Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: Comment nélkül!

#467790 archenius Előzmény: #467762

"Amennyiben a tettes vagyontalan, emiatt nem behajtható rajta a kártérítés, a szigorú törvények értelmében még a gyerekei is örökölni fogják az ily módon szerzett adósságot."

Ezek még a hatályos törvényeket sem ismerik, ha ilyen hülyeséget állítanak! Adósság, csak az örökség mértékéig örökölhető. Nem beszélve arról, hogy az örökség vissza is utasítható.

#467789 nemtoom Előzmény: #467784

1 - én úgy gondolom, hogy nem "magányos gyilkos" volt az illető, és ha csak be nem bizonyosodik hogy beszámíthatatlan volt, el fogják ítélni.

2 - a quantumxxl méretéről, súlyáról nem sokat tudok, viszont az illető vastagon belekeverte a TadawulFx-et is. A brókereknek a jogszabályokban megkövetelt anyagi háttéren kívül a piaci hírnév, megbízhatóság, a tisztesség alapfeltétel az eredményes működéshez. Nos ebbe is belerondított az illető.

3 - megbecsülni nem tudom, de a rémhírterjesztéssel jó néhány embernek okozott álmatlan éjszakákat, sőt kétségbeesést, amit ugyancsak meg kell torolni.

Ezek után nekem csak az a kérdés, hogy megteszi-e a quantumxxl a feljelentést, mert ha igen, az igazság (bármi is az) ki fog derülni. Viszont nem kérdés, hogy a bűnös (bárki, bárkik is azok) megérdemlik amit kapnak.

#467788 rbbj11 Előzmény: #467784

még egyszer: különösen annak fényében abszurd, hogy még idén bevezetésre kerülhet a magáncsőd intézménye, ami az IMF követelése cserébe a hitelért! Tehát nagy rá az esély, hogy bármilyen hasonló követelés töredékét sem lehet magánszemélyen behajtani.

#467784 Alexander Előzmény: #467778

Kelvin, ez nem a hangzáson múlik, hanem az érvényes jogszabályoktól, és a "tisztelt" cég vagy nagyot akart írni, blöffölt, vagy ennyire nem ért a jogi dolgokhoz! Bármelyik is a kettő közül, számomra nevetséges.... Amelyik cégnek ilyen az üzleti kommunikációja, számomra kb. egyenértékű egy magánszemély apróhirdetésével, kb. ugyanannyi hitelességet adok mindkettőnek...

#467780 nemtoom Előzmény: #467778

A bíróság dönti el, hogy a hatályos jogszabályok alapján milyen büntetés szabható ki. Nem a rendőrség, nem az ügyészség és pláne nem a quantumxxl.

Az más kérdés, hogy a törvények összhangban vannak-e a társadalmilag elfogadott viselkedési normákkal, ezt viszont a kormány, a képviselői indítványok és a parlamenti szavazógép dönti el.

#467778 kelvin Előzmény: #467777

Hát nem tudom hová fog fajulni a dolog, de érdekesen alakulnak a szálak az biztos.

Nekem eléggé elvetemültnek hangzik, hogy ha valakin nem tudjuk behajtani az adósságot, akkor nyögjék ki majd a gyerekei. Megéri tönkretenni több életet ezért? Ez számomra elfogadhatatlan...

#467777 Alexander Előzmény: #467762

Számomra ez a cég leírta magát, és az összes hitelességét elveszítette, az ok pedig:

"Amennyiben a tettes vagyontalan, emiatt nem behajtható rajta a kártérítés, a szigorú törvények értelmében még a gyerekei is örökölni fogják az ily módon szerzett adósságot. Célunk ezzel az, hogy elvegyük a kedvét a kalandoroknak, akik cégünk tönkretevését tűzték ki célul."

Ez úgy hülyeség ahogy van! Az örökös kizárólag az örökrészének értékéig tud adósságot örökölni, és amennyiben a tettes vagyontalan, így nem tudnak mit örökölni, ezért nem tudják behajtani rajta!!!!!!!!!! Hogy engedhet meg egy cég ilyet??? Hivatalos kommunikációban ekkora jogi hibát vét! Gyakorlatilag fingjuk nincs arról, amit írnak! Gratulálok, jó nagy beégés volt!!!!

:DDD

#467774 nemtoom Előzmény: #467770

Ha megtörténik a feljelentés, és elindul a nyomozás:

A rendőrségi vizsgálat során vizsgálni fogják a beíró vádjait (is). Az biztos ki fog derülni, hogy történt-e pénzkivonás a vezetők részéről (az is, ha időközben "visszarakták), illetve hogy a negatív le nem zárt kötések valóban fenyegetik-e a szolgáltatás létét. (Továbbá a nyomozás során menet közben jó néhány olyan kérdés is felvetődik, amire a választ is ki fogják deríteni.)

