Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: ds

#469165 BudFox Előzmény: #469158

de honnan van a pénz ? az már senkit sem érdekel...

lehet hogy vissza kéne ugrani meint a shortba ? nem akar innen fölfelé menni már..

#469158 Waszeitung Előzmény: #469143

" Az IMF az elmúlt percekben bejelentette, hogy ezer milliárd dollárral növeli hitelezési kapacitását. A piacokon kitört az optimizmus a hírre. "

Ejha,minden rendben a világban ezért kellett bővíteni a keretet...hitelválságot pedig hitellel megoldani,sok sikert hozzá! :D

#469143 Waszeitung Előzmény: #469138

Gazdasági rádióban kb 5 percenként hangzik el a recesszió szó...mindegy,örömködjünk,hazudozzunk.

Szintén tartom..

#469141 Frontin Előzmény: #469138

Egyelőre én is, bár lehet hogy a mai nap végi felrántással még hátra van a feketeleves. Én holnapig mindenképpen kitartok, akkor legkésőbb el kell jönnie a fordulatnak, ha nem, akkor cumi.

#469139 BudFox

azért nem :--(

a fene vinné el hogy ennyire egy irányba akarunk csak menni...de pont a realitással szemben.

hát ez van..várok mi történik.ha valami egyirányú lesz lépek.

#469138 Hathor Előzmény: #469122

DAX megérintette a 200napos mozgóátlagot. Fölötte van egy 50hetes mozgó, meg egyben hetesen egy kettős csúcs. Sok lesz ez így egyszerre nem? Én kitartok.

Itt is kitört a longos öröm, euforia, meg a jézusom...

EUR/HUF dupla alj 15percen

#469132 BudFox Előzmény: #469122

vettem longokat, úgyhogy lezártam minden shortomat..elegem van... hogy csak felfelé akar minden menni..ilyen környezetben..akkor menjen... rá se nézek, míg eléggé föl nem megy, vagy fordulni nem látszik

Re: df

#469121 szotyi

akkor hát a véleményünk kicserélve.

mennem kell

ügyesek legyetek

#469120 kerikoma

Na én is így gondolom, hogy stop vadászat, halászat az tutira, hogy megy. Nem is szívesen rakok stopot, csak ha nagyon nem tudok gép közelbe lenni...

#469114 Waszeitung Előzmény: #469113

Rg is kihúzva fél éves csúcs magasságába...pff.

300 felett meg áll 2db százas vevő,ezek tuti nem százasak..ha vki ondja nekem év elején ez az árat körbe röhögöm,annyira kakukk volt a piac,most meg megyünk a semmire,mert hogy még csak annyi történt hogy bejelentettük tárgyalni akarunk imf-el,Fellegi rohangál a világban mint pók a falon,viktor igérget fűt-fát,időpont sehol és mindenhol szankcionálnak bennünket,és közben semmi konkrétum,szép kilátások :(

#469113 Frontin Előzmény: #469097

Sajnos ahogyan nézem simán benne van a pakliban, hogy bux-ot elvigyék 18K-ig v. picivel fölé, hatit pedig 18.500-600 közé. Szvsz mindegyik 5/5 csinálja, a kérdés az, hogy mennyire fog megnyúlani. Fibo alapján ott lehet max. a teteje.

#469112 szotyi

ugyanannyi, ne keresd... én a prompt piacról beszélek

a hati az "származtatott"