Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#466853 sz.istvan Előzmény: #466847

Oké, lássuk a te bizonyítékaidat, hogy én hazudok!

Nézzük a tényeket:

Mennyi a floating?

Küldöd az investori jelszót?

Vagy a myfxbook linket?

Vagy a jól értesült "majdnem tulajdonosok" bemutatják élőben a MAM számlát?

Na ha ez megvan akkor kérek bocsánatot...

#466849 Amatoregy Előzmény: #466820

"Ezt nem lehet másképp mondani, mert akiket írsz, NEM TULAJDONOSOK!"

Na ezen jót röhögtem. :DDDD

El is képzeltem, hogy milyen lehet. Valaki időt és pénzt nem kímélve offshore céget alapit valamiért. Majd amikor kikérik az ottani céges papirokat ez szerepel benne:

Tulajdonos: Kovács Jóska, Budapest, VII ker. Rákóczi út...

Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy offshore cég esetében (általában) a valódi tulajdonosok jelennek meg.

Egyébként ebben a qxxl-ben nem vagyok benne.

Azt, hogy meg mi a banktitok abba nem menjünk bele. (Pláne ha brókercég és nem bank.)

Csak igy tovább. Marjátok egymást, ehhez nem vagyunk hozzá szokva itten. Ugye Sumér harcos kolléga?

:DDDD

#466847 Bali.forex Előzmény: #466839

Nem, nem... neked most kell bocsánatot kérned mindenkitől, akiknek hazudtál... Úgy ahogy előbb le is írtad, hogy megtetted. Egy kis csúsztatás itt, egy kis csúsztatás ott...szerinted belefér? Jó kis hecc? Ha a te bizalmad eddig tartott, az a te dolgod. Ez egy ilyen piac, vannak félősebbek. Nekik találták ki a bankszámlákat.

Egyébként meg ahogy gondolkodtam a dolgon, amiket írsz: Én sok éve ismerek robot üzemeltető cégeket, volt, hogy magát az üzemeltetőt is. Olyan is volt, hogy egy "szoftver" elment 60-70% floating-ig is, azután visszament 15-20%-ra, ahogy mozgott a piac. Mi a jobb? Várni, hogy dolgozzon a robot, - ahogy ugyanez fut több helyen is -, vagy egy szélhámos pánikkeltése miatt mindenkit rávenni, hogy most azonnal vegye ki a pénzét, ami annak a szoftvernek a biztos véget jelenti, holott nem is ennek kellett volna történnie?

Az igazság az, hogy több vezető, akikkel az elmúlt percekben sikerül beszélnem, ŐSZINTÉN állít valamit, ami ellentétes azzal, amit te állítasz. Ráadásul csak állítod, de SEMMI FÉLE bizonyítékod nincs a szavaid alátámasztására.

#466845 Amatoregy Előzmény: #466820

"Ezt nem lehet másképp mondani, mert akiket írsz, NEM TULAJDONOSOK!"

Na ezen jót röhögtem. :DDDD

El is képzeltem, hogy milyen lehet. Valaki időt és pénzt nem kímélve offshore céget alapit valamiért. Majd amikor kikérik az ottani céges papirokat ez szerepel benne:

Tulajdonos: Kovács Jóska, Budapest, VII ker. Rákóczi út...

Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy offshore cég esetében (általában) a valódi tulajdonosok jelennek meg.

Egyébként ebben a qxxl-ben nem vagyok benne.

Azt, hogy meg mi a banktitok abba nem menjünk bele. (Pláne ha brókercég és nem bank.)

Csak igy tovább. Marjátok egymást, ehhez nem vagyunk hozzá szokva itten. Ugye Sumér harcos kolléga?

:DDDD

#466839 sz.istvan Előzmény: #466836

Megint csak személyeskedni tudsz...

Csak azt tudod ismételni amit a "képzésen" hallottál! (0-a szakmai színvonal)

A net-en rengeteg hasonló szoftver kering amihez van investori jelszó minden hétvégén!!!!

Azaz a hét közben folyik a kereskedés azt nem látjuk viszont a hétvégén ideiglenesen bele lehet tekinteni a kereskedésbe!

Hogy láthassuk mennyi a görgetett mínusz!!!!

