molli eldurrant...
oti is követheti
A semmi innét a további emelkedéshez kevés lesz úgy gondolom. Talán a lecsorgást eliminálhatja...
Kb 6 Sc volt eddig az elmúlt 2000 pontban..úgyhogy tényleg jöhetne már egy hetedik! :D
Mindenképpen zárni kellett volna és legközelebb fogok is 2-300 pontos stoppal zárni mint ahogy ezt tettem máskor is...de eszem nem volt hozzá hogy megyünk 2000 pontot erre az eszement bagázsra.
Jah,ide is kell válságmenedzser lassan! :D
Amúg mára jöhetne egy doji vagy holnap egy magasabb nyitás és átölelő feka gyertya! :D
kedden kamatemelés várható--ez a hufot tovább erősíti---otp kitör 3500 felett----hati?
Szerintem egy kicsit sokra értékelitek ezt a beszédet. Egy kottányival sem fog többet elmondani OV, mint amit eddig már elmondott. (A Jegybankról szóló tv.-t módosítani fogják.) A zöldek és baloldal dühödt támadásait legjobb esetben higadtan fogja lereagálni.
A beszédnek szerény véleményem szerint nem lesz különösebb hatása a BUX-ra, hacsak nem kezd el keménykedni. USA futuresek a Goldman felemás eredménye után is szerény pluszban vannak, ez sem hiszem, hogy fölnyomja a magyar hatit...
szerintem okosan fog válaszolni az ország érdekében...legalábbis jó lenne, ha így történne.
naiv gondolat, de őszinte.
Egyet tudok érteni, igaz nagyon sokba kerül, de újfent rengeteg tanulsággal járt idáig ez a "kiruccanás", és még vége sincs. :-) Legalább most az ember megtanul menedzselni egy sz@r pozit(lehet hogy inkább lezárni kellett volna időben), bár én ezt már lassan válságkezelésnek nevezném. :-)
Meg a január eleje is...decemberben lett kézzelfogható eredmény is a nyerőnek,január elején is agyaltam rajta hogy meg kellene csapolni a számlámat egy jelentősebb összeggel,de nem tettem,így megtette helyettem a piac! :(
Jó ez az iskola csak magas a tandíj... Úgy látom Mollyt maximálisan kihasználják spekiszívatásra ha a másik kettőnél már lejárt a lemez.
viktor egy hete csinált 180° os fordulatot,nem mer az mári az már a nyugatot a szájára venni,raktak rá pórázt. :(
Nem tudom, én nem gondolkodom ilyen Vitya féle dolgokon, sosem érdekelt, ma sem érdekel. Meg mindegy mit gondolok, úgy is más lesz..
Szerinted Vitya megmeri kockáztatni hogy beint ma délután európának? Szvsz nem, inkább behasal/seggetnyal, vagyis kitörő örömre számítok nap végére a magyar piacon. Bár ne így lenne...