Itt csak nyílt topikok vannak, nincs zárt. A fórum hozzászólások száma pedig legfeljebb a portfolio fórumával mérhető össze, más összehasonlítási alap nincs.
Itt csak nyílt topikok vannak, nincs zárt. A fórum hozzászólások száma pedig legfeljebb a portfolio fórumával mérhető össze, más összehasonlítási alap nincs.
itt többen vannak :) és a fórum is kb 15szöröse...
Semmi gond, kicsit más a két oldal. A cápák adatforgalmát nem hasonlítanám össze ezzel.. :) 10$, hát persze.
mert negatívak vagytok :) Okok, még 7-8hónap türelem. :)
még hogy nem is döccen :))
nálam 503-as hiba is volt közben
Elkiabáltad, napközben is volt ilyen, de most is kedvenc ismerősünk foglalja le a forumot :(
Nekem már beköszönt ma az ISE 500-as barátunk, úgyhogy vannak fenntartásaim :)
azt már legalább egy éve tudjuk, hogy nincs összefüggés a látogatottság és a hiba között.
Adatbázissal van gond ;-)
érdekes, magas látogatottság és nem si döccen a rendszer. Kevesen fórumozunk :)
Nálam is ez a helyzet. Ez tényleg akkor szokott ilyen lenni, ha a topikgazda moderálja pont azt a hozzászólást ami még olvasatlan Neked/nekem.
Lehet a qantumxxl topik létrehozása miatt, de az csak feltételezés.
A megoldás az, hogy kikeresed a Keresővel a topikot megpróbálsz visszagörgetni addig amit még nem olvastál.
nem általam. :)
"FELÜL fizetjük meg ezt a kamatot. Tehát, "
Köszönöm, láttam :) Viszont megkérhetlek arra, hogy oda tedd a -t ahol MOST idézem, mert nem kell annyit kiemelni... bocsánat, előbb kellett volna ezt írnom tudom... :(
Köszönöm :)
Lehet, pont amit megjegyzett, hogy utoljára láttam, azt törölték, vagy a következőt, azért nem találja meg. Van törlés a topic-ban?
Ezt írja ki:
An Error Was Encountered
A hozzászólás törölve lett
Amikor a kedvencként bejelöltekre kattintok akkor csinálja, nem tudom, rendesen működne-e. Ha érdekel, írj bele valamit, és megpróbálom újra
no ez érdekesen hangzik :)
A topikját nézve többiek rendben vannak
A forex robot menü most azt írja ki, hogy a hozzászólás törölve, és semmit nem mutat meg. Ezt te nem fogod látni, mert sűrűbben nézed, nekem ott 19 friss bejegyzés van, és valami összekeveredik.
láttam, csinálom :)