Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Süllyed a hajó

#468995 Arsene Lupin Előzmény: #468880

"Nyílván analfabétának tart magyar nyelvtanból, de 17 év tanulás után biztosíthatom Önt arról, hogy le tudom helyesen írni a nyula szót."

Fricska volt részemről a nagy magyarkodásra.

"Arsene Lupin nevét is accent grave-val, Arsène Lupin-nek kell írni"

Tudom én ezt jól. De azokon a fórumokon, ahol elkezdtem ezt a nevet használni, nem lehetett az è karaktert bevinni.

"Egy betűmbe bele tudott kötni, de Rozsdáskilincs kolléga apró, ám annál fajsúlyosabb mondatát meg sem látta, le nem reagálta."

Rozsdáskilincs a topic gazdája, ki is moderálna rögtön. Amúgy már mondtam, a nagy magyarkodásra volt fricska.

Sumér harcosnak

#468980 Palimadár

Volt oly kedves azt állítani, hogy a közösségi terület alapú támogatás hektáronkénti összege függ attól, hogy az a mezőgazdasági terület szántó vagy legelő, stb., mivel ő kevesebbet kap a legelőjéért, mint más a szántóért.

Ez a kijelentés nem felel meg a valóságnak, ahogy ígértem, utána jártam. Beszéltem az illetékes hivatal - MVH - ezzel foglalkozó szakemberével is, de meghivatkozom a jogszabályokat is szíves olvasásra.

A minisztérium minden évben kiad egy miniszteri rendeletet, amely lényegében meghivatkozza a közösségi jogszabályt, és leírjaa határidőket, stb. 2009-ben pl. a 37/2009. FVM rendelet volt ez.

http://www.fvm.hu/main.php?folderID=957&ctag=articlelist&iid=1&articleID=14006

Ez meghivatkozza a közösségi jogszabályt, a 73/2009 EK Tanácsi rendeletet, amely minden lényeges szabályt tartalmat, így a mezőgazdasági terület fogalmát is:

2. cikk

„mezőgazdasági terület”: a szántóterületek, az állandó legelők

vagy az állandó kultúrák által elfoglalt terület.

Természetesen a igénylésben szereplő területnek jó mezőgazdasági és környezeti állapotban kell lennie.

Úgyhogy, ha Sumér harcos kolléga kevesebbet kap a legelőért, akkor ő át van verve, vagy egyáltalán nem kap semmit, és blöffölt.

Nem igazán tudok elmenni…

#468957 filter

Nem igazán tudok elmenni a tegnapi "megtámadták a hitelminősítőkön keresztül a földjeinket, vizeinket" kijelentés mellett.

Eddigi események tükrében pl. manyupos eset kissé aggódok, nehogy eszükbe jusson ezeket megvédeni....

Valahogy az eltelt idő alatt az elhangzó vádak mögött én azt tapasztaltam, hogy pont azokat követik el, mint amilyen vádakat megjelölnek.

A róka és a sajt párhuzam is bele illik a manyupos esetbe.

#468937 GáborGábor Előzmény: #468851

Akárcsak, Gyurcsány Dél-Kelet-Ázsiába ...

;)

Ma még itt van, köztünk. Bátor fickó, avagy, botor ...

:)

#468930 filter Előzmény: #468866

Már csak az kéne, hogy csengessünk a devizatartalékból....... azt hiszem, akkor nekünk is csengetnének.

#468890 Kissherceg Előzmény: #468857

Egyszer írhatnál már megoldást az adósságtörlesztésre vagy refinanszírozásra. Lehetőleg olyat, amiben az ország a qki jó oldalán van.

#468887 Előzmény: #468880

Csak érdekességképpen, Oszkó saját magukat dicsérte áttételesen , hiszen messze kisebb GDP arányos hiányuk volt, mint Orbánéknak lenyúlás nélkül. Kvázi , a saját érdemükre célzott , joggal.

#468880 gentlemanus Előzmény: #468416

Gratulálok Lupin úr.

Gáláns dolognak tartja, hogy kioktat helyesírásból?

Nyílván analfabétának tart magyar nyelvtanból, de 17 év tanulás után biztosíthatom Önt arról, hogy le tudom helyesen írni a nyula szót. Itt elsősorban nyomatékosítani szerettem volna a szót, igaz talán jobban érthetőbb lett volna ezen szándékom, ha több úúúú-t írtam volna.

