Bux mint gondolat. Nem szépek a hullámok, de kb. kijön.
17400fölé sokkal nem kell mennie..
Bux mint gondolat. Nem szépek a hullámok, de kb. kijön.
17400fölé sokkal nem kell mennie..
:(((
Ne tedd ezt!
Ha valakinek voltak TA meglátásai, akkor az te vagy. (természetesen rajtam kívül o)))
Amikor buktam nem adtam fel, mert azt mondtam: ezt végigcsinálom!
Okos emberek azt mondják: beruházni a xarban kell!
Eladod az INGcéged aminek baromi mélypontja után már csak felefelé lehet 1-2 éven belűl?
Nem tudom, jó húzás-é.
Te tudod.
Alvóban is hagyhattad volna, ha meg bevezetett ügyfélkör van akkor az a legnagyobb érték.
Ha nem láttam irányt, Benned bíztam, kerestem egy csartodat és megnyugodtam, szóval nem teheted velünk, hogy kész, vége!
Velünk tolsz ki!
Tudomásul vetted?
( Sajnálom :(()
Nálam hati15 így néz ki, csak az a baj, hogy ugyanez promton nézve még nincs ennyire előrehaladott állapotban, ott közel sem ilyen tiszta a kép:
http://kepfeltoltes.hu/120116/BUX121215_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
én elsőnek a pirosat, abból következik a nagy, aztán ebben is tévedhetek, ha úgy akarják.
EUR/HUF gyengülő trendvonal alján 30percesen egy dojival, az gyengülhetne tovább, ha innen elindul megint 311felé.
Nekem van tavalyról még pár beragadt longom amit le akarok nyerőben zárni, illetve feljebbről szeretnék shortokat megnyitni ezért a longosokkal nekem nincs semmi bajom...
Sejtettem, hogy a múlt heti megszólalásod pillanatnyi depressziós megnyilvánulás, ezért is ugrattalak beirásommal. A tőzsde nem csak pénzkereseti lehetőség (vagy veszteség forrás), hanem játék, egyfajta szenvedély is, amihez egy idő után kényszeresen kötődik az ember...
Egyébként én is szándékozom ingatlanba befektetni portfóliom egy részét, de ehhez fel kéne mennie az OTI-nak 4500 Ft fölé.
Nem népszerűségi verseny...csak ugye fundásan nem indokolt a nagy öröm,és a pénteki nap sem volt korrekt!
Nagyon előre vagy szaladva.
Mindjárt megnyitom a garfikont
Kicsit fura, hogy hatinál ugyanez úgy néz ki, mintha már C-t kezdte volna el csinálni.
Jó reggelt!
Bux60 nézve, szvsz most csináljuk az A hullámot, utána B-vel kicsit még felkúszik, aztán legkésőbb du. C-vel letörjük az éket és irány dél.
Szia,
még nem tudom.
Hétvégén eladtam ingatlanbefektetésemet, lefoglalózták. Minden ismerősömnek a valakije kikapta a pénzét a bankból. Mentik lakásokba a pénzeket, meg párna alá.
Ez amit csinálnak piacxunkkal szánalmas. Senki ne mondja, hogy ilyen zászlóégetős, lázadós országban, nagy sz@rban levő országba ekkora öröm lenne befektetni, 310es EUR/HUF mellett. Hatalmas bizonytalansággal. A chart lefele mutatott, lefele mutat, ezt nem lehetett benézni, itt kisbüfi szop@tás van csak.
MA betoltam pótfedezetet a hétvégi foglaló összegét a 200konti shortra. Ezt managelem, aztán meglátjuk.
Oks,ahogy érzed,egy kori is lassan benne lesz a buliban egy hét észmenés után...