Sőt tovább megyek a MAM számát pl fel lehet rakni a myfxbook-ra és letiltani az aktuális kereskedéseket meg a számla méretét stb.. csak a floating látszana!

Így ha ezt megtennék hamar vissza szerezhetnék a bizalmamat!

De azt ők nagyon nem akarják...

Tudatlan lehet nem én vagyok... :-)

Vagy a "felső vezetés" hívjon össze minket és mutassa be élőben a MAM számlát!

Ott én mindenki előtt bocsánatot fogok kérni ha nincs igazam!

na,ha osztályoznom kelle…

#466837 Sumér harcos

na,ha osztályoznom kellene ,erre a topikra adnám ebben a honapban a 10/10-es osztályzatot....

a honap topikja cimet..

rendkivűli.

#466836 Bali.forex Előzmény: #466827

Te melyik bolygóról való vagy? Voltál egyáltalán képzésen? Beszéltél Te valaha is egy "vezetővel"?

Valószínűleg az olyanok miatt nem láthatóak (részben) a nyitott kötések mint Te is vagy. Korábban - mielőtt a QuantumXXL ügyfelek hozzáférhettek volna - ez a szoftver futott másoknál is. (Sőt most is fut, pl. egy banknál is, 3 éve) Szóval látták a nyitott kötéseket és el is kezdték "tükrözni" a robot kötéseit. Magyarul lopták a kötéseket, a know-how-t. Mivel nem skalpoló alapvetően kötéstechnika, az a pár tized másodperces, másodperces eltérés a bevitt kötések között nem számított. Ez a legfőbb ok, mert vannak sz..mét emberek, sajnos. És nagyon tudatlanok is.

#466831 kelvin Előzmény: #466827

Igen Veled kell hogy egyet értsek ugyanis a QuantumXXL P/L MAM-ot használ. Ez pedig a rendszer legnagyobb problémája, vagyis hogy ezzel a MAM számlatípussal a floating positions rejtve marad. Mind a plusz mind a mínusz.

Kizárólag a lezárt pozíciók látszanak.

#466829 Bali.forex Előzmény: #466814

Most akkor azt mond meg, honnan veszed ezeket az információkat??? Mert a Tadawul-tól biztosan nem, ugyanis nem lehetnek ennyire h....ék, hogy banktitkot sértsenek, ugyanis csupán csak a sok országos engedélyükkel játszanak, ha igazad van. Ha a "vezetők" szerint tényleg baj lenne, akkor pedig pont neked szólnának és SENKI MÁSNAK nem! Tehát ez teljesen valószínűtlen. Az általad leírt monogramok közül elértem 3 főt (akiknek tudtam, illetve megkérdeztem a számát), mindenki felvette a telefonomat, beszélgettünk normálisan és miután elmondtam a hívásom a célját, ÉREZHETŐEN, HALLHATÓAN meg van lepődve, hogy miket írsz, mert ők pedig azt állítják - egymástól függetlenül, nem is tudtak erről a fórumról -, hogy teljesen valótlan amit mondasz, vagy amiket neked valaki mondott (ha volt ilyen egyáltalán és nem csak kitaláltad, mert sejtésem szerint csak egy provokátor vagy).

#466827 sz.istvan Előzmény: #466820

Lehet, hogy te egy felső vezető vagy?? :-)

Gondolom mivel te is most regisztráltál ide, jöttél megvédeni a mundér becsületét?

Igen "hazudtam" a quantumxxl offshore céget valóban külföldi emberek (névleges tulajdonosok) birtokolják jogilag.

A valós vezetés természetes magyar magánszemélyekből tevődik össze.

Senki nem sértett meg semmilyen banktitkot!!! Mivel a Tadawul nem bank, másrészről semmi személyes adat nem került kiszolgáltatásra!!!

De tudod mit inkább arról beszéljünk miért nem láthatjuk a lebegő mínuszt?

Nem engem kéne szétszedni aki felnyitja a szemeteket hanem azt aki eltitkolja előlünk a valós információkat!

