Ez az egész háború nem erről szól.
http://hvg.hu/hvgfriss/2012.02/201202_szelenyi_ivan_az_argentin_modell
Végig olvastad? A modellt azt vedd ki....
Ez az egész háború nem erről szól.
http://hvg.hu/hvgfriss/2012.02/201202_szelenyi_ivan_az_argentin_modell
Végig olvastad? A modellt azt vedd ki....
Hatalom bebetonozása minden szinten. Más értelmet nehéz benne találni, hogy az országnak nem használ az valószínű.
Baj bizony, mert az értelmét még nem fedezted fel, pedig pofon egyszerű.:)
Nagyon rákattant erre a meg kell védeni vmitől az országot témára. Leginkább a hülyeségtől kell megvédeni, az többet árthat bármilyen kizsákmányolásnál.
Viki annyira háborúzni akar menjen Afganisztánba, vagy Csecsenföldre ott kiélheti magát, ha az EU-ban nem érzi jól magát.
Kollégák megelőztek már választoltak helyettem. De én nem csak jogi oldalról közelíteném. Miért jó az országnak , ha több nyugdíjas van? Gondolom ezek a bírók fizetnek járulékokat, és dolgoznak mellette. Nyugdíjazzuk őket nem kevés nyugdíjat kell fizetni nekik.
Nem jó bírók, rossz munkát végeznek? Mi értelme van ennek? Azon kívül, hogy mindenféle EU-s jogba ütközik?
Nem hinném, hogy attól javul az igazságszolgáltatás színvonala ezeket az embereket nyugdíjazzák. Szóval huzakodunk többek között ezen EU-val, de értelme sincs , vagy én nem látom, annak amit csinálni akarunk, ez baj.
Ja és önként csatlakoztunk, nem kényszerített rá senki.
Nekem nincs rendben, újabb harcot indított.
A hitelminősítőkön keresztül a földünket, vizünket akarják.....
Valaki már megint megtámadott minket.
Nekem már baromira elegem van ebből a sok harcból, ha nincs harc, akkor csinálni kell egyet....
Kosami
"Az európai jog elsőbbsége
Az elsőbbség elve értelmében az európai jog a tagállamok nemzeti jogai felett áll. Az elsőbbség elve minden kötelező erejű európai jogi aktusra érvényes. Ennek megfelelően a tagállamok nem alkalmazhatnak az európai joggal ellentétes nemzeti rendelkezést."
Gentle a birókról
http://www.szakszervezetek.hu/index.php/hirek/5893
A tagsággal kötelezetségek korlátok járnak. Szük a mesgye
Ön ezt honnan tudja Lupin úr, hogy ki zavart el kit?
Zoltán, csak egy részletet ragadok ki pl ebből, és ebből is látszik, hogy jogtalan, tisztességtelen játszanak Magyarországgal, gestápós módszerekkel:
Mi köze a magyar bírókhoz az eu-nak?
A hivatalos nyugdíjkorhatár meg van állapítva Magyarországon.
A bírók munkája is ehhez a nyugdíjkorhatárhoz kötött.
Miért is kellene egy bírónak a nyugdíjkorhatár fölött bíráskodnia, illetve kötelezően a nyugdíjkorhatár után benntartani a bírói állományban? 70 fölötti bírákat?
Ezekkel a dolgaival egyetértek, hogy magyar mezőgazdaság, ivóvíz stb fontos, kitörési pont lehet stb.
Csak a gazd pol kudarcok miatt leminősítéseket belekeveri a magyar termőföld ügyébe. Ami azért egy elég komoly csúsztatás. Mondjuk olyan szempontból van hozzá köze ha teljesen legatyásodunk akkor bagóért megveszik a földünket. Csak azt felejti el hozzátenni, ha a kormány bal**** akkor az miatt is legatyásodhatunk nem csak a karvalytőke miatt. :)
Igazi politikus a kudarcnak is próbál vmi értelmet adni. Igaz kissé fárasztóak ezek a csúsztatások mintha állandóan vmi jégpályán lennék , de amúgy ez a nyilatkozata rendben van. :)
Románok már elkezdték"
Az érdekesség az hogy a románok pont amiatt vágták ki a biztositékot amit Feri a Dk-ban napokban bejelentett, Eü ügyekben:-) Kezdem azt hinni az a pasas megszállott. Ami nem megy nem megy ezt még egy politikusnak is be kellene látnia.
Orbán: A leminősítések a termőföldért folytatott háború fegyverei
Demokratikus elvek, jogok, emberjogok, van közük hozzá ha már egyszer beléptünk, de szvsz akkor is figyelné a nemzetközi világ ha nem lennénk tagok
Lupin úr sohase mondta hogy kedveli őket:-) mármint a gangot
Lehet hogy az ön szemében a Financial csim-bum cirkusz a mindenható, de … ha egyszer kiborul a bili nem lesz elég lámpavas a „kedvenceinek”
Románok már elkezdték .Tudja a tüzet nem lehet tűzzel oltani.
Megállapodtak de ez egy hosszú távú megállapodás 5 éves, ez a kormány kb 5 hetenként felrúgta eddig a megállapodásait. Plusz ettől függetlenül még az EU vizsgálhatja, hogy nem jogellenes e.
Alkotmányt is vizsgálják , legalábbis ez rémlik nekem.
Talán kicsit erélyesebben is támogatta, mint kellet volna:-) Orbán meg mikor kibújt a bábból akkor látszott csak, nem olyan pillangó született mint gondolták. A politika televan meglepetésekkel:-)
Azért a financial gang nem felejt, az első alkalommal törleszteni fog.