Igen, természetes, hogy nem mindig van kánaán, de az én fiam is akkor van csendben ha besz@rt. A kommunikáció: 0.
Igen, természetes, hogy nem mindig van kánaán, de az én fiam is akkor van csendben ha besz@rt. A kommunikáció: 0.
arról hallottál-e már, hogy 100.000HUF 2 év múlva nem 100.000-et ér?
Igen ám aranyapám, de a végén a teljes tőkét visszaadják (100) nem úgy, mint a Telekomnál :D
Szerintem teljesen természetes egy cég életében , hogy vannak nehéz időszakok.
Viszont hónapok óta nem értem, hogy miért hagyja ennyire információk nélkül a befektetőit.
Példának okáért odalökhetné a kisbefektetőknek, hogy mi van az államnál?
Nem ezen áll vagy bukik, de Nekik sem lenne káruk belőle, és jó üzenete lenne, hogy nem hagyja találgatni a "verebeket". A 0 kommunikáció nem rokonszenves.
Nekem mostanra a cég hitelessége nem csorbát szenvedett, hanem megsemmisült. :(
ha nem is jön be - HA!!!! - akkor is nulla körül lesz. Szal nekem így is jó, csak csalódást keltö a papír, mert többet vártam töle.
De bírom ezeket az azonnal ugrásokat a legkisebb pesszimizmusomra... :) U.az, mint mikor beírtam, h. fslr-en van egy bukóm. Azonnal temetettek... :) Most is, mert az egyharmada pakk épp nem fordult 2 nap alatt nyeröbe, már megmondta pepe a tutit? ;))
A topicra rá tudsz keresni a nevemmel.
89.2.n ment 2014/A
ne adj érte 80-at szvsz kamatszelvény vágás után
Látod-látod, nem hiába kérdeztem miért vásároltál 4850-em.
Csak tudnám melyik topikodban beszéltünk erről.
Melyik, most a hivatalos topikod?
Egyébként ez tipikus speki módszer a mari nénik kirázására:D
úgy tünik, hogy ennyire rosszak a kilátásai. A piac ezt árazza ill. ezt mutatja, hogy abszolút zéró a vételi erö
ez a részvény katasztrófa, erösen gondolkozom, h. megválok töle....
Értettem...:)
Csak nehogy nagy forgalmú esős napon váljék likviddé.
Akkor aztán figyelhetjük....(Csúnyább szóval írnám szívem szerint.)
"megvizsgálják, hogy az olyan nemzetközi hitelezők, mint az IMF vagy az EBRD, miként tudják támogatni a kelet-európai országokban a hitelezést tőke, likviditás vagy más eszközök bevetésével. " ez igazából az EBRD által a bankoknak nyújtandó támogatásról szól vagy közvetlen a vállalatoknak adnák ezt?
Egyébként az EBRD-vel közvetlenül tárgyal az E-Star management? Tehát "mindegy" mi lesz ennek a hétfői megbeszélésnek az eredménye, attól függetlenül az E-Star hitelével bármi lehet, el is utasíthatják, meg is kaphatják.
A napokban tényleg két hete tart, ez kezd kicsit vicces lenni, inkább mondanák azt hogy Q1, vagy január, de ez így nagyon nem jó üzenet, legalábbis felénk..