Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Határozott Lagarde, kemény Barroso - vannak előfeltételek

#466992 Longshort Voilattila Előzmény: #466966

A kerályt is csak egy bábnak tartom, de ha a magyarok vezetője akkor trianon óta arra az asztalra szarik európában amelyikre akar. Osszák be a nagyurak.

#466990 zeeh_ Előzmény: #466986

Orbánra épül a párt, ha őt eltávolítják vagy eltűnik belőle, akkor kb. MSZP szintre fog visszaesni szvsz. Erre akartam csak kilyukadni.

#466986 Copfos Előzmény: #466954

"Orbán nélkül nincs Fidesz, ezt szvsz az emberek többsége is tudja"

Ez olyan mint a múlt rendszerben, Kádár János nélkül sokkal rosszabb lenne.

#466981 zeeh_ Előzmény: #466974

Járairól nekem mindig az az ember jut eszembe, aki rendszeresen abba a tányérba sz@rik, amiből nem sokkal előtte evett. Továbbá aki mindig akkor osztja látványosan az észt, hogy mit kéne csinálni, amikor nincs pozícióban, amikor meg ott van, akkor meg nem azt teszi mint, amit utána mond, hogy mit kellene tenni.

Egyébként sanszos, hogy Pali bá' ügye véletlenül pont most került elő azért, hogy a helyét elfoglalja a kerály.

#466978 zeeh_ Előzmény: #466971

Komolyan nem értem, mi ez a Bajnai imádat.

Hajdú-Bét, Gyurcsány kormány minisztereként hozzájárult a 2008 őszi államcsődközeli helyzethez. Ezt követően a szociknak kármentést végzett, amit részben ő maga okozott (nem ő persze, mert csak egy új báb volt a miniszterelnöki székben), hogy 2010 mellett 2014 lehetőleg ne ússzon el. Ma meg úgy beszélnek róla (köszönhetően a média agyonfényezésnek), mint a nagy szakértőről, aki rendbe tette az országot, miközben egy senkiházi, sz*r alak...

#466975 Arsene Lupin Előzmény: #466971

"anno Bajnai személyesen tárgyalt"

A kerály mással szereti hazahozatni a lóf*szt.

#466971 exmnbs1 Előzmény: #466946

egyelőre az EU-s feltételeket kell teljesíteni amelyek még nincsenek konkretizálva

aztán jöhetnek az IMF feltételei

hosszú menet lesz

Fellegit le kéne cserélni mielőbb

anno Bajnai személyesen tárgyalt

#466966 Arsene Lupin Előzmény: #466954

Már többször megválaszoltam, hogy az egyetlen kivezető út egy szakértői kormány konzervatív jobboldali miniszterelnökkel.

A görögök és az írek is huncutkodnak és zsarolnak az EU-ban, de kulturált stílusban teszik. Hogy jobban értse: a görögök és az írek finoman szellentettek az ünnepi asztalnál, a magyar kerály meg odasz*rt az asztal közepére.

#466955 exmnbs1 Előzmény: #466946

"Mit csinál a forint?

Az árfolyam alakulása nem áll összefüggésben a gazdasági teljesítménnyel - mondta a közrádió műsorában.

Kiemelte: rémhírek, spekulációs szélhámosság mozgatja a forint árfolyamát.

Beetetnek bennünket az államcsőd veszélyével, amiről egyébként butaság beszélni is, miközben a külföldiek veszik a magyar állampapírt, mert nagyon jó üzlet - hangsúlyozta a kormányfő."

http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_lehet_hogy_hozza_se_kell_nyulnunk_az_imf-hitelhez.161333.html

#466954 zeeh_ Előzmény: #466946

Akkor, ha már ennyire szurkol a bukásának, nézzük a reális alternatívákat:

MSZP: Mesterházy

LMSZDSZ: Schiffer

DK: Gyurcsány

Jobbik: Vona

vagy Fidesz és marad Orbán (Orbán nélkül nincs Fidesz, ezt szvsz az emberek többsége is tudja)

Tessék választani!

A lóf*sz gyűjtemény egyébként szvsz lehet, vissza lesz adva eredeti tulajdonosaiknak, lehetne azért őket is bezsarolni 1-2 dologgal, de erre eddig nem került sor (nyíltan legalábbis, hogy a sajtó is megírja).

Érdekes, hogy az írek az államadósságuk 50%-ának átütemezéséhez kötötték igen szavazatukat.

Az nem probléma?

Az nem nagyobb probléma, mint a jegybanktörvény, bírók nyugdíjazása, az adatvédelmi biztos lecserélése?

Görögökön is túltettünk, hogy bennünket sújtanának szankciókkal, miközben őket vagy az íreket meg nem?

Magyarország eddig MINDIG fizette az adósságát, ezután is fogja, erre törekszik.

Igazán bámulatos az Európai Uniónak nevezett uzsoraunió kettős mércéje...

Szerintem itt napokon, heteken belül olyan EU ellenesség lesz az országban, mint még soha. Most bárki megláthatta/megláthatja szerte Európában az EU másik arcát és elgondolkozhatnak rajta, hogy biztos kell-e még több hatalmat adni Brüsszelnek...

Jobbik ügyesen leütötte a labdát az EU ellenes tüntetéssel.

Határozott Lagarde, kemény Barroso - vannak előfeltételek

#466946 Arsene Lupin

http://www.portfolio.hu/gazdasag/megszolalt_lagarde_magyarorszagrol_van_elofeltetel.161329.html

Ezért kár volt Felleginek egész héten az IMF portáján várakoznia. A nagy lóf*szt már hétfőn odaadhatta volna neki a portás.

Ha lesz hitel, az készenléti lesz, sűrűn fog ellenőrizni az IMF. A kerály meg ugye azt mondta, hogy ha az IMF jön, ő el. Így legyen.

De hitel is csak akkor lesz, ha az EU rábólint. Az EU pedig nem enged, vagy megalázkodik a kerály, vagy megalázzák. Én már hetekkel ezelőtt írtam, hogy rajtunk fognak példát statuálni. A napokban már elemzők is használják ezt a fordulatot.

Fellegi Tomi nem egy nyerő típus. Lóf*sszal zavarták haza Moszkvából, Pekingből és most Washingtonból is. Jövő héten Brüsszelben is begyűjthet egy méretes példányt. Szép gyűjteménye van már.

A piac mindenesetre érdekesen viselkedik. A szabadságharc bukását már beárazta a napokban. A kerály bukásakor pedig hatalmas rally lesz. De ez még odébb van. Addig inkább csak oldalazás várható.

Re: Short

#466781 gentlemanus Előzmény: #466758

Hát kérem szépen, jártomban-keltemben benézek én mindenhová.

Barátkozó, ismerkedő emberféle lennék én.

Re: Short

#466757 gentlemanus Előzmény: #466753

Sajnos ki kell ábrándítsalak: Longshort Attilának biza igaza van abban, hogy előbb leszünk Belarusz 2, EU protekturátus alatt, mint anélkül. Az, hogy a brüsszeli központ mit művelt ezzel a vén kontinenssel mind demokrácia, mind pedig gazdasági téren, arról regényt lehetne írni.

Na és majd pont ezekre az autentikus EU fékekre van nekünk szükségünk. Kösz, de én ebből nem kérek.

Hazudnék, ha azt mondanám, nem hittem az európai álomban, aztán rádöbbentem, hogy ettől nagyobb átverés a világon sincs.