Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Pali pakolhat

#467623 exmnbs1 Előzmény: #467618

pártpreferenciákon vitatkozni teljesen felesleges mint ahogy másmilyenen is

ízlések és pofonok

#467622 Wall street Előzmény: #467579

A másik dolog, meg hogy hogy van az, hogy a cigány megteheti, hogy ellopja a kertből a terményeket és nem büntetik meg , mert megélhetési bűnözésre fogják ! Annyi segélyt kap, hogy majd hülye lenne elmenni dolgozni.... Nyomorék beteg magyarok 60 év felett még dolgozzanak ! mégis hogy ? Ha családot akarsz alapítani akkor keményen törlesztened kell a lakáshitelt, meg a kocsihitelt ( már ha van és ha tudja ) Egy átlag magyarnak 2-3 állásban kell dolgoznia hogy kitudja fizetni a számláit, meg hogy tudjon enni adni a gyerekének ! A cigány gyereke ingyen kapja a tankönyveket mégis év végén kidobja a kukába ! Aztán meg ha évet ismétel , akkor megint megkapja ugyanazokat a könyveket INGYEN !

#467617 Euroman Előzmény: #467581

még többen dolgoznak xarért meg hugyért...Mo-n a többségnek ez jut....már a szlovákok is röhögnek a béreinken...talán az ukránok még nem...

Kedves mindenki ! Most s…

#467616 Wall street

Kedves mindenki ! Most sincs semmiféle változás csak hátra felé mutogatnak és sokkal nagyobb megszorítások vannak, mint az előző ciklusban ! Orbánék is csak hátra felé képesek mutogatni meg elmúltnyolcévezni ehhez nagyon értenek.... Ami meg a Jobbikot illeti, a jobbik egy radikális pár, gyökeres változásokat akarnak elérni a politikai életben. Programjai tisztán magyar nemzeti érdeket képviselő program ! Amivel véleményem szerint csak egyet lehet éretni ! Semmi ok az aggodalomra nem kell félni a Jobbiktól , inkább az embereket semmibe vebő hazug mocskos orbánéktól és a szociktól kellene tartani akik eladták az országot konkrét és átvitt értelemben ! A Jobbik az egyetlen olyan párt Magyarországon akikkel még nem vagyok előítéletes, mondtam már egy párszor, hogy nekik is ugyanúgy meg kell adni a lehetőséget hogy tudjanak bizonyítani, aztán majd meglátjuk, hogy mennyire alaklmasak és mennyire nem ! A fidesz láthatólag hülyítette az embereket, beígért mindent hogy adócsökkentés lesz.... meg minden mást is ! Pedig mennyien szavaztak rá , becsapta még azokat is akik rászavaztak. De még mindig vannak olyanok is akik elhiszik még mindig elhiszik a megvalósíthatatlan tervüket ! Aztán a hatalomra kerülés után, meg sokan rádöbbennek, hogy hogy ezek sem valósítanak meg semmit ! Kár hogy ezt sokan elfelejtik !

#467607 xmann Előzmény: #467581

gentlemanus

én egyből megmagyarázom a kettőt: a mezőgazdaság éves 400-500 mrd Ft-ot kap az EU-tól valamint rekordmagas gabonaárak vannak. Ehhez a kettőhöz abszolút semmi köze nincs a kormánynak. a mezőgazdaság sikere csak ennek köszönhető

és a nagy gazdasági sikert illetően: a GDP-ből ha kivennénk a mezőgazdaságot, 2011-ben recesszió lett volna. És mint előbb megbeszéltük, a mezőgazdaság az EUnak és a magas áraknak köszönheti növekedését. Egyébként a mezőgazdaság az egyik legvolatilisebb ágazat, hiszen ha felére esik a gabona ára, akkor felére esik a termelés értéke is.

Re: nincs cím

#467600 taresz Előzmény: #467599

Soha nem lesznek oda valók. Pillanatnyi probléma/divat juttatta Őket oda ahol most vannak. Amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan menni is fognak. A nacionalizmus mindig kérész életű.

Egyébként rájuk szavaztam, de csak azért, hogy ne legyen fidesz 2/3-ad. Az mszp-re nem lett volna pofám.(Ezt már máshol írtam is.)

Hagyjuk már ezt a jobbik…

#467599 hosszhuszár

Hagyjuk már ezt a jobbikot, a 2014 győzelemmel együtt....

A politikai kicsit több, mintsem, megvédjük a kisebbségtől a rászorulókat, vagy egy-két arrogáns megjegyzést bekiabálunk az üléseken....bevonulunk oda, vagy ide, de jó látványosan...

Ha nem szélső jobboldali lenne a párt, be sem jutott volna a parlamentbe....megjegyzem, az sem véletlen, hogy ott vannak, odatették őket, ennyi....

20 év múlva, talán rendelkeznek annyi önfegyelemmel, és tudással, hogy oda valók lesznek, ha lesznek.....

Most, ahogy visszaolvast…

#467597 Ricsi

Most, ahogy visszaolvastam, láttam a politika legnagyobb baját. Mindenki rendes ember, sok jó gondolattal, de ahogy politikai lesz a beszélgetés, egyből mindenki hülye, meg munkásőr, meg náci, meg még mittomén micsoda. Változtatni nem tudok rajta (sajnos), de azért ezen elgondolkozhatnátok talán...

Re: A Skótok is...

#467596 gentlemanus Előzmény: #467592

Köszönjük szépen kelta testvéreinknek, Wallace hősi népének a támogatást!

Thanks Celtic brothers, hero peoples of Wallace for your precious support!

A Skótok is...

#467592 Razamanaz

"A huszonegyedik század erkölcsi sivatagában ijesztő lehet szembesülni a tradicionális értékek, a hazafiság és a szabadság ilyen drágakövével" - lelkesedik kommentárjában az újság, amely Brüsszelnek és Washingtonnak is ad egy jó tanácsot: tanulmányozzák egy kicsit a magyar történelmet, mielőtt felvállalnak egy ilyen "hiábavaló konfrontációt".

Teljes cikk

http://www.origo.hu/itthon/20120115-rajong-a-magyar-alkotmanyert-egy-skot-ujsag-a-scotland-on.html

#467591 Arsene Lupin Előzmény: #467587

Évtizedekkel ezelőtt próbáltam nagyon finoman, de tényekkel alátámasztva elmagyarázni egy barátomnak, hogy a szerelme egy k*rva. A barátságnak vége lett, pedig aztán ő is rájött, hogy a csaj az ordas fajtából való volt.

Úgyhogy a zsigeri és a logikus gondolkodás nem mindig jön össze.

#467590 Sumér harcos Előzmény: #467586

kellemetlen lehet igy élni,elvakultan,zsigerből....

ilyen emberekből verbuválták anno a munkásőröket,a zsigerből gondolkodokból...

én minden mellett,arra is fogadást mernék kötni,hogy budapesti.

#467589 zeeh_ Előzmény: #467587

Így van, a zsigerből gondolkodás miatt sokan nem tudják elfogadni az érveket, hiába tennék ki nagybetűkkel, hollywoodi mintára a Gellért-hegy oldalára, még akkor se fogadnák el, akkor is azt mondanák, hogy ez nem igaz.

Így tényleg nem lehet vitatkozni és ezzel érthető is, hogy 8 év ámokfutás és lopás után miért volt az országban még 20%, aki az utolsó gatyáját is odaadta volna Ferinek vagy a visszatért nagy "szakértőnek", Hajdú-Bét Gordonkának.

#467588 zeeh_ Előzmény: #467579

Örülök, hogy akkor Önt még nem verték meg, mert nem adott nekik cigit (pedig én se cigiztem, így nem is tudtam volna nekik adni) és csak keveset loptak az Önök kertjéből.

Mondom, szerencsés, hogy eddig MÉG nem tapasztalta meg az érem másik oldalát igazán.

Tolvajrészvényeket meg nem kéne összemosni a kisebbségi bűnözés problémájával, arra ott lenne a PSZÁF. Sem Szász, sem az elődje idején nem tettek semmit azért, hogy a BÉT-ről kicsapják a tolvajpapírokat, vezetőiket pedig rabláncon, bilincsben vigyék a rács mögé évekre.

#467587 gentlemanus Előzmény: #467584

Na látja, ez a gond.

Zsigerből mondom ezt, zsigerből gondolom azt.

Pedig ha Tök Jenőnek elmagyarázná, hogy biztos forrásból tudja, hogy Juliskának p@cse van a lába közt a csúnyája helyett, Jenő barátunk biztos, hogy meginogna, nem kicsit.

#467586 Arsene Lupin Előzmény: #467585

Sosem tagadtam, hogy zsigeri baloldali vagyok. Nem is érzem jól magam a szoclibek pofátlan lopásai miatt.

#467585 Alexander Előzmény: #467584

Azt gondolom Lupin úrnak nem gyengén előítélete van ez ügyben. Ebben én sem értek egyet Önnel, de ez semmit nem csorbít a népszerűségén.

#467584 Arsene Lupin Előzmény: #467583

"Bizonyítsa be, hogy Önnek van igaza."

Mondtam, hogy nem fogok napokon át vitatkozni.

Nálam a Jobbik zsigerből neonáci. Olyan, mint ha Juliskát zsigerből rondának tartanám. Most vitatkozzak napokig Tök Jenővel, aki meg szerelmes Juliskába?

#467583 gentlemanus Előzmény: #467580

Szerintem nem felesleges Lupin úr.

Bizonyítsa be, hogy Önnek van igaza.

Én a világos beszéd, és érvek embere vagyok.

Ha vannak érvei, engem meg tud győzni, és higyje el, azt is le tudom írni:

" Meggyőzött Lupin úr, Önnek igaza van. "

De az általános ködösítéseket, gumicsontokat nem tudom elfogadni.

Legyen már rend ebben az országban, nevezzük fehérnek a fehéret, feketének a feketét.