Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

nem adtam már rá, olyan …

#466710 Longshort Voilattila

nem adtam már rá, olyan szar a piac, hogy fásultan néztem csak, nem volt kedvem kereskedni...

Re: fd

#466709 BudFox Előzmény: #466705

én is csak nevetek rajta..mást nem tudok csinálni... hogy nekünk mindig szembe kell menni a reális helyzettel ?

#466705 Frontin Előzmény: #466701

Holnap reggelire még felszolgálnak nekünk egy 400-500 pontos tojásrántottát a'la "Gap Up", és teljes lesz a bóóódogság.

#466704 Hathor Előzmény: #466701

650es KT-t a népnek, meg napi maxos OTPt

ezt nem hiszem el.

Kíváncsi vagyok hogy jövünk ebből ki a végén :D

már csak nevetni tudok rajta.

Szép estét!

#466701 BudFox Előzmény: #466695

longosoknak nem fáj...ha OTP -ben van a pénzük...mert nem kell másnap fedezetet rátölteni, vagy zárni előző nap...

szóval lemehet akármeddig is..

nekünk nem mindegy. franc se gondolta volna hogy tripla bóvli piacon igy húznak mindket fölