Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#468318 banyaiz Előzmény: #468315

De ha itthon is úgy nézne ki a kereseted, hogy 1 milla Ft-ért vennél egy tojást, de másnapra már 10 millárért az érdekelne. .)

Gentle: Természetesen olvastam amit Rozsdáskilincs linkelt. Elég sok kifogást felsoroltak. De meddő a vita holnap az Európai Bizottság elmondja mi milyen jogszabályba ütközik, aztán a forradalmi bizottságnál fog pattogni a labda mit lépnek. Érdeklődve várom a megnyilvánulásaikat.

Rozsdáskilincs : Ez vsz elég nagy baj, ha az felmerülhet, hogy egy bíró ma Mo-n politika alapján hoz ítéletet.

#468317 Kissherceg Előzmény: #468315

egyébként szerintem az a kérdés, hogy nyugat előtt vagy nyugattal együtt dőlünk.. A mostani irány helytelen, ezért újra tervezés, újra tervezés, újra tervezés...

#468315 Kissherceg Előzmény: #468312

Engem nagyon nem érdekelne, hogy mit ér a vagyonom külföldön, ha itthon élek. Unalmas ez a nyugatnak megfelelési kényszer. Főleg egy olyan gazdasági világképnek, ami megbukott...

Szíjgyártó a TV2-ön most…

#468313 filter

Szíjgyártó a TV2-ön most, holnap megindítják a kötelezettség szegési eljárást, már kiszivárgott.

Nyilatkozat a szokásos.....

#468312 banyaiz Előzmény: #468301

ha kérhetem célozzunk inkább egy usa japán német esetleg svájci útat. Sok gyár lenne ja ahol dolgozhatnál kb annyi pénzért egy hétig amiért ausztriában vehetsz kb egy kiflit. A Magyarországi vagyonod pedig megérne dollárban kb egy 15 éves használt autót is. :)

Re: Süllyed a hajó

#468309 Rozsdáskilincs Előzmény: #468287

Nem jó bírók, rossz munkát végeznek? Mi értelme van ennek? Azon kívül, hogy mindenféle EU-s jogba ütközik?"

Politikai szemszögből kézenfekvő szerintem. Gondolom a koruknál fogva hajlamosabbak a sajátos szemléletre. Természetesen mindig a jogot szemelőtt tartva:-) A birók mindig is a hatalom részei voltak. Persze ezt politikus nem ejtheti a száján, hisz az idők kezdeteóta függetlenek.

Re: Süllyed a hajó

#468308 gentlemanus Előzmény: #468287

Ugyan. Ezzel a nyeretlen szöveggel nem lehet engem megvenni.

Milyen eu-s jogba ütközik?

Elolvastad, amit belinkelt Rozsdáskilincs?

Akarsz ebben az országban egyszer és mindenkorra rendszerváltást, vagy még mindig a volt kommunista rendszerben szocializálódott, azok egykori törvénykezői szabják meg 2012-ben is a bírói / jogi kereteket Magyarországon?

Nem felállítva vannak, hanem aki a hivatalos nyugdíjkorhatár után van, azt nyugdíjazzák, és új és friss bírók kerülnek a helyükre.

Melyik részét nem érted ennek? Ez nem diszkrimináció. Hanem igazságos helyrebillentése a dolgoknak. Többek között ezek a bírók ítélték el a tüntetőket 2006-2007-ben, olyanokat is, akik szenvedő alanyai voltak az egész rendőrterrornak. Nézz utána a Morvai féle jelentéseknek.

Nem nyugdíjkorhatár előtti bíróknak, mondjuk egy 50 évesnek mondják, hogy kösz, de nincs ön szükség, tehát kvázi korilag diszkriminálnák.

Ez a baj, hogy a lényegét meg sem akarod fogni ennek az egész történetnek.

Azt a legkönnyebb, hogy mindenbe belekötni, amit ezek csinálnak, végig sem gondolva az e mögötti vezérfonalat.

#468303 filter Előzmény: #468302

OTP célár vagy már nem is lesz?

Nekem is sokszor eszembe jutott, de nem tudtam elképzelni se, hogy ilyen megtörténhetne.

Az események sora viszont egyre inkább erre felé halad.

#468302 Kissherceg Előzmény: #468300

onnan jött az ötlet, hogy nagy vitákat toltunk ismeretségi körömmel a helyzetről és utána pontosan megnéztem a kottát. Járható út, sokkal inkább, mint hinné az ember.

#468301 Kissherceg Előzmény: #468298

nem hiszem, hogy a merci gyárat kivinnék vagy az audit stbstb... Még több gyár lenne az olcsó deviza miatt...Na reggelre megérted a kottát, indul a nagy Argentín prezi a stcokyn. :)

#468300 filter Előzmény: #468297

Kár érte.....már korábban világossá vált volna a mit miért és hogyan csinálnak.:)

#468298 banyaiz Előzmény: #468296

Szerintem mindenkinek jobb lesz ha ezzel nem is kísérletezünk, sőt még ötlet szintjén sem merül fel. Egy hiperinfláció, polgárháború, és menekülő tőke kb ezeket elérnénk vele gyorsan vsz.

#468295 banyaiz Előzmény: #468293

Ja néztem, nem opció ez szerintem, azon egyszerű oknál fogva, hogy ez politikailag totális bukás, mármint ez az argentin út.

Simplicity van itt Tolcsy is megmondta. Bebetonozni a jó kádereket 10 évre, választási törvényt átszabni stb stb, néha kicsit háborúzni kell a cirkusz a népnek, ha már kenyér fogytán vsz persze.