Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: fd

#468484 Joker Előzmény: #468469

Én lezártam a beragadt longjaim egy részét. A maradék 10 kontit 18200 alatt nem sozom el, de afölött akár Nektek is eladom...

Re: nincs cím

#468480 lyonell Előzmény: #468459

figyelek,msn címed van?.Privátban légyszives külld el.Rbjj -vel néha napján.ott beszéljük át a meglátásokat.

Most is lógok neki 1hete,egy elemzéssel de még nemvolt rá idő sajnos :(

#468479 BudFox Előzmény: #468469

kinnt nagyon emelkedni akarnak..ezért vagyunk mi is itt...amikor majd kinnt elkezdenek esni akkor mi is fogunk

pedig ma fontos hír jön EU ülésről, Magyarországot érintve.

#468477 Waszeitung Előzmény: #468471

Kend is felébredt?Szép napot! :D

1500 pont felfelé után belevenni?Möglássük mi sül ki belőle..Frontin kollega rajza sokatmondó így 18e magasságában.

#468471 Bakiba Előzmény: #468460

Konkrétan minek írogatni, ha nincs keletje?

Pedig szólogatok, hogy óvatosan, vagy ippeg vettem:))

#468460 Waszeitung Előzmény: #468457

Még mindig meg tud lepni a piac hogy ilyen manővereket csinálunk...két hete nem hallottam jó hírt a sajtóból,azóta szárnyalunk! :D

Normál piacon az ilyen viselkedést nevezném bullnak,de normális piacot már régen nem láttam,igaz előtte csak jó hírek jöttek ki,azokra meg szépet zakóztunk...Oti beszépen mozog.

#468459 Ibiza Előzmény: #468436

már ovisok is tA-t rajzolgatnak

gondolj bele a világban hány broki van és mennyinek u.azt verték a fejébe..melyik alakzatra mit kell tenni.. tehát egy jól kiszámítható viselkedés van..

ráadtam hatira épp most.. Sc van.. lehet némi korreksön..

#468457 Frontin Előzmény: #468452

Shortok szempontjából nagyon rezeg a léc, ez az a pont, ahonnan igencsak aktuális lenne lekanyarodni. Kicsit most sülünk a saját zsírunkban, de ez remélhetőleg legkésőbb holnap változni fog.

#468438 lyonell Előzmény: #468436

Egyépként meg elképzelés az van mindenkinek nekem is,de az mindeggy bármi lehet.Ezért érdemes végig gondolni pozi nyitás előtt,az egészet.Hogy legalább nullába lehessen húzni.Mind pl: Hathor,ha végig gondolod az elképzelésedet tiszta fejjel,akkor nem nyitsz ekkora konti szám,mal shortot onnan ahonnan van.Hanem vársz,És megpróbálsz onnét ahonnan legalább az elképzeléseidnek megfelelően tudod tartasni,és nullába rakni a stoppot.ahogy Ricsi,vagy bárki más.dax longom stopja már elég jó hasznot hoz ha esetleg kiütnek,Szerinted ideges vagyok longba?nem le se szarom be van állítva a fele pakkra profit taking,6880-ra másik fele 8600,ha kiütnekm buktam,ha nem akkor kasza.De nem vagyok ideges,tudom mindenképp keresek kicsit vagy nagyot.Eur/usd pedig longoltam egyszer kétszer,tudod ott sem idegeskedtem mert nulláőban volt a stop.,sőt az erlőt ki tudtam szedni kis haszonnal,a másodikat meg tegnap nullában.alapvetően,**** jó kereskedő lennél,csak pénz ne kerüljön a kezedbe hogy tudj is kereskedn,mert lelkileg úgy elcseszed minnt állat,nekem is ez volta bajom egy jó másfél évig,de már nem.

#468436 lyonell Előzmény: #468432

Azt veszem észre,hogy Ta addig működik hgalál pontosan,hajszál pontosan amíg be nem ültetnek mindenkit a rossz irányba,utána felejtős.Idézet a végén a hozzászólásnak tetszik.

#468432 Ibiza Előzmény: #468397

:) köszönöm de nem azért írtam.. én is kedvellek és még sokakat....sok értékes és gondolkodó ember van a stockyn...nyílván van reszli is..de ez nem baj.

a jövőbe senki nem lát...a TA sem..egész európa emelkedett de egyfolytában ment a nyavalygás a hatalmas és államilag szervezett mutyin..kis piac vagyunk..ennek előnyével hátrányával.

Amitől szép az az..rengeteg pici infóból összerakni egy gondolatot..vagy beleérezni egy irányt.

Erről van szó..te is ezt teszed..helikopterről nézed a dolgokat..ez a lényeglátás..

Ha tőzsdézem nekem térkép e táj..pedig belőle nőttem én mint fatörzsnek gyönge ága..kicsi vagyok zöld és savanyú..de legalább magyar.

#468427 Frontin Előzmény: #468413

Látod ezért feszegettem pénteken, hogy akkor ez most az 5/3 v. 5/5, mert ha utóbbi, akkor várható volt még egy kör fölfelé. Itt azonban nagyjából vége kell hogy legyen, max. az a kérdés mennyire nyúlik meg az 5. hullám. Mindeközben erős negatív divergenciák Macd-n és Rsi-n.

#468426 Joker Előzmény: #468413

A probléma, hogy a különböző topicokat olvasva, még mindig sokan pesszimisták. Tehát ezek a szereplők még mindig nem vásáróltak be...

A héten fontos gyorsjelentések fogjáj kikövezni a további útirányt.