Majd utolérjük!
(Egyre jobban kételkedem benne...)
Ezt inkább öntögetik!
Majd utolérjük!
(Egyre jobban kételkedem benne...)
Ezt inkább öntögetik!
hát, csak jó hírek jöttek ki amcsiból, így nem csoda
Na majd meglátjuk :)
E-starunk legyen 12k és én boldogan fogom megemelni kalapomat..
Valami ilyesmit már Ricsi is rajzolt. periodikusan 136 hetente ismétlődik. Valami ilyesmi volt.
Tessék :)
http://www.kephost.com/images4/2012/1/18/rbbghqyaxmfey3nk34ht.png
Remélem mire 1550-et eléri és onnan lefordul (vagy talán áttöri és szárnyal??) addigra mi is elkezdjük követni és pozitívba fordul egyenlegünk.. :)
Amcsik közben már majdnem olyan szinteken, mintha mi sem történt volna az elmúlt fél évben :)
Remélem fáziskéséssel követjük majd őket..
Mindjárt beteszem a rajzomat SnP-ről, amit még régen csináltam! (valamelyik topikban ott is van az akkori állapotában)
és azért sem fog érdekelni, mert tudtommal elhatároztad, itt is leírtad, h. ha egyszer kimászol belőle, elfelejted a tőzsdét. És hidd el, jól is teszed. Nem való ez normális fiatalembernek.
ez így igaz, mindegyik kis részvény egy kutya a bet-en 2007 óta. Nem is lehetett egyikkel se így 4 éves távlatban keresni, ha befeketetőként vette az ember. Mindegyik nagyságrendekkel lejjebb van, mint 2007-ben, ami persze otp-re is igaz, mivel ennek a 4 évnek a másik nagy vesztese a bankszektor volt. Ha jól vásárolt az ember, szépen szakaszosan pozit építve, akkor mol-lal, ricsivel lehetett csak keresni magyar piacon, no meg hati shortokkal. Ez is mutatja, h. nem nagyon volt értelme magyar piacon befektetősdit ill. egyáltalán hosszú pozikat játszani. Ezzel ellentétben német autóipari szektor gyönyörűen szárnyal.
Én már bekérdeztem a fb-n közben. Szerintem letiltott felhasználó leszek.
na jó, kinek nem volt baj? Abból a szempontból semmi jót nem jelent, h. azzal is bizonyította az extra rizikófaktorát.
Hol volt fent a hír a hitelről meg a 2 napról? Be lehetne másolni az E-star facebook oldalra.
Nyugdíjas kormányzó, mi más dolga volna? 1 nap itt, 1 nap ott, arany élet :)
igen, ott megszokott.
Vmi garbós interjút csinálhatnának már, hátha vki rácuppan, legalább rövidre. Szánalom ez a részvény abból a szempontból, hogy teljesen immunis bármilyen hangulatra ami a tőzsdei fő irányokat meghatározza. Ebből is látszik, hogy ez sorsjegy, semmi köze semmilyen tőzsde szektor, semmilyen tőzsdei irányhoz sem
ha nekem egy éve azt mondja hogy itt ilyen történések jönnek el nem hittem volna