#466820 Bali.forex Előzmény: #466802

Óriási különbség van a között, hogy kik egy cég tulajdonosai és kik "vezetik" a céget! Te azt írod a cég tulajdonosai! Ezzel hazudsz. Ezt nem lehet másképp mondani, mert akiket írsz, NEM TULAJDONOSOK! Én megkérdeztem most a "felső vonalamat" és nem tud ilyenekről amit Te írtál. Vagyis egyértelmű, hogy hazugság, amiket írsz. Az általad írd "belső Tadawul-os információ" egyébként Önmagában törvénysértés, ugyanis banktitokról van szó! Ahogy ezt leírtad, ez így Ön-feljelentés! :) Gratulálok!

#466814 sz.istvan Előzmény: #466809

Pontos számot nem tudok.

Ami információm van azt még egyszer leírom:

A robot már régen átlépte a 30%-os küszöböt! (az árfolyam mozgás miatt kb 40-50%-nál jár mert az EU csak lefelé jött)

A Quanumxxl vezetése ezen a héten elkezdte a saját számláíról az LPOA-kat visszavonni azaz ők már nem bíznak a saját rendszerükbe és kimentik a saját pénzüket a veszteség elöl!

Ennyi és nem több

#466805 sz.istvan Előzmény: #466786

Nem akarok elmenekülni sőt vihart sem szerettem volna kavarni!

Csak a további maszlagot nem veszem be ami a quantumxxl vezetéstől eddig jött!

A vízióm a következő:

Most legalább 40-50% floatingba ülnek.

Ha a felső vezetés bizalma elfogyott és kiszállnak akkor nagy a baj!

Ha az ügyfelek elkezdik kivenni a pénzüket akkor a 100%-os összeomlás garantált!

Aki korán cselekszik annak a pénze megmarad a többiek meg elbukják a pénzüket.

#466802 sz.istvan Előzmény: #466788

Én veled ellentétben nem akarok személyeskedni...

Amit írsz az igaz, pont ezt szerettem volna én is mondani!

Ha volt kereskedés és nincs visszavonva az LPOA akkor az látszik a számládon.

Viszont ha visszavonták az LPOA-t akkor nincs rajta kereskedés!

Nem tudom ezen mit lehet nem érteni?

Egyszerűbb megoldás:

Kérd el az investori hozzáférést a felső vezetés számláihoz és akkor te is fogod látni!

Egyébként azt nem tudom te mennyire lehetsz quantumos ha még azt sem tudod kik vezetik a céget?

#466788 Bali.forex Előzmény: #466782

Ennél nagyobb h...séget! Te nem csak egy ... vagy, hanem még tudatlan ... is! Azon a napon amikor nincs lezárt kötése a robotnak, nem küld a Tadawul napi jelentést!!! Mai este - akinek van megnyitott számlája - fog kapni napi jelentést, mert egyébként ma voltak lezárt kötések. De ha nem lett volna lezárt kötés, akkor nem tudna senki küldeni róla napi jelentést. Ráadásul, az hogy egy nap nem voltak lezárt kötések (tehát nem kap az ember napi jelentést), az nem azt jelenti, hogy a robot aznap nem kötött! Lehet, hogy kötött 100-at, de ha abból egyet sem zárt le aznap, akkor sem lesz pl. napi jelentés. Szerintem ne fokozd tovább a h...ségeidet és az egyre inkább jogi büntető kategóriába tartozó megnyilvánulásaid ebben a témában. Írjál mondjuk a horgolásról, az is egy fajta "kötés"! Pont neked való.

#466786 kelvin Előzmény: #466782

Nem kellene elmenekülni. Vihart kavartál, tessék rendbe tenni.

Igen is állj ki az állításod mellett és támaszd alá. Legalább privátban küldhetnél akkor arról a kivonatról valamit kézzel foghatót.

Arra sem válaszoltál, hogy - 30% vagy -100% a teljes összeomlás amit vizionálsz?

Rövidre zárom a témát! …

#466782 sz.istvan

Rövidre zárom a témát!

Akit érdekel a pénze sorsa az kérje el a legfelső vonaltól a mai vagy majd holnapi kivonatát...

Ha nincs akkor az ő számláján már nem kereskednek...

Én tényleg csak segíteni akartam, hogy ne bukjátok el a pénzeteket!