Én úgy gondolom, hogy (természetesen) a nyomozás eredményeiről nem kapunk semmilyen tájékoztatást, mostantól kezdve azonban a nyomozás lezárásáig a Quamtumxxl működése olyan alapos ellenőrzés alatt lesz, amely mindenkit meg kell nyugtasson a cég megbízhatóságát illetően. A monogrammok emberekké válnak.

Az ügyben megszületendő bíróság döntés fogja egyértelműen kimondani, hogy történt-e bármilyen visszaélés az ügyfelek irányába. Az eddigleírtak miatt én úgy gondolom, hogy a Quantuxxl csak 100%-os igazában kezdeményez feljelentést.

#467770 Ibiza Előzmény: #467762

azért sztem nem eszik ilyen forrón a kását..nem nagyon szeretem a keménykedő fenyegetéseket..engem nem érint mert az iylen cégek nem nagyon keresnek rajtam.. kit mi motivál amikor teljesen idegenekre bízza a pénzét..én nem értem..volt idő amikor heti 8-10 cég brókere akart nekem nagyon jót és keresni nekem egy kazal pénzt...de ez az én bajom..

ha valaki jószándékúan jóhiszeműen tájékoztatja fórumtársait és állításai elméletei alátámasztására levelezései és adatai vannak..csodálkoznék ha a fenyegetésnek megfelelő itélet születne..

ha viszont valami ellenérdek van mögötte vagy lejáratás..az amúgy is aljas dolog.."vesszen" a bűnös.

Mellesleg ez nekem pont olyan mintha valaki érdekelt egy ilyen pénzcsinálós brigádban.. azért regisztrál és untermankodjon a cégnek...

#467769 rbbj11 Előzmény: #467762

:)))))))))))))))))

Hamarosan jön a privát csőd intézménye, de nem baj. :)

Nyilasit már sokszor perbe foghatták :)

Comment nélkül!

#467762 kelvin

Kedves István!

Mivel Te nem kapod a hírlevelet, mert azt írtad nem vagy partner, így ide másolom mi áll a ma kiadott hírlevélben, csak, hogy készülni tudj a következményekre.

Mint arról beszámoltunk, pár napja az egyik blogon egyelőre ismeretlen levélíró alaptalan vádakkal támadta többek között cégünket, a QuantumXXL Ltd-t is. A névtelenségbe burkolózó blogger többek között azt állította, hogy cégünkből a tulajdonosok menekítik a pénzüket, ami hazugság. A blogger talán nem is tudja, hogy tettével milyen súlyos bűncselekményt követett el. Hogy milyen érdekei fűződtek ehhez a támadáshoz, a rendőrség dolga lesz kideríteni. Akárcsak a személyes adatokkal való visszaélés körülményeit: hogyan, miként szerezte meg ügyfeleink nevét, email címét? Mindenesetre a QuantumXXL a jövő héten személyes adatokkal való visszaélés, rágalmazás és becsületsértés miatt büntetőfeljelentést tesz ismeretlen tettes ellen. A hatóságnak megvannak az eszközei az elkövető megtalálására, aki ellen polgári peres eljárást is indítunk. Jó hírnév megsértése miatt vagyoni, és nem

vagyoni kártérítési pert kezdeményezünk. Amennyiben a tettes vagyontalan, emiatt nem behajtható rajta a kártérítés, a szigorú törvények értelmében még a gyerekei is örökölni fogják az ily módon szerzett adósságot. Célunk ezzel az, hogy elvegyük a kedvét a kalandoroknak, akik cégünk tönkretevését tűzték ki célul.

Re: nincs cím

#467125 nemtoom Előzmény: #467111

Dolgoznak mindketten - egyébként az októberi két csúcsnap előtt is hasonló volt a szitu.

A Quantum XXL reagált a …

#467111 MrFuLL

A Quantum XXL reagált a vádakra körlevélben, ami nagyon pozitív és ilyen hamar. Valami ma igen is voltak plusszos kötések újra kereskedett nagyobbat a rendszer és jött 6 kötéssel 7.38 dollár. Ez csak nálam, másnál mizu?

Nem biztos, hogy jó belá…

#467015 aSzabe

Nem biztos, hogy jó belátni a bűvész kalapjába..

