár napot de aztán felfelé.A kori max sp 1222,de várat még két hetet.A buxot addg meddig rángatják és majd mennyit adnak vissza belőle,de szerintem max 1500-2000 pontot,nagyon max ha lesz kori egyátalán,.De hja addig felrángatják 20-22 re,akkor visszaadják 18500 plafonon az neked nem túl jó.
12-én 3560-at számoltam, a hatira pedig 18650-et
Bakker még van 17500 körüli shortom is :(
Promt takarodjon 18e alá...köszönettel:egy speki! :D
Mol azért ezek után ha átmenetileg is, de bedobhatná a törölközőt:
http://kepfeltoltes.hu/120118/MOL15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
na, talán-talán most kezdi megadni magát a piac..
OTP 350 -ról lefordult.
amit idéztek elméletem.."meredek grafikon gyorsan fordul"..az a promt piacon rövid idő alatt meredek emelkedés vagy esés rendszerint azonnal korrigálódik.. soxor gyönyörű V alakokat láthatunk vagy ennek a fordítottját..
de soxor látszik a többhónapos chartokon is..