Rossebbe! Én is, szolidaritásból a végefele. Máris buktam 110 pontot:(
Rossebbe! Én is, szolidaritásból a végefele. Máris buktam 110 pontot:(
nem adtam már rá, olyan szar a piac, hogy fásultan néztem csak, nem volt kedvem kereskedni...
én is csak nevetek rajta..mást nem tudok csinálni... hogy nekünk mindig szembe kell menni a reális helyzettel ?
Holnap reggelire még felszolgálnak nekünk egy 400-500 pontos tojásrántottát a'la "Gap Up", és teljes lesz a bóóódogság.
650es KT-t a népnek, meg napi maxos OTPt
ezt nem hiszem el.
Kíváncsi vagyok hogy jövünk ebből ki a végén :D
már csak nevetni tudok rajta.
Szép estét!
longosoknak nem fáj...ha OTP -ben van a pénzük...mert nem kell másnap fedezetet rátölteni, vagy zárni előző nap...
szóval lemehet akármeddig is..
nekünk nem mindegy. franc se gondolta volna hogy tripla bóvli piacon igy húznak mindket fölfele..elképesztő
nem ez a baj, mert behozhatok tripla fedezetet, de minek? nem fogom fedezni ezt a szemét piacot.
Jól mondod, megint Magyar bank liminősítések..
Magyar bankokat minősített le a Fitch
http://www.origo.hu/uzletinegyed/20120112-magyar-bankokat-minositett-le-a-fitch.html
sok mindent megéltem a piacokon, de hogy ekkora bizonytalanség, undormányosság ami van az kelljen valakinek, amikor letörheti simán a piacot, azt nem hiszem el.
Arra megy amerre fáj.. fáj itt longosnak, shortosnak. Prompton longosok vannak javában, határidőben mi kisbüfik shortolgattunk, nehogy már erre épüljön a piac, hogy mi shortban vagyunk és hadd fájjon.
Longosnak nem fáj, hogy 5x üti le 3Kt az árfolyam és megy 1500ra??
Már pedig én még mindig tartom, hogy ez csak egy visszateszt, aminek még nem biztos hogy vége van. 400-500 pontot még húzhatnak rajta sajnos gond nélkül, még az is belefér.
Én az rsi-t és a macd-t nézem. Naposon a buxnál, hatinál, blúknál középen vannak. Még ebből sem lehet semmit kitalálni.
Ha fülescsésze lesz, akkor nagyot mennek megint, mert többé-kevésbé mindegyik hasonlóan néz ki óráson.
Én megtettem, ami tőlem tellett, tegnap zártam a shortot, mert akkor szokott beesni, mint a balta. De most nem esett:(
én is hasonló cipőben..tegnap zárni kellett jópár kontaktust..ma csak a maiakat...de akkor is..
USA még megy lefele...OTP hihetetlen..mi a fenét akar +4 % on ?
Kinn elég erős ellenállás van felfelé...zúznak is lefelé!
Magyar piacon ennek már megint mi értelme?
Hát külföldön idén nem sok eső nap volt. A mai a második(egyenlőre.) Ezt kibekkeljük emelkedéssel, majd az emelkedő napon megyünk a nagyvilággal.
Hú de sürgős lett hirtelen itt a végén mindent megvenni, nincs mese emberek, beköszöntött a világbéke. Csak azt nem értem, hogy az Otp vevője hol volt mostanáig, miért most vásárolja szét magát, miért nem 3000-nél tette. Akkor sem volt se jobb, se rosszabb a helyzet mint most.
Erős visszateszt...
Oti vevőnél elgurult a gyógyszer,ez alapján fel...vajh külföld mennyire szól bele?
Berottyantok ha felszállunk,ez hihetetlen!
Természetesen megint 200konti shortomnál szopat ez qrva BÉT.
majd 2milka bukóban megint.
rólunk fröcsög az egész világsajtó, nehogy már ez kelljen a befektetőknek, amikor egy zacskó durranásra is dobják a kockázatos papírokat.
Nincs megállapodás megyünk fel, majd ha lesz megyünk le, csak szívjunk mindenképpen.
már megint a Fitch -et küldték.. :DD 4 bankot leminősített..de még igy sem indultunk meg lefele...:-)) biztos eszi őket a méreg.
most hogy majdnem 20 forintot visszaerősödött a forint Orbánék kerültek megint előnybe..és az IMF nem tudja most rákészeríteni az akaratát...már az EKB -tól is mocskolódnak az se hat most..hmm...felettébb érdekes..
lehet hogy az MNB támogatja az árfolyamot ?
nemtudom...de nagyon érdekes amit művelünk....persze az IMF , FED ki fog találni valamit hogy megint sarokba szorítson minket....mert akkor mi lenne ha nem ők parancsonának ?