Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#467847 wizes Előzmény: #467288

:(((

Ne tedd ezt!

Ha valakinek voltak TA meglátásai, akkor az te vagy. (természetesen rajtam kívül o)))

Amikor buktam nem adtam fel, mert azt mondtam: ezt végigcsinálom!

Okos emberek azt mondják: beruházni a xarban kell!

Eladod az INGcéged aminek baromi mélypontja után már csak felefelé lehet 1-2 éven belűl?

Nem tudom, jó húzás-é.

Te tudod.

Alvóban is hagyhattad volna, ha meg bevezetett ügyfélkör van akkor az a legnagyobb érték.

Ha nem láttam irányt, Benned bíztam, kerestem egy csartodat és megnyugodtam, szóval nem teheted velünk, hogy kész, vége!

Velünk tolsz ki!

Tudomásul vetted?

( Sajnálom :(()

#467835 Hathor Előzmény: #467833

én elsőnek a pirosat, abból következik a nagy, aztán ebben is tévedhetek, ha úgy akarják.

EUR/HUF gyengülő trendvonal alján 30percesen egy dojival, az gyengülhetne tovább, ha innen elindul megint 311felé.

#467828 Joker Előzmény: #467817

Nekem van tavalyról még pár beragadt longom amit le akarok nyerőben zárni, illetve feljebbről szeretnék shortokat megnyitni ezért a longosokkal nekem nincs semmi bajom...

#467823 Joker Előzmény: #467811

Sejtettem, hogy a múlt heti megszólalásod pillanatnyi depressziós megnyilvánulás, ezért is ugrattalak beirásommal. A tőzsde nem csak pénzkereseti lehetőség (vagy veszteség forrás), hanem játék, egyfajta szenvedély is, amihez egy idő után kényszeresen kötődik az ember...

Egyébként én is szándékozom ingatlanba befektetni portfóliom egy részét, de ehhez fel kéne mennie az OTI-nak 4500 Ft fölé.

#467820 Waszeitung Előzmény: #467817

Nem népszerűségi verseny...csak ugye fundásan nem indokolt a nagy öröm,és a pénteki nap sem volt korrekt!

bár sejtem ,hogy a longg…

#467817 TROPHEUS

bár sejtem ,hogy a longgal most nem vagyok túl népszerű

a 800-at szvsz megnézzük…

#467815 TROPHEUS

a 800-at szvsz megnézzük ma de lehet a 900-at is

#467814 Frontin Előzmény: #467812

Kicsit fura, hogy hatinál ugyanez úgy néz ki, mintha már C-t kezdte volna el csinálni.

#467812 Frontin Előzmény: #467802

Jó reggelt!

Bux60 nézve, szvsz most csináljuk az A hullámot, utána B-vel kicsit még felkúszik, aztán legkésőbb du. C-vel letörjük az éket és irány dél.

#467811 Hathor Előzmény: #467804

Szia,

még nem tudom.

Hétvégén eladtam ingatlanbefektetésemet, lefoglalózták. Minden ismerősömnek a valakije kikapta a pénzét a bankból. Mentik lakásokba a pénzeket, meg párna alá.

Ez amit csinálnak piacxunkkal szánalmas. Senki ne mondja, hogy ilyen zászlóégetős, lázadós országban, nagy sz@rban levő országba ekkora öröm lenne befektetni, 310es EUR/HUF mellett. Hatalmas bizonytalansággal. A chart lefele mutatott, lefele mutat, ezt nem lehetett benézni, itt kisbüfi szop@tás van csak.

MA betoltam pótfedezetet a hétvégi foglaló összegét a 200konti shortra. Ezt managelem, aztán meglátjuk.