Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#469434 kratya Előzmény: #469389

Mert nem Martingalről van szó.

Egy időben short is long is inkább valami hedgelő stratégiának néz ki.

Nekem ma is + termelt.

Amúgy ha van elég fedezett (csak a jó isten tudja mennyi), akkor igen is müködhet egy ideig a martingale, de tuti hedgelnek is vele, és ezért van egy időben két irányú kötés benne szerintem

#469389 kelvin Előzmény: #469362

De akkor az hogy folyamatosan van sell és buy is azt mivel magyarázod?

Ha a stratégia egy és ugyanaz minden devizapáron, akkor záráskor csak egy féle pozinak kellene lennie. De itt van mindkettő. Ez az ami engem megzavart. Na meg az hogy ha martingale, akkor lennének lezárt mínuszok is nem csak plusszok.

#469382 RapidFX Előzmény: #469362

Azóta átállították a MAM-ot és már csak a ticket number-ek látszanak.

Sőt ha az ember kicsit jobban megnézi a statementet arra is rájöhet, hogy milyen pozikat és miért zártak:

forrás: http://www.mt4i.com/users/kell_ilyen_szamla

16703510 2012/01/13 11:36:37 from master trade #16690671 0.00 0.00 0.06

16705619 2012/01/13 11:39:45 from master trade #15625822 0.00 0.00 3.99

16707581 2012/01/13 11:40:02 from master trade #15625825 0.00 0.00 3.99

16716999 2012/01/13 15:11:24 from master trade #16667852 0.00 0.00 0.04

Itt látszódik, hogy a két "nagy" nyereség ticket number-e még 156-al kezdődik azaz ez egy sokkal régebbi trade!

Ha megnézzük mikor voltak ilyen ticket number-ű kötések utoljára zárva:

16264587 2011/12/13 02:44:47 from master trade #15537788 0.00 0.00 0.46

16266386 2011/12/13 02:45:05 from master trade #15531837 0.00 0.00 0.46

Akkor kiderül, hogy kb 1 hónapja!

Ha megnézzük pl az EURUSD mozgását ezen időszakokban akkor kikövetkeztethetjük, hogy ezek long-ok voltak és egy "visszahúzódás" mentette meg...

#469360 kelvin Előzmény: #469357

Még az elején lehetett látni, de már nem tudjuk megmutatni, mert a Tada nem küld részletes jelentést, csak összevontat és az utolsó 3 hónap jelenik meg kibontva.

#469355 kelvin Előzmény: #469339

:)

Ez tetszett. Én nem tudom, de az a 22 lotos kötés engem akkor nagyon legondolkodtatott, ráadásul, hogy ami profitot abból szétosztott az vajmi kevéske volt.

A pozícióépítés sztem lehet jól jövedelmező, ha ésszel csinálja a rendszer. De nagyon észnél kell lenni és nem mindegy hogy piramisban vagy toronyház stílusban építesz.

Egyébként most hogy erről beszélgetünk egyszer még az elején valamelyik előadáson amin voltam elhangzott egy olyan hogy úgy működik mint a rulettes stratégia.

Köt egyet és ha rossz irányba megy megduplázza a kötésméretet majd ezt teszi mindaddig amíg el nem éri korrekcióban a profitcélt. Akkor ez nekem fel sem tűnt, de azóta nagyon sok idő eltelt és kb megtripláztam a tudásom és most esik le hogy ez baromi nagy rizikó. Mert rohadtul fedezetigényes.

#469339 RapidFX Előzmény: #469335

Én linkeltem be. Ők is magyarok és "kísértetiesen hasonlóan dolgoznak mint ez a quantum...

Ne tegyél ilyen "felelőtlen kijelentést, hogy ha meggyőznek..."

Ilyen levél után amit írtak szerintem a hóembert is meggyőzik, hogy jót tesz neki a hősugárzó... :-D

#469335 Shortosgyula Előzmény: #469305

Egy több ezres kötéslista, kötéscsoportok lezárása csak pluszban ez bizony kőkemény martingale.

Valaki belinkelte ezt:

http://www.myfxbook.com/members/MNGCorp

Na kb így nézhetnek ki ők is a valóságban.

Vádaskodás és bloggerek meg sem született unokáinak beperlésével való fenyegetőzés helyett egy mozdulattal tiszta vizet önthetnének a pohárba de nem teszik mert nem mutathatják meg a valós equity görbét különben sírva szaladnának szét az ügyfelek és oda lenne a brutális haszon ami nekik nincs lebegő mínusszal megterhelve...