Amíg békésen nézi az ember a nézőtérről, csak akkor jön a felkiáltás, ha eltünt a nyuszi. :-)

Ha látja a kalapot belülről is, akkor csomó aggódás, hogy sikerül-e belegyömöszölni a mandzsettából a virágokat is és lehet nem várja meg az előadás végét, mert túl sok a feszültség.

Szerintem aki a dupla vagy semmit választotta, az már ne aggódjon, hogy esetleg veszít.

Üljön mosolyogva a nézőtéren és bizzon a duplában!

#466998 MrFuLL Előzmény: #466935

Mi a bizonyíték? Szavak egyik és másik oldalról, mert más nem igen. Van egy konkurencia - szándékosan nem írom a nevét - ahol igen is látszanak a nyitások és zárások is és elvileg van egy amerikai ilyen rendszer ahol szintén látszik. Én félek a háttérben lévő esetleges nagy mínuszoktól, nehéz döntés.

#466935 mrbold Előzmény: #466913

Provokáció és lejárató kampány, amit vagy pusztán genyózás vezérel, vagy megrendelte valamelyik biztosítós fejes, mert piszkálja a csőrét a rendszer. Hogy nem a jóindulat vezérelte, az biztos (még akkor sem, ha lenne alapja... de nincs)

qxxl

#466928 Xerof80

Üdv Mindenkinek!

Maximálisan egyetértek az előttem szólóval. Egy személyes tapasztalattal tudom csak kiegészíteni. A múlt héten, valamennyi számlámon levő POA-t visszavontam. Ezek között volt 2 Béta is. Az USD/HUF árfolyam emelkedéssel kiszámoltam, hogy ha levonják a 10% idő előtti kivételért járó büntető kamatot, akkor is pénzemnél leszek. Elküldtem a POA-kat, és vártam, vártam. Kb. 2 órán belül minden MAM számlám levő free margin egy az egybe átkerült a LIVE számlára (az egyessel kezdődőre). Senki nem vont le belőle semmit! Sőt egy emailt sem küldött a QXXL, hogy miért, meg hogy megszüntettem minden számlát, akkor a partneri jutalékom is úszott...semmit. Mint ha semmi nem történt volna. Én ennek örülök!!! Csak egy újabb kérdés...amire nem tudjuk a választ

Hmmm...nehéz eldönteni m…

#466913 MrFuLL

Hmmm...nehéz eldönteni mi az igazság. Lehet aki a topicot nyitotta szándékosan akar rosszat, lehet viszont nagyon jót. Beírja xy van fejesek között ismerőse és az azt mondja, nagyon oké minden! A másik azt mondja, nem nem oké! Nem látszanak a nyitások zárások ez tény erre persze indok azért mert mások akkor lemásolnák. Mit gondolhatunk akkor? Várhatunk max tuti jó minden, de lehet mégse és akkor megszívjuk keményen. Quantum utolérhetetlen, semmi pénzt nem tudunk rajtuk majd behajtani ha nagy a baj, persze lehet semmi gond és évekig szárnyalunk együtt mivel én is partner vagyok náluk. Nem tudom nem tudom és nem tudom!

Nekem az az ötletem, hogy megállítom a kereskedést és amint lesznek újra nagy értékű kötések úgy beigazolódik az hogy kamuzott topic nyitója és nincs semmi probléma. Ezzel max azt a pillanatnyi 50-100 dollárnyi hasznot vesztek el ami az enyém se volt soha, viszont ha maradok sokkal többet bukhatok ténylegesen. Mi a véleményetek?

Re: ez már sok

#466868 sz.istvan Előzmény: #466863

Szuper!

Nehéz volt kinyomozni... :-)

Egy utolsó hozzászólásom van még:

Show me the money!

Szeretném végre látni a görgetett mínuszt, vagyis hogy mennyi az aktuális floating!!!!!!!!!

Engem ez már nem érint mivel én visszavontam a POA-t viszont nektek ez a legfontosabb információ lehet!

ez már sok

#466863 mrbold

5 perce kaptam bajban.van.a.qantumxxl@gmail.com címről egy levelet:

"Szia!

Szeretném felhívni a figyelmedet az alábbi linken található beszélgetésre a QuantumXXl-el kapcsolatban!

http://stocklandyard.hu/forum/topic/1566

http://stocklandyard.hu/forum/topic/1001

A probléma amit felvetettek mindannyiunkat érint!!!

Kérlek titeket, hogy jelezzétek a partnereiteknek, hogy azonnali találkozó szükséges!

Üdv

Sz.I."

Ennyit a témáról.

Látom, energiát nem spórolva igyekszel alátenni a QuantumXXL-nek.

Mennyi időt szántál rá, hogy lehalászgasd a forexes fórumokon hozzászólók emailcímét?