Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Lemondatná Schmittet a Navracsics által alapított blog

#467254 Arsene Lupin Előzmény: #467245

Orbán mellé nem fognak állni, utálják, mint a sz*rt. Sajnos ezért vagyunk tökéletesen alkalmasak példa statuálására.

#467245 gentlemanus Előzmény: #467236

Oszt ahhoz mit fog szólni Lupin úr, hogy addig addig próbálnak bennünket legyalúlni, hogy más országok is mellénk, Orbán mellé állnak majd? Ön bizonyára elfelejti, hogy ez az eljárás precedens értékű, tehát más ország is a saját jövendő sorsának tükörképét láthatja bennünk. Nem hiszem, hogy ez a jövő pl. egy Václáv Klausnak teccene. És még vannak egy páran, akik sasolják ezen események alakulását.

Egyébként én várom a minél hevesebb támadást, mert annál jobban Orbán mögé, egységfrontba fogja tömöríteni az embereket. Csak be kell készíteni a popcornt, egy kis csipszet meg egy Sopronit. Tudja azt a jópofa sert. Jobb lesz, mint a mozi, állítom.

#467243 Rozsdáskilincs Előzmény: #467229

Szvsz erősen elfogult a pártal szemben, megfeledkezik a célokról amiért Palibácsit odaültették a simább út reményében. Jobboldaliként azt kell mondjam alkalmatlan. A feladatát betöltötte jelentkező meg van bőven a posztra.

#467238 Arsene Lupin Előzmény: #467229

"ellenzéknek lehet véres a keze"

Ugyan már! Az ellenzék impotens. Egyelőre kormányzásra is alkalmatlanok.

Az a ráció, hogy Schmitt útban van. Egy-két hónapon belül újraosztják a lapokat, Pali húzhat a francba. Ha nem megy magától, előszedik nőügyeit.

#467236 Arsene Lupin Előzmény: #467220

A kerály így is célkeresztben van. Tényleg nem az a bólogatós fajta, le is fogják vadászni. Az EU-ban így is enyhe szoclib többség van, szomszédaink pedig pártállástól függetlenül utálják, mint a sz*rt. Addig ide hitel nem jön, amíg a kerály meg nem alázkodik, vagy el nem húz a tényleges hatalomból.

#467229 gentlemanus Előzmény: #467220

Egyébként erősen erőltetem az agyam annak megértése tárgyában, hogy vajon milyen politikai ráció van a Fidesz számára abban, hogy a saját maguk által csupán 1,5 éve odaültetett KE-re ráhúzzák a vizes lepedőt, hacsak nem megint a gyújtogató kiállt tüzet, és rá kell, hogy döbbenjek arra, hogy ismét csak az ellenzéknek lehet véres a keze. Érti Lupin úr? Nem minden az, aminek láccik ( mármint aminek megpróbálják egyesek láttatni ).

#467226 Rozsdáskilincs Előzmény: #467220

Viktor sohasem lesz KE, ő az a tipus aki felgyüri az ingujjat munkamániás!

#467220 gentlemanus Előzmény: #467175

Lupin úr, bizonyára Ön is tudja, hogy Orbán Viktor nem az a bólogatós fajta, tehát ha mindenáron fel akarja tuszkolni a Sándor-palotába, akkor arra is készüljön fel, hogy előbb erős elnöki típusú rendszer lesz kiépítve, aminek a kiépítéséhez megvan minden parlamenti háttere. Gondolom ez Önt zavarná. Akkor legyen Orbán Viktor köztársasági elnök? Vagy maradjon csak kerály?

#467192 Rozsdáskilincs Előzmény: #467175

Sose gondoltam, hogy egyszer majd virtuálisan megveregetem a Laci vállát.""

