Kiszálltál Bud koma?
de honnan van a pénz ? az már senkit sem érdekel...
lehet hogy vissza kéne ugrani meint a shortba ? nem akar innen fölfelé menni már..
" Az IMF az elmúlt percekben bejelentette, hogy ezer milliárd dollárral növeli hitelezési kapacitását. A piacokon kitört az optimizmus a hírre. "
Ejha,minden rendben a világban ezért kellett bővíteni a keretet...hitelválságot pedig hitellel megoldani,sok sikert hozzá! :D
Gazdasági rádióban kb 5 percenként hangzik el a recesszió szó...mindegy,örömködjünk,hazudozzunk.
Szintén tartom..
Ha nekiugranak és egy rossz mondat csodákra képes, kivárok a shortzárással.
Egyelőre én is, bár lehet hogy a mai nap végi felrántással még hátra van a feketeleves. Én holnapig mindenképpen kitartok, akkor legkésőbb el kell jönnie a fordulatnak, ha nem, akkor cumi.
azért nem :--(
a fene vinné el hogy ennyire egy irányba akarunk csak menni...de pont a realitással szemben.
hát ez van..várok mi történik.ha valami egyirányú lesz lépek.
DAX megérintette a 200napos mozgóátlagot. Fölötte van egy 50hetes mozgó, meg egyben hetesen egy kettős csúcs. Sok lesz ez így egyszerre nem? Én kitartok.
Itt is kitört a longos öröm, euforia, meg a jézusom...
EUR/HUF dupla alj 15percen
Remek...mi már megint duplaannyira megyünk mint kilföld.
És mond egy mesét,csak még az a kérdés hogy Andersentől melyik legyen...
vettem longokat, úgyhogy lezártam minden shortomat..elegem van... hogy csak felfelé akar minden menni..ilyen környezetben..akkor menjen... rá se nézek, míg eléggé föl nem megy, vagy fordulni nem látszik
Közben futik felqva...most éppen mi jött ki?
Na én is így gondolom, hogy stop vadászat, halászat az tutira, hogy megy. Nem is szívesen rakok stopot, csak ha nagyon nem tudok gép közelbe lenni...
Rg is kihúzva fél éves csúcs magasságába...pff.
300 felett meg áll 2db százas vevő,ezek tuti nem százasak..ha vki ondja nekem év elején ez az árat körbe röhögöm,annyira kakukk volt a piac,most meg megyünk a semmire,mert hogy még csak annyi történt hogy bejelentettük tárgyalni akarunk imf-el,Fellegi rohangál a világban mint pók a falon,viktor igérget fűt-fát,időpont sehol és mindenhol szankcionálnak bennünket,és közben semmi konkrétum,szép kilátások :(
Sajnos ahogyan nézem simán benne van a pakliban, hogy bux-ot elvigyék 18K-ig v. picivel fölé, hatit pedig 18.500-600 közé. Szvsz mindegyik 5/5 csinálja, a kérdés az, hogy mennyire fog megnyúlani. Fibo alapján ott lehet max. a teteje.