Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: null

#467262 Sumerologo Előzmény: #467246

10K körül én is vételi erő voltam (sajnos?). Éppen a 9000-es visszapattanás miatt nem adtam el, ezért ragadtam bele.

Majd végig moziztam 5500-ig az esést (én hülye). Itt aztán keményen higítottam.

4000-ig ismét moziztam, majd itt még keményebben vásároltam.

.

Az ide szánt pénzem azonban elfogyott. De hát én viszonylag kis hal vagyok. Más nem akar higítani vagy venni ezen a jelenlegi szinten? Se kis, se közepes, se nagy büfi? Ennyire rosszak a papír kilátásai?

#467246 Fornit Előzmény: #467218

Fél éven belül elért több ilyen szintet, és le is törte rendre.

10k alatt is volt vételi erő, és aki nem szórta ki 11-nél háááát...

Ezt elmondhatjuk 7500-ra(innen pl 9000fölé pattant) és 5500-ra is.

A bátor porszívózók (egyenlőre) kitömve, kivéve a négyezresek, ők meg űlnek a babérokon.

#467239 Sumerologo Előzmény: #467232

Igen, ahhoz képest pluszban vagyunk.

De E-STAR esetében pl. a 6000-es árfolyam is brutálisan alacsony.....szerintem.

#467232 susnye Előzmény: #467218

azért 4200 környékéről volt egy feltornászás (az utóbbi időkhöz képest) szép forgalommal..

ahhoz képest, most (még) 15%-ban vagyunk

#467218 Sumerologo Előzmény: #467201

......ebből az következik, hogy E-STAR esetében még mindig nincs folyamatos vagy "lesben álló" vételi erő.

Míg más papíroknál - ha az árfolyam elér egy abnormálisan alacsony szintet - azonnal beindul a porszívó.

#467210 Sumerologo Előzmény: #467189

Egy példa a másik végletből, MOL-ról van szó.

Ma és tegnap 17K környékén jól megfigyelhetően nyomták az eladói tételeket rakásra.

Ezeket is felszívták. sok több 100 db-os pakkonként, de volt nem kevés 1000 db-os, és volt egy majdnem 9000 db-os kötés is.....

.

Itt viszont semmi nem történik hasonló esetben. (Egy-két napot kivéve.)

Tele van a hócipőm ezzel a sunnyogással, punnyadással....:)

#467189 Sumerologo Előzmény: #467127

Egy kicsit hangosan gondolkodnék. Előre bocsátom, minden hasonlat sántít, DE:

Ma egy másik kedvenc papíromnál eladói nyomás jelentkezett (CSEPEL).

Reakcióként a piac majdnem az összes eladó tételt felszívta. Ez a db szám a nem nevesített közkéz több mint 6 %-a.....

Re: nincs cím

#467155 Grizzly Géza Előzmény: #466693

Teljesen mindegy,milyen szerződés jön létre amíg matgab tartja a másik felét a pakkjának,addig lassú lecsorgás várható :).

Szvsz szervezzünk gyűjtést és vegyük meg tőle 10k-ért és akkor tök mindegy mit csinál az oti és az ebrd... Esélyük sincs a faktor hatása ellen...

xD

#467127 rbbj11 Előzmény: #467105

még zwackban és estmediában is kb. ugyannyi a forgalom, mint ebben...és ez elvileg nem a minden más trutymó papír kategória. Egyébként nem igaz, mert 5 millió feletti forgalma épphogy elég sok részvénynek van, jól néznénk ki, ha csak otinak lenne...

null

#467073 rbbj11

teljes érdektelenség, abszolút nulla forgalom napok óta, durva

Re: KBC kuka

#466938 zeeh_ Előzmény: #466927

Komolyan nem értem, hogy a tolvajmédiát miért nem vágta ki még az állam, eddig volt 2 rally, ahol szórhattak volna jobb áron. Valószínűleg még ebben a hónapban jönni fog kétszer annyi új részvény,mint ami forgalomban van, utána már végképp cseszhetik, mert nem fogják tudni eladni.

Re: KBC kuka

#466930 MrTibi16 Előzmény: #466927

MOL, Richter, BIF, Est Media, Pannergy, RÁBA, és elvileg a ANY-ban (bár a nyomda esetében nincs a

BÉT en info, de a legutóbbi jelentésben vagy egy nem nevesített 10%-os tulaj aki véleményem szerint az állam!!

Re: nincs cím

#466693 vincentlauria

pont azért. Most az oti hitelre sem röppenne akkorát, mint esetleg egy hét múlva.. persze a lényeg, hogy meglegyen. úgy tudom ezen a héten eldőlhet, van még a holnap.