Egy betűmbe bele tudott kötni, de Rozsdáskilincs kolléga apró, ám annál fajsúlyosabb mondatát meg sem látta, le nem reagálta.

" A magyar államadósság szintjét és az alacsony államháztartási hiányt több ország is irigyelhetné - jelentette ki a Magyar Hírlapnak Oszkó Péter volt pénzügyminiszter."

hmm... "

Igen, kijött a zsiger megint.

Jóindulatom jeleként kívánom felhívni a figyelmét, hogy a nagy Arsene Lupin nevét is accent grave-val, Arsène Lupin-nek kell írni. Maradjunk akkor a Lőrincze Lajos tanár úr féle pontos és precíz nyelvtani leírásoknál.

#468866 zeeh_ Előzmény: #468823

37.7 milliárd EUR devizatartalék áll szemben 35 milliárd EUR devizaadóssággal. Egy részét simán ki lehetne csengetni belőle és így a költségvetés mentesülne a kamatterhek egy részétől. Kiszabadulna Magyarország az uzsorások kezei közül. Főleg, ha a bankadó mintájára ez a lázadás megint precedens lenne és több ország követné OV-t.

Ettől vannak ezek igazán betojva odakint, nem a bírók korai nyugdíjazásától, adatvédelmi ombudsman leváltásától. :)

#468865 Előzmény: #468857

Hú , az csoda jó lenne. Ezek itt realitások, amit írtál, és erről az jut eszembe, ketté kéne választani ezeket a topikokat. Mondjuk lenne egy "tények" című része, ott írnának számokat , stb.

meg lenne mondjuk "egy érző szívek vallomása " ott meg lehetne ilyeneket írni " nekem azért tetszik O.V., mert nem magasabb nálam, meg ehhez hasonló kis vallomásokat. Esetleg vágyakat, " dagadt mulya gyerek voltam kiskoromban mindenki engem vert, soha nem heverem ki, támadjunk meg mindenkit , lesz ami lesz."

A szomorú Matolcsy szakított Járaival

#468864 Arsene Lupin

http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/17/a_szomoru_matolcsy_szakitott_jaraival/

"Járai Zsigmondot egyébként szívesen látom egy beszélgetésre miniszteri dolgozószobámban, a Nemzetgazdasági Minisztérium József nádor téri épületében, hogy személyesen is meggyőződhessen arról, kitűnő szellemi és fizikai állapotnak örvendek" - zárul a nemzetgazdasági miniszter közleménye.

---------------------------------------------------------------------------

Azt a showt azért megnézném, amikor a Gyurka bemutatja, hogy milyen kitűnő szellemi és fizikai állapotnak örvend.

#468857 xmann Előzmény: #468706

igen, én is alig várom, hogy elmenjen Simor, beültessék a helyére mondjuk matolcsyt, elkezdjék felélni a devizatartalékot, meg legyen magyar QE. és ezek után arra számítok, hogy felmegy 400ra a forint, berögzítik az euróhoz az árfolyamát, hogy több pénzt ne tudjon kivinni a magyar, ezért megszüntetik a konvertibilitást, majd amikor ennek köszönhetően bankroham lesz, akkor korlátozzák a betétek kivehetőségét. majd ezután kimegy a nép az utcára, és szétveri a várost. Alig várom. jó buli lesz.

Te is örülni fogsz amikor a bankbetétedhez nem tudsz hozzáférni, meg nem tudsz szabadon devizát váltani, mint ahogy Argentínában volt? Te is mazochista vagy?

Re: Berlusconi nagy hangú kápója lett az Európai Parlament elnöke

#468855 kosami Előzmény: #468850

Vezénylő elnökként nem ragadtathatja el magát. Nem szólhat ,nem kiabálhat közbe.

Biztos van helyette egy kiéheztetett vörös eb aki az ő elnöklése idejére odadobnak Orbán elé . Előre sajnálom szegényt:)

#468841 GáborGábor Előzmény: #468834

Korábban írtam: A görögök délről előznek!

Nem lesz szerződés és jön az Argentin vari ...

;)