Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: itt a vége...

#466770 Amatoregy Előzmény: #466755

remelem a baratod nem olyan konnyen megtalalhato, mint RD vegtorlesztese kapcsan a vezeto jogasz, akinek a abaratnoje a facebook-n irt...

#466768 sz.istvan Előzmény: #466760

Elbeszélünk egymás mellet!

Nem egy élőszámlát akarok látni, olyan van nekem is...

Arról beszélek, hogy a Quantumxxl felső vezetése (P.J., F.I., T.A., P.A., stb...) visszavonta a kereskedési megbízást a robot üzemeltetőjétől!!

Ez nekem intő jel arra, hogy kivegyem a rendszerből a pénzem, mert ha a vezetők sem bíznak benne akkor én miért tegyem???

Hidd el, hogy ezt az egész EU szakadást végig long-olta a robot (martingale rendszerben) és most ért el annyit a lebegő mínusz, hogy nagyon kevés hiányzik a teljes összeomláshoz!

#466765 mrbold Előzmény: #466761

Én azon csodálkozom, hogy csak most bukkant fel ez a "jelenség".

Egy jó ideje már sokakat piszkál, hogy piacot vesztenek a QuantumXXL miatt, lásd dr Tóth András hírlevele (Brokernet), stb...

#466761 kelvin Előzmény: #466759

Rendben én értelek, de tudod eléggé hiteltelen, hogy egyszer, csak úgy megjelensz egy ilyen írással. Eddig semmi. Tudod a messziről jött ember jut erről eszembe, de utánakérdezek én is.

De mindenképp szeretném látni azt a bizonyítékot. Elég ha csak részleteket mutatsz a kivonatból, úgy, hogy hihető legyen a történet.

Ezzel nem sodorsz bajba senkit, viszont sok emberen segíthetsz, gondolom ez a célod.

#466759 sz.istvan Előzmény: #466756

Oké, kérdezd meg!

Vagy kérd meg a felső vezetőket, hogy mutassák meg az élő számláikat!

Vagy ne csinálj semmit, várj aztán majd lesz valami...

Én nem pánikot keltek, csak szóltam, hogy baj van!!!

Én a magam részről visszavontam az LPOA-t és kivárok addig amíg a felső vezetés be nem bizonyítja, hogy nincs igazam!

Egyébként én láttam a bizonyítékot, de nem akarom bajba keverni a barátomat azzal, hogy kiadom.

#466756 kelvin Előzmény: #466755

Ne haragudj de én ezt kicsit pánikkeltésnek gondolom, mert pl az oldalon lévő számlák folyamat mennek. Ha visszavonták volna akkor nem mennének. összesen 18.000 $ ról beszélünk nem 2-3000ről.

Másrészről ha már itt tartunk akkor nekem is van ismerősöm majd megkérdezem én is.

#466755 sz.istvan Előzmény: #466751

Természetesen nem ad ki a Tada bárkinek ilyen információt, de nem a levegőbe beszélek.

Baráti kapcsolatom (aki a Tadawul-nál dolgozik) szólt, hogy a Quantumxxl felső vezetése visszavonta az LPOA-t!!!

Nekem ennél több bizonyíték nem kell!

Ha tévedtem és pár héten belül nem lesz összeomlás maximum visszarakom a pénzt, de sok más jel is arra mutat, hogy itt a vége...

#466751 kelvin Előzmény: #466750

Ezt alá is tudod támasztani valamivel? A Tadawul nem ad ki ilyenekről információt. Nem tudom Te hogy jutottál hozzá. De érdekelne a dolog.

itt a vége...

#466750 sz.istvan

Az elejétől fogva olvasom ezt a fórumot, de csak most regisztráltam be, hogy írni tudjak.

Én is partner vagyok a quantumxxl-nél és úgy gondolom jogotok van tudni, hogy én a tegnapi nap folyamán kivettem az összes pénzemet és az ügyfeleimet is erre kértem!

Belső (Tadawul-os) információm van arról, hogy a tulajdonosok is visszavonták az LPOA-kat és mentik ki a saját pénzüket! (

Sajnos az EU-nagy esése miatt (rengeteg long pozíció van bent még tavalyról!!!) a bent lévő nyitott pozíciók mértéke nem csakhogy, elérte de jóval meg is haladta az ígért max 30%-os szintet.

Ezért nem történik már napok óta kereskedés.

Aki időben lép az még valószínűleg visszakapja a pénzét, de aki késlekedik azt maga alá fogja temetni az összedőlő piramis.

← Újabb hozzászólások 1841 - 1853 / 1853