Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Re: szerver

#467853 Kissherceg

Itt csak nyílt topikok vannak, nincs zárt. A fórum hozzászólások száma pedig legfeljebb a portfolio fórumával mérhető össze, más összehasonlítási alap nincs.

Re: szerver

#467839 Kissherceg

Semmi gond, kicsit más a két oldal. A cápák adatforgalmát nem hasonlítanám össze ezzel.. :) 10$, hát persze.

Re: nincs cím

#467285 Előzmény: #467274

Elkiabáltad, napközben is volt ilyen, de most is kedvenc ismerősünk foglalja le a forumot :(

#467279 Scipio Előzmény: #467274

Nekem már beköszönt ma az ISE 500-as barátunk, úgyhogy vannak fenntartásaim :)

#467277 Chaby Előzmény: #467274

azt már legalább egy éve tudjuk, hogy nincs összefüggés a látogatottság és a hiba között.

Adatbázissal van gond ;-)

#467004 Chaby Előzmény: #466969

Nálam is ez a helyzet. Ez tényleg akkor szokott ilyen lenni, ha a topikgazda moderálja pont azt a hozzászólást ami még olvasatlan Neked/nekem.

Lehet a qantumxxl topik létrehozása miatt, de az csak feltételezés.

A megoldás az, hogy kikeresed a Keresővel a topikot megpróbálsz visszagörgetni addig amit még nem olvastál.

Re: AT.hirek

#466970 Előzmény: #466953

"FELÜL fizetjük meg ezt a kamatot. Tehát, "

Köszönöm, láttam :) Viszont megkérhetlek arra, hogy oda tedd a -t ahol MOST idézem, mert nem kell annyit kiemelni... bocsánat, előbb kellett volna ezt írnom tudom... :(

Köszönöm :)

Lehet, pont amit megjegy…

#466969 Ricsi

Lehet, pont amit megjegyzett, hogy utoljára láttam, azt törölték, vagy a következőt, azért nem találja meg. Van törlés a topic-ban?

#466961 Ricsi Előzmény: #466959

Ezt írja ki:

An Error Was Encountered

A hozzászólás törölve lett

Amikor a kedvencként bejelöltekre kattintok akkor csinálja, nem tudom, rendesen működne-e. Ha érdekel, írj bele valamit, és megpróbálom újra

#466957 Ricsi Előzmény: #466953

A forex robot menü most azt írja ki, hogy a hozzászólás törölve, és semmit nem mutat meg. Ezt te nem fogod látni, mert sűrűbben nézed, nekem ott 19 friss bejegyzés van, és valami összekeveredik.