Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: hj

#467121 Frontin Előzmény: #467114

Mol-t nézed óráson? Háromszögelődésben van, és elfogyott a hely + a bollinger is úgy be van szűkülve, hogy ebből hamarosan komolyabb mozgás indul.

Re: nincs cím

#467116 Frontin Előzmény: #467104

Megy a kivéreztetés az utolsó pillanatig. Jobb ez mint a szauna. Bár most nem különösebben hergelem magamat, próbálok csak a grafikonra fókuszálni, nem visznek el az érzelmek.

Re: hj

#467114 Hathor Előzmény: #467109

ezt jeleztem előre, hogy Bux kiszaladhat 5ösre, de mellette hati marad 800alatt KT szűküléssel.

Órás doji beállítás, 200K átkötés OTP-ben hozzá, hogy forgalom is legyen a tetőn.

(remélem)

#467104 Hathor Előzmény: #467097

Én már régen azt vélek felfedezni ,-)

de ez a parasztvakító piac nem véli látni.

#467095 Frontin Előzmény: #467092

Csak azt tudom mondani, hogy ez így rendben van szerintem, én is így látom a dolgot. No akkor induljon az első korrekciós hullám!

#467090 Frontin Előzmény: #467087

Szvsz lehet hogy vége is a tüzijátéknak, már csak a lőporszag terjeng a levegőben...

#467087 Frontin Előzmény: #467079

Én sem akarlak rábeszélni, de szerintem ne pánikolj, délután lekanyarodunk. Otp szintén zenész.

#467085 Belabacsi Előzmény: #467072

"Uram atyám mekkora fekete gyertya futikban le "

Töredék százalékok csak, csak a charton látszik nagynak, mert kicsi a vola.

#467084 Hathor Előzmény: #467079

Keri komám!

Ezt az órát meg kell még várnod! Kitartás!

Nem akalak rábeszélni, de itt lezárni shortot?! Nálam 17.800volt a tető hatiban..

#467082 Frontin Előzmény: #467072

Nagyon irányított itt minden, anélkül hogy az ember összeesküvés elméleteket gyártana. Na, akkor hajrá lefelé! Csak az-az egy dühít, hogy hiába mutatta megint a grafikon, hogy hol kell indítani a shortot, a türelmetlenség (mint a legveszedelmesebb ellenségek egyike) nem vezetett sehová. Aztán bezavart egy dupla csúcs lehetősége is (200 környékén), először azt hittem csak annak a nyakvonalát fogjuk visszatesztelni, nem akartam elhinni, hogy egészen a letört trendcsatorna aljáig visszamászunk, pedig adta magát. Itt ugrik a képbe a mohóság is.Sok tanulsággal jár ez a tréd, csak az a baj, hogy közben az ember megőszül, és egyelőre ha csak virtuálisan is, de apad a számlája. Remélem a sok tanulság legalább hosszútávon kamatozni fog Hathor kolléga.

#467079 kerikoma Előzmény: #467070

Nem merem megvárni a 18-k-t, de ha igazad lesz és lefordulunk onnan, akkor lekaparom magam. Oti miatt nem vagyok nyugodt...

#467075 Hathor Előzmény: #467072

6MRD az OTP forgalma, egy fordulatra ideális lesz délutánra.

Forint gyengülőben, OTP 3366-omnál, ráadásul lassan egy órás emelkedő csati tetejénél is.

Mi kell még ide, hogy essünk? Soros Gyurinak szóljak?

Pesten orkán szél, havaseső..

#467072 Hathor Előzmény: #467071

Uram atyám mekkora fekete gyertya futikban le (5percesen).

Érdekes egybe esések ezek, nemigaz Frontin? :D

Hát ezt az idióta Buxot egy légkalapáccsal sem lehet leütni.