Szívesen találkoznék valamelyik tulajjal, ha ezt olvassa. Ha engem meggyőz hogy tiszta lappal játszanak ígérem hogy ingyen reklámot kapnak tőlem az összes magyar fx-es fórumban.

Attól tartok hogy erre nem fog sor kerülni.

#469329 RapidFX Előzmény: #469314

Sőt most nézem volt 22 Lot-os kötés is, igaz az júniusban.

Mondjuk akkor már lehetett legalább 1 millió a MAM számlán.

Viszont ha elment 22 Lot-ig akkor kb 100 LOT (13 kötés) volt egy irányban nyitva!

Ami szintén megkérdőjelezi a "nem számottevő" görgetett mínusz nagyságát...

#469314 RapidFX Előzmény: #469305

De martingale alapú a quantum rendszere!

Ha megnézed, év elején még látszottak a kötési egységek meg a devizapárok rövid nevei is.

Folyamatos lot emelés volt ha rossz irányba ment a piac, igaz nem duplázás hanem 1.3-as a szorzó.

Volt hogy 19 Lot-ig is elment abban az időben még max 1-200.000-es számla lehetett a MAM.

#469305 kelvin Előzmény: #469291

Azt ne felejtsük, hogy azt kommunikálják, hogy nem martingale rendszeren alapszik a kereskedés! Ez a kereskedési típust István hozzászólásaiban jelenik csak meg, nem a cég.

Ettől függetlenül a takargatás nekem sem tetszik. Az jobban tetszett volna, ha adnak valami konkrét bizonyítékot puszta szavak helyett.

Quantum hírlevélben a vé…

#469291 Shortosgyula

Quantum hírlevélben a védekezés, magyarázat hogy miért nem engednek szinte semmit láttatni?

"A kereskedés eredményeiről

annak idején olyan jelentések készültek, amelyekből könnyen lehetett

következtetni a szoftver stratégiájára. Ennek eredményeként a számlával

rendelkező ügyfelek egy része egy hét elteltével elkezdte másolni

(tükrözni) a robotot, magyarul lopta a know-how-t."

Ez vicces. Pozíciókat másolni egy martingale alapú mam rendszernél?

A lebegő mínuszt takargatják nem vitás.

#469116 kelvin Előzmény: #469093

Sztem meg nem kell feltétlen mindenben összeesküvést keresni. :)

Egyébként írtam neked privát üzenetet. Nézz rá és válaszolj. Annyi is elég hogy nem érdekel. :)

Szia net91! Köszi, megné…

#469093 Tbeni

Szia net91! Köszi, megnéztem a linket. Ez az állítólagos Horváth Zoltán akkor valami ügynök féle? Ez nem a cég magyar nyelvű weboldala, hiszen másképpen néz ki, ugye? Azt írják, hogy 10 éves eredmények, a tada szerintem nincsen 10 éve a piacon. Egy Kanadában élő magyar, pont egy magyar fórumon keres ügyfeleket?! Ha egy cég bankoknak, hedge fundok-nak nyújt szolgáltatást, akkor miért éppen az én néhány ezer dolláros befektetésemre lenne szüksége? Egy bank például megbízna egy dominikai bejegyzésű céget ilyen tevékenységgel? Nem tudom, én már senkinek sem hiszek. Kezdem azt hinni, hogy ezen a fórumon a különféle versenytársak különféle álneveken írnak mindenfélét, hogy ügyfeleket szerezzenek a másiktól, nem pedig arról szól, amiről kellene, és ehhez mindenféle eszközt megragadnak. Úgyhogy azt hiszem, inkább távol tartom magam az egésztől..., és más befektetési formát keresek.

Re: Comment nélkül!

#468971 MrFuLL Előzmény: #467819

Igazából nem tudom mit gondoljak, ha tényleg nem vétkesek nyilván nagyon felháborította őket a dolog és én is féltettem volna egy nagyon jól futó szereket úgymond attól tönkremehet egy ilyen hírkeltéstől. Lehet csak úgymond el akarták venni a többi próbálkozónak a kedvét, vagy valakinek túl nagy volt a fantáziája. Egyébként nem hiszem, hogy egy bankfiók vagy bank vezetője humánusabb lenne. Ki tudja ott milyen könyörtelen emberek vannak? Ezzel azt akarom mondani, hogy szerintem ezzel a résszel annyira nem kell foglalkozni.