Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

kt továbbra is szűk,ez s…

#467800 TROPHEUS

kt továbbra is szűk,ez sem a short mellett szól

kint is jönnek vissza,leminősítés be volt árazva

azt én sem mondtam ,hogy…

#467798 TROPHEUS

azt én sem mondtam ,hogy azért

de megy és én nem shortolnám most

Re: nincs cím

#467793 BudFox Előzmény: #467791

No, megint a gravitáció lesz erősebb ?

vagy egypár pilótajátékos még megpróbálja magasan tartani, amíg ki nem fogy a szusz

Na lássuk ,hogy miért is…

#467791 TROPHEUS

Na lássuk ,hogy miért is volt tartva a múlt héten!

#467743 Alexander Előzmény: #467729

Nem erre voltam kíváncsi. Leírnád hogy milyen pozícióid vannak jelenleg? Mikor nyitottad, mekkora pozit? Persze csak ha nem túl személyes a kérés...

#467729 lyonell Előzmény: #467640

bux nuku dax eur/usd

daxban 6880-nál feleznék,eur/usd meg genya lehet ki kell vágni meginnt

#467640 Alexander Előzmény: #467626

hello Lyonell, köszönjük az észrevételeidet, szerintem ezt rajtad kívül senki nem vette észre.

Megtudhatom, hogy mekkora long pozit vettél fel, és miben? Ha ennyire biztos vagy benne, nem lehet kérdéses a full long, már csak a hitelesség kedvéért is...

#467626 lyonell Előzmény: #467195

És a forint szigorúan másfél két éves időtávot nézve,lejebb kell jöjjön mint 247-242 euróval szemben.Érdemes most forintot váltani már.A te kereskedésedet hívják úgy ,hogy nem látod a fától az erdőt vagy pl: farkasvagág.Annyira koncentrálsz valamire,hogy tuti benézed meert nem látod a lényeget.Az ernyémet meg szimplán hülyének,hülyéknek áll a szerencse :) Miért nem fektetsz inkább termőföldbe?

#467609 Ibiza Előzmény: #467420

euro egyértelműen gyengíti dollár vezető szerepépét..egyesek szerint azért lett 500eurós..a káb- és fegyverkereskedők kisebb helyen el tudják rejteni..kisebb táskában elférjen a fekete zseton..

#467576 Joker Előzmény: #467420

Ami késik nem múlik elő fogják még venni az USA (Japán stb.) adósságot. De Te kolléga nem shortban ülsz (persze nyilván nem akarunk az eu-nak rosszat), de azért feltételezem azért ülsz Te is ebben az irányban, mert problémákat, kockázatokat látsz Te is az európai (magyar) gazdasági, pénzügyi folyamatokban...

#467420 BudFox Előzmény: #467354

Mi ez ha nem a bankármaffia / USA / FED bosszúja ?

elterelik a figyelmet magukról...hogy a dollár, a legfőbb alap valuta micsoda bajban is van ?

gondolják : lenyomjuk egész Európát..akkor már fel sem fog tűnni senkinek a dollár problémái .

de ti hogy látjátok ?

#467389 Waszeitung Előzmény: #467289

Igazod volt,de miben is? Nagyobb felkötést..csak nem lyonell rokona vagy? :D

Mivel porszem vagyunk a sivatagba,általában kllogunk a nagyok után,pár napja elváltak útjaink,mi is indokolja ezt? TA,funda vagy szerencse?

Tényleg jogos ez nagy öröm nálunk a héten bocsáss meg! :D