Én lezártam a beragadt longjaim egy részét. A maradék 10 kontit 18200 alatt nem sozom el, de afölött akár Nektek is eladom...
Én lezártam a beragadt longjaim egy részét. A maradék 10 kontit 18200 alatt nem sozom el, de afölött akár Nektek is eladom...
figyelek,msn címed van?.Privátban légyszives külld el.Rbjj -vel néha napján.ott beszéljük át a meglátásokat.
Most is lógok neki 1hete,egy elemzéssel de még nemvolt rá idő sajnos :(
kinnt nagyon emelkedni akarnak..ezért vagyunk mi is itt...amikor majd kinnt elkezdenek esni akkor mi is fogunk
pedig ma fontos hír jön EU ülésről, Magyarországot érintve.
Kend is felébredt?Szép napot! :D
1500 pont felfelé után belevenni?Möglássük mi sül ki belőle..Frontin kollega rajza sokatmondó így 18e magasságában.
Konkrétan minek írogatni, ha nincs keletje?
Pedig szólogatok, hogy óvatosan, vagy ippeg vettem:))
Én is szinte ugyanezt rajzoltam, nálam még egy zászló is be van rajzolva, ami ide mutatott kb..
Még mindig meg tud lepni a piac hogy ilyen manővereket csinálunk...két hete nem hallottam jó hírt a sajtóból,azóta szárnyalunk! :D
Normál piacon az ilyen viselkedést nevezném bullnak,de normális piacot már régen nem láttam,igaz előtte csak jó hírek jöttek ki,azokra meg szépet zakóztunk...Oti beszépen mozog.
már ovisok is tA-t rajzolgatnak
gondolj bele a világban hány broki van és mennyinek u.azt verték a fejébe..melyik alakzatra mit kell tenni.. tehát egy jól kiszámítható viselkedés van..
ráadtam hatira épp most.. Sc van.. lehet némi korreksön..
Shortok szempontjából nagyon rezeg a léc, ez az a pont, ahonnan igencsak aktuális lenne lekanyarodni. Kicsit most sülünk a saját zsírunkban, de ez remélhetőleg legkésőbb holnap változni fog.
Szépen egyenletesen emelkedtünk 1500 pontot,jöjjön akkor a visszafelé! :D
A grafin sárga körrel jelzett rész az, ahol egy ellenállás gócpont van. Ez az a szint, ahonnan mindenképpen lekéne fordulni az árfolyamnak ahhoz, hogy a shortokat nyugodtan tartani lehessen.
http://kepfeltoltes.hu/120117/BUX121260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egyépként meg elképzelés az van mindenkinek nekem is,de az mindeggy bármi lehet.Ezért érdemes végig gondolni pozi nyitás előtt,az egészet.Hogy legalább nullába lehessen húzni.Mind pl: Hathor,ha végig gondolod az elképzelésedet tiszta fejjel,akkor nem nyitsz ekkora konti szám,mal shortot onnan ahonnan van.Hanem vársz,És megpróbálsz onnét ahonnan legalább az elképzeléseidnek megfelelően tudod tartasni,és nullába rakni a stoppot.ahogy Ricsi,vagy bárki más.dax longom stopja már elég jó hasznot hoz ha esetleg kiütnek,Szerinted ideges vagyok longba?nem le se szarom be van állítva a fele pakkra profit taking,6880-ra másik fele 8600,ha kiütnekm buktam,ha nem akkor kasza.De nem vagyok ideges,tudom mindenképp keresek kicsit vagy nagyot.Eur/usd pedig longoltam egyszer kétszer,tudod ott sem idegeskedtem mert nulláőban volt a stop.,sőt az erlőt ki tudtam szedni kis haszonnal,a másodikat meg tegnap nullában.alapvetően,**** jó kereskedő lennél,csak pénz ne kerüljön a kezedbe hogy tudj is kereskedn,mert lelkileg úgy elcseszed minnt állat,nekem is ez volta bajom egy jó másfél évig,de már nem.
Azt veszem észre,hogy Ta addig működik hgalál pontosan,hajszál pontosan amíg be nem ültetnek mindenkit a rossz irányba,utána felejtős.Idézet a végén a hozzászólásnak tetszik.
:) köszönöm de nem azért írtam.. én is kedvellek és még sokakat....sok értékes és gondolkodó ember van a stockyn...nyílván van reszli is..de ez nem baj.
a jövőbe senki nem lát...a TA sem..egész európa emelkedett de egyfolytában ment a nyavalygás a hatalmas és államilag szervezett mutyin..kis piac vagyunk..ennek előnyével hátrányával.
Amitől szép az az..rengeteg pici infóból összerakni egy gondolatot..vagy beleérezni egy irányt.
Erről van szó..te is ezt teszed..helikopterről nézed a dolgokat..ez a lényeglátás..
Ha tőzsdézem nekem térkép e táj..pedig belőle nőttem én mint fatörzsnek gyönge ága..kicsi vagyok zöld és savanyú..de legalább magyar.
A különböző topikokat olvasva elég sok a végtelen optimista :D
Látod ezért feszegettem pénteken, hogy akkor ez most az 5/3 v. 5/5, mert ha utóbbi, akkor várható volt még egy kör fölfelé. Itt azonban nagyjából vége kell hogy legyen, max. az a kérdés mennyire nyúlik meg az 5. hullám. Mindeközben erős negatív divergenciák Macd-n és Rsi-n.