:-)Lupin Úr! Remek páldája egy párt hatalmi felépitésenek, értetlensége a közember számára:-) Bizony bizony minél sokfélébb annál öszpontosithatóbb az erő, mikor szükséges. Juj de bonyolult társasjáték:-)

#467186 Kezdolap Előzmény: #467175

"az" a verzió nem tűnik esélyesnek, tekintve az eddigieket... de, legyen önnek igaza

Lemondatná Schmittet a Navracsics által alapított blog

#467175 Arsene Lupin

http://www.origo.hu/itthon/20120113-konzervativ-blog-szolitotta-fel-lemondasra-az-allamfot.html

Én már tegnap szóltam, hogy a csinálják a helyet a kerálynak. És Kövér Laci még meg sem szólalt, pedig ő már Schmitt kinevezésekor is dühöngött.

http://fn.hir24.hu/itthon/2010/06/30/kover_schmitt_ellenlabasa/

Na és vajon kinek vannak a mai napig olyan titkosszolgálati kapcsolatai, amelyek segítségével utána lehet járni egyes emberek múltjának? Sose gondoltam, hogy egyszer majd virtuálisan megveregetem a Laci vállát.

Amúgy az a verzió, hogy az elnöki hatalom kiterjesztése nélkül a kerály beköltözik a Sándor-palotába, és helyette jön egy konzervatív szakértői kormány, számomra elfogadható kompromisszum lenne.

Re: Határozott Lagarde, kemény Barroso - vannak előfeltételek

#467133 zeeh_ Előzmény: #467032

Lenne is tippem, hogy hol vágnának neki vissza: CIG

No igen. Trianon után ne csodálkozzanak a Nyugat-európai uzsorások, hogy még benne van sokakban a tüske. Tudjuk, ők csak a javunkat akarják és meg akarnak menteni bennünket, pl. 1956-ban is csak úgy szaladtak segíteni nekünk, de biztos arról is OV tehet, hogy nem értek el idáig.

#467038 gentlemanus Előzmény: #466946

Ki a kerály Lupin úr?

Nem hallottam róla, hogy kerályválasztás lett volna kis Magyarországomban.

Pedig higyje el, magam nem lennék ellene egy álruhás igazságos Mátyás királynak.

Ön többet tud? Vagy Őfelsége, I. Levente király mégis elérte a célját?

Egyébként pedig ne legyenek a REMÉNY RABJAI!

Nem megvalósult álmok, elképzelések és remények bizony mondom, hogy igen frusztrálttá és megkeseredetté tudják tenni az embert.

Én pedig azt szeretném, ha ebben a kis Hazában több boldog ember lenne, mint megkeseredett.

#467032 gentlemanus Előzmény: #466981

Járai doktor úgy láccik, hogy beleköpött abba a levesbe, amelyet eddig együtt főztek.

Én úgy vélem, hogy lesz még ennek böjtje Járai úr!

#467029 exmnbs1 Előzmény: #467024

USA-ban a tájszólás nem gond sok embernek van

már hallottam angolul beszélni, szvsz nem rosszul

#467024 omegawatch Előzmény: #466975

Na meg a fluent inglissel is problémái vannak. A tájszólásárúl már ne is beszéljünk.

#466999 vincentlauria Előzmény: #466975

csak nehogy kiderüljön, hogy az a szattyadt ribi fogdosott egy szerecsen gyereket, mint az elődje. látom Viktortól még mindig összefoschák magukat a szocik, a legszánalmasabb, hogy egy bajnaiba kapaszkodnak... mondom: alföldi ember nem felejt, nem biztos, hogy gordonkát nem kapják el 1x, vagy így vagy úgy

#466995 Longshort Voilattila Előzmény: #466966

A kerályt is csak egy bábnak tartom, de ha a magyarok vezetője akkor trianon óta arra az asztalra szarik európában amelyikre akar. Osszák be a nagyurak.

fagy a motor

#466994 Longshort Voilattila Előzmény: #466966

A kerályt is csak egy bábnak tartom, de ha a magyarok vezetője akkor trianon óta arra az asztalra szarik európában amelyikre akar. Osszák be a nagyurak.