Köszi a választ!
Nem tudom akkor mit kellene már venni tényleg...:S
Köszi a választ!
Nem tudom akkor mit kellene már venni tényleg...:S
A 3 év garancia vonzó valóban. Az újabb szoftverek nem megbízhatóak hozzá - volt, hogy a régebbi verziót kellett telepítenem hozzá - a szervizben nem is értenek hozzá, a HDMI-t nem tudták tesztelni, mert nem volt hozzá tv. Megkérdezték betudnám vinni a saját tévémet, vagy kiküldenek valakit. Cég nevét nem szeretném kiadni, legnagyobbak közül van.
Hm, pedig ezt tartják a legmegbízhatóbb gépnek, no meg a 3 év garancia is önmagáért beszél, ráadásul helyszíni!
Pedig a Vostrot nagyon dicsérték midnenhol, komoly üzleti gépnek modnták, minöségi anyaghasználattal.
Na mindegy, lehet kivárom most már az új processzorokkal szerelt gépeket, remélem április végén már kapni is lehet őket majd.
Dell XPS 1530-as gépem van, rá 1-2 évre alaplap csere volt, és Vostro 1-2 éves gépnél is előfordult az ismeretségemben. Dell-ben én már nem gondolkozom.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata core i7-tel szerelt notebookkal?
Azt olvasom pár helyen, hogy elégé melegszik, de a 3 év helyszini garancia elég jól hangzik (dell inspirion)
Mi a véleményetek erről a laptopról?
Samsung NP300E5Z-S02HU notebook
ok megvan. 1 problémám van . a sebességet hol kell beállítani benne? a 80 mb ből csak 16ot ad le a router mellett, a másik routerem gyári firmware alatt lead 70 et ugyanott.
én is erre gondoltam csak a router alján ver. 1.8 van, ezért a bizonytalanság
ja és a supported by fülnél is több lehetőség van
sztem ez:
TP-Link WR1043ND v1.1/v1.4 Firmware: Webflash image
Kérdezz nyugodtan, úgy is csak addig válaszolok, amíg tudok :)
akkor tényleg nem bonyolult, gondolom a beállítás lesz a nehezebb része.honnan tudom melyik fw kell rá? bocsa sok hülye kérdésért, de fogalmam nincs mi micsoda:)
jelenleg ez van rajta :
Firmware Version:
3.13.4 Build 110429 Rel.36959n
Hardware Version:
WR1043ND v1 00000000
Van rá sansz,de ha kicsit utána olvasol, nem bonyolult (csak, mintha a saját fw frissítenél), a lényeg, hogy jó fw-t válassz a készülékedre.
azt mondja igen.. ha elrontom a telepítést akkor hazab@szom az egészet?komoly lesz, sík hülye vagyok hozzá :D
http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database itt beütöd a típust és megmondja fel lehet e tenni az adott a routerre.
ez a DD Wrt is van tp linkre, vagy ez csak linksysre jó?
én DD-WRT-t(olyan, mint az open-wrt talán annyival több a te szempontodból, hogy lehet állítani a jelerősséget, amit a router kiad magából,de 100mW felett illegális :) ) használok linksys routeren, a TP-linket pont ezért a bizonytalanságért nem szeretem
kábelen stabilan jön. már 3 routert próbáltam,de mind ugyanezt produkálja(eddig ugyanezenek a routereknek semmi baja nem volt)
Ki kellene találni, hogy a routereddel és laptop wifi párossal van-e a gond, vagy a neteddel. Így elsőre meg kellene nézni, hogy kábeles összeköttetéssel csinálja -e ezt a jelenséget.
Minden eltűnik róla, úgyhogy előbb ments mindent ami menthető :)
Az enyém azért annyira még nem gáz, kb 2 naponként fordul elő.
Az adatmentés meg újratelepítés fél napos meló lenne.
Úgy érted, újra telepíteni az xp-t?
Attól nem lesz semmi baja a gépnek, nem tünnek el adatok róla?
Lehet, hogy tudatlanság, de vállalom...
Mi az az express card?
Ez az usb-s ethernet kártya, ez egy külsős wlan egység?
Köszi