Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 33554435 bytes) in /home/stockland/www/application/models/mfilter.php on line 344
Ez nem tűnik egy örömteli üzenetnek.
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 33554435 bytes) in /home/stockland/www/application/models/mfilter.php on line 344
Ez nem tűnik egy örömteli üzenetnek.
az nem hiba, hanem ismeret hiány. :) nyomd meg a V gombot, majd az üzenetküldő adatlapján az üzenetküldése fül. :)
Szerintem, rossz helyet választottál hozzá és rossz személyt.
Az avarok is asszimilálódtak - csak a nevük maradt fenn ...
;)
Fijjug!
Ez nem az a totyik és nem az a fórum ...
Miért, kéne kölcsön gyógyszerre?
Tisztára olyan, mint amikor egy kiöregedett k*rva ócsárolja a friss felhozatalt.
Nem tudod milyen lesz az új oldal. Összefoglalva ez a válaszom. CMS nem éppen a megfelelő megoldás... Soksok biztonsági réssel.
valaki már jó helyen nyomoz :)
vagy
mysql_pconnect ? http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=708507
vagy
apache szálak száma ?
Új oldal lesz.
Szabad megkérdeznem, hogy miért kell fél évet várni a megoldásra?
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.9 (Debian) Server at stocklandyard.hu Port 80
Igen. Mindent újra kell struktúrálni. Új alapokra
tudom mi a hiba. Megoldani nem tudom :) Még félévig fenn áll, utána nem lesz.
nem a sávszéllel, még tippelj. :) Ha visszaolvasol le van írva mi a gond. Valóban nem a php kóddal :)
AT - :) jó kis vas ez... :)
A javaslat és a másik kupival való összehasonlítás két külön műfaj.
Amúgy tényleg nagyon zavaró a szerver sűrű lefagyása. Ez van. Viszont ha nincs belépődíj, ne ócsároljuk a kupi lányait!
Továbbra se a szerverrel van a baj, mivel saját HP vason fut az oldal. Azért köszi a kommentárt :)
Viszont most nem működik. Messziről jött ember pedig ...
Szerintem ha egy bezárt kupi mádámja bemegy egy működő kupiba, nem illendő ott ócsárolni a lányokat.