kt továbbra is szűk,ez sem a short mellett szól
kint is jönnek vissza,leminősítés be volt árazva
kt továbbra is szűk,ez sem a short mellett szól
kint is jönnek vissza,leminősítés be volt árazva
azt én sem mondtam ,hogy azért
de megy és én nem shortolnám most
Nem a józan ész miatt az tuti! :D
No, megint a gravitáció lesz erősebb ?
vagy egypár pilótajátékos még megpróbálja magasan tartani, amíg ki nem fogy a szusz
Nem erre voltam kíváncsi. Leírnád hogy milyen pozícióid vannak jelenleg? Mikor nyitottad, mekkora pozit? Persze csak ha nem túl személyes a kérés...
bux nuku dax eur/usd
daxban 6880-nál feleznék,eur/usd meg genya lehet ki kell vágni meginnt
hello Lyonell, köszönjük az észrevételeidet, szerintem ezt rajtad kívül senki nem vette észre.
Megtudhatom, hogy mekkora long pozit vettél fel, és miben? Ha ennyire biztos vagy benne, nem lehet kérdéses a full long, már csak a hitelesség kedvéért is...
És a forint szigorúan másfél két éves időtávot nézve,lejebb kell jöjjön mint 247-242 euróval szemben.Érdemes most forintot váltani már.A te kereskedésedet hívják úgy ,hogy nem látod a fától az erdőt vagy pl: farkasvagág.Annyira koncentrálsz valamire,hogy tuti benézed meert nem látod a lényeget.Az ernyémet meg szimplán hülyének,hülyéknek áll a szerencse :) Miért nem fektetsz inkább termőföldbe?
euro egyértelműen gyengíti dollár vezető szerepépét..egyesek szerint azért lett 500eurós..a káb- és fegyverkereskedők kisebb helyen el tudják rejteni..kisebb táskában elférjen a fekete zseton..
Ami késik nem múlik elő fogják még venni az USA (Japán stb.) adósságot. De Te kolléga nem shortban ülsz (persze nyilván nem akarunk az eu-nak rosszat), de azért feltételezem azért ülsz Te is ebben az irányban, mert problémákat, kockázatokat látsz Te is az európai (magyar) gazdasági, pénzügyi folyamatokban...
Mi ez ha nem a bankármaffia / USA / FED bosszúja ?
elterelik a figyelmet magukról...hogy a dollár, a legfőbb alap valuta micsoda bajban is van ?
gondolják : lenyomjuk egész Európát..akkor már fel sem fog tűnni senkinek a dollár problémái .
de ti hogy látjátok ?
Igazod volt,de miben is? Nagyobb felkötést..csak nem lyonell rokona vagy? :D
Mivel porszem vagyunk a sivatagba,általában kllogunk a nagyok után,pár napja elváltak útjaink,mi is indokolja ezt? TA,funda vagy szerencse?
Tényleg jogos ez nagy öröm nálunk a héten bocsáss meg! :D