Mol-t nézed óráson? Háromszögelődésben van, és elfogyott a hely + a bollinger is úgy be van szűkülve, hogy ebből hamarosan komolyabb mozgás indul.
Mol-t nézed óráson? Háromszögelődésben van, és elfogyott a hely + a bollinger is úgy be van szűkülve, hogy ebből hamarosan komolyabb mozgás indul.
Megy a kivéreztetés az utolsó pillanatig. Jobb ez mint a szauna. Bár most nem különösebben hergelem magamat, próbálok csak a grafikonra fókuszálni, nem visznek el az érzelmek.
ezt jeleztem előre, hogy Bux kiszaladhat 5ösre, de mellette hati marad 800alatt KT szűküléssel.
Órás doji beállítás, 200K átkötés OTP-ben hozzá, hogy forgalom is legyen a tetőn.
(remélem)
Hati nem vesz részt a marhulásban,kt 650 pontról 400-ra...
Én már régen azt vélek felfedezni ,-)
de ez a parasztvakító piac nem véli látni.
http://postimage.org/image/yvr4zam7l/full/
hati ék.
Egybe vág elvileg minden. Extrém baromsággal nem tudunk mit tenni..
Ráadásul promt bux60, hati60, Oti60 bearish divergenciákat vélek felfedezni...
Csak azt tudom mondani, hogy ez így rendben van szerintem, én is így látom a dolgot. No akkor induljon az első korrekciós hullám!
Ehhez mit szólsz?
OTP órás, elliott vége fel, csati tető.
Szvsz lehet hogy vége is a tüzijátéknak, már csak a lőporszag terjeng a levegőben...
Én sem akarlak rábeszélni, de szerintem ne pánikolj, délután lekanyarodunk. Otp szintén zenész.
Mindegy, kerinek fényképeztem:
http://postimage.org/image/x1mij3bc7/full/
1293-1288as gyertya 5percesen annyira nem rossz.
"Uram atyám mekkora fekete gyertya futikban le "
Töredék százalékok csak, csak a charton látszik nagynak, mert kicsi a vola.
Keri komám!
Ezt az órát meg kell még várnod! Kitartás!
Nem akalak rábeszélni, de itt lezárni shortot?! Nálam 17.800volt a tető hatiban..
Nagyon irányított itt minden, anélkül hogy az ember összeesküvés elméleteket gyártana. Na, akkor hajrá lefelé! Csak az-az egy dühít, hogy hiába mutatta megint a grafikon, hogy hol kell indítani a shortot, a türelmetlenség (mint a legveszedelmesebb ellenségek egyike) nem vezetett sehová. Aztán bezavart egy dupla csúcs lehetősége is (200 környékén), először azt hittem csak annak a nyakvonalát fogjuk visszatesztelni, nem akartam elhinni, hogy egészen a letört trendcsatorna aljáig visszamászunk, pedig adta magát. Itt ugrik a képbe a mohóság is.Sok tanulsággal jár ez a tréd, csak az a baj, hogy közben az ember megőszül, és egyelőre ha csak virtuálisan is, de apad a számlája. Remélem a sok tanulság legalább hosszútávon kamatozni fog Hathor kolléga.
Nem merem megvárni a 18-k-t, de ha igazad lesz és lefordulunk onnan, akkor lekaparom magam. Oti miatt nem vagyok nyugodt...
Oti vevő nem normális...vki már megint tud vmit,de az vszeg nem topikol sehol! :D
6MRD az OTP forgalma, egy fordulatra ideális lesz délutánra.
Forint gyengülőben, OTP 3366-omnál, ráadásul lassan egy órás emelkedő csati tetejénél is.
Mi kell még ide, hogy essünk? Soros Gyurinak szóljak?
Pesten orkán szél, havaseső..