Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: gf

#469261 Joker

A semmi innét a további emelkedéshez kevés lesz úgy gondolom. Talán a lecsorgást eliminálhatja...

oti,mol rakéta kilövésre…

#469259 TROPHEUS

oti,mol rakéta kilövésre készen áll

vityán múlik

sztem is az sc-k hajtják…

#469258 TROPHEUS

sztem is az sc-k hajtják fel az árakat,de hát evan

Re: ds

#469249 Waszeitung Előzmény: #469234

Mindenképpen zárni kellett volna és legközelebb fogok is 2-300 pontos stoppal zárni mint ahogy ezt tettem máskor is...de eszem nem volt hozzá hogy megyünk 2000 pontot erre az eszement bagázsra.

Jah,ide is kell válságmenedzser lassan! :D

Amúg mára jöhetne egy doji vagy holnap egy magasabb nyitás és átölelő feka gyertya! :D

kedden kamatemelés várha…

#469248 TROPHEUS

kedden kamatemelés várható--ez a hufot tovább erősíti---otp kitör 3500 felett----hati?

#469246 Joker Előzmény: #469236

Szerintem egy kicsit sokra értékelitek ezt a beszédet. Egy kottányival sem fog többet elmondani OV, mint amit eddig már elmondott. (A Jegybankról szóló tv.-t módosítani fogják.) A zöldek és baloldal dühödt támadásait legjobb esetben higadtan fogja lereagálni.

A beszédnek szerény véleményem szerint nem lesz különösebb hatása a BUX-ra, hacsak nem kezd el keménykedni. USA futuresek a Goldman felemás eredménye után is szerény pluszban vannak, ez sem hiszem, hogy fölnyomja a magyar hatit...

#469236 Csilla76 Előzmény: #469226

szerintem okosan fog válaszolni az ország érdekében...legalábbis jó lenne, ha így történne.

naiv gondolat, de őszinte.

#469234 Frontin Előzmény: #469232

Egyet tudok érteni, igaz nagyon sokba kerül, de újfent rengeteg tanulsággal járt idáig ez a "kiruccanás", és még vége sincs. :-) Legalább most az ember megtanul menedzselni egy sz@r pozit(lehet hogy inkább lezárni kellett volna időben), bár én ezt már lassan válságkezelésnek nevezném. :-)

#469232 Waszeitung Előzmény: #469210

Meg a január eleje is...decemberben lett kézzelfogható eredmény is a nyerőnek,január elején is agyaltam rajta hogy meg kellene csapolni a számlámat egy jelentősebb összeggel,de nem tettem,így megtette helyettem a piac! :(

Jó ez az iskola csak magas a tandíj... Úgy látom Mollyt maximálisan kihasználják spekiszívatásra ha a másik kettőnél már lejárt a lemez.

viktor egy hete csinált 180° os fordulatot,nem mer az mári az már a nyugatot a szájára venni,raktak rá pórázt. :(

#469231 Hathor Előzmény: #469226

Nem tudom, én nem gondolkodom ilyen Vitya féle dolgokon, sosem érdekelt, ma sem érdekel. Meg mindegy mit gondolok, úgy is más lesz..

#469226 Frontin Előzmény: #469217

Szerinted Vitya megmeri kockáztatni hogy beint ma délután európának? Szvsz nem, inkább behasal/seggetnyal, vagyis kitörő örömre számítok nap végére a magyar piacon. Bár ne így lenne...