Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Lám, lám...

#469917 hAliG Előzmény: #469907

Majd utolérjük!

(Egyre jobban kételkedem benne...)

Ezt inkább öntögetik!

#469597 hAliG Előzmény: #469596

Na majd meglátjuk :)

E-starunk legyen 12k és én boldogan fogom megemelni kalapomat..

#469596 taresz Előzmény: #469595

Valami ilyesmit már Ricsi is rajzolt. periodikusan 136 hetente ismétlődik. Valami ilyesmi volt.

#469592 hAliG Előzmény: #469583

Amcsik közben már majdnem olyan szinteken, mintha mi sem történt volna az elmúlt fél évben :)

Remélem fáziskéséssel követjük majd őket..

Mindjárt beteszem a rajzomat SnP-ről, amit még régen csináltam! (valamelyik topikban ott is van az akkori állapotában)

#469583 rbbj11

és azért sem fog érdekelni, mert tudtommal elhatároztad, itt is leírtad, h. ha egyszer kimászol belőle, elfelejted a tőzsdét. És hidd el, jól is teszed. Nem való ez normális fiatalembernek.

#469578 rbbj11

ez így igaz, mindegyik kis részvény egy kutya a bet-en 2007 óta. Nem is lehetett egyikkel se így 4 éves távlatban keresni, ha befeketetőként vette az ember. Mindegyik nagyságrendekkel lejjebb van, mint 2007-ben, ami persze otp-re is igaz, mivel ennek a 4 évnek a másik nagy vesztese a bankszektor volt. Ha jól vásárolt az ember, szépen szakaszosan pozit építve, akkor mol-lal, ricsivel lehetett csak keresni magyar piacon, no meg hati shortokkal. Ez is mutatja, h. nem nagyon volt értelme magyar piacon befektetősdit ill. egyáltalán hosszú pozikat játszani. Ezzel ellentétben német autóipari szektor gyönyörűen szárnyal.

#469550 rbbj11

na jó, kinek nem volt baj? Abból a szempontból semmi jót nem jelent, h. azzal is bizonyította az extra rizikófaktorát.

Re: nincs cím

#469548 Bendeguz Előzmény: #469544

Hol volt fent a hír a hitelről meg a 2 napról? Be lehetne másolni az E-star facebook oldalra.

#469509 rbbj11

igen, ott megszokott.

Vmi garbós interjút csinálhatnának már, hátha vki rácuppan, legalább rövidre. Szánalom ez a részvény abból a szempontból, hogy teljesen immunis bármilyen hangulatra ami a tőzsdei fő irányokat meghatározza. Ebből is látszik, hogy ez sorsjegy, semmi köze semmilyen tőzsde szektor, semmilyen tőzsdei irányhoz sem

#469488 exmnbs1

ha nekem egy éve azt mondja hogy itt ilyen történések jönnek el nem hittem volna

Én is kötvényekben ülök …

#469486 Linkman

Én is kötvényekben ülök , érdekes hogy mindjárt fizeti a kamatot (febr.12.)10,44% és névérték alatt van......