Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Fatal error: Allowed mem…

#468372 Arsene Lupin

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 33554435 bytes) in /home/stockland/www/application/models/mfilter.php on line 344

Ez nem tűnik egy örömteli üzenetnek.

Re: privi

#468262 Kissherceg

az nem hiba, hanem ismeret hiány. :) nyomd meg a V gombot, majd az üzenetküldő adatlapján az üzenetküldése fül. :)

Re: szerver

#468099 GáborGábor

Szerintem, rossz helyet választottál hozzá és rossz személyt.

Az avarok is asszimilálódtak - csak a nevük maradt fenn ...

;)

#468007 Arsene Lupin

Tisztára olyan, mint amikor egy kiöregedett k*rva ócsárolja a friss felhozatalt.

#467997 Kissherceg

Nem tudod milyen lesz az új oldal. Összefoglalva ez a válaszom. CMS nem éppen a megfelelő megoldás... Soksok biztonsági réssel.

#467965 Előzmény: #467896

Szabad megkérdeznem, hogy miért kell fél évet várni a megoldásra?

Internal Server Error T…

#467926 lackok

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.2.9 (Debian) Server at stocklandyard.hu Port 80

#467896 Kissherceg

tudom mi a hiba. Megoldani nem tudom :) Még félévig fenn áll, utána nem lesz.

#467886 Kissherceg

nem a sávszéllel, még tippelj. :) Ha visszaolvasol le van írva mi a gond. Valóban nem a php kóddal :)

AT - :) jó kis vas ez... :)

#467880 Arsene Lupin

A javaslat és a másik kupival való összehasonlítás két külön műfaj.

Amúgy tényleg nagyon zavaró a szerver sűrű lefagyása. Ez van. Viszont ha nincs belépődíj, ne ócsároljuk a kupi lányait!

#467871 Kissherceg

Továbbra se a szerverrel van a baj, mivel saját HP vason fut az oldal. Azért köszi a kommentárt :)

#467861 Arsene Lupin

Viszont most nem működik. Messziről jött ember pedig ...

Szerintem ha egy bezárt kupi mádámja bemegy egy működő kupiba, nem illendő ott ócsárolni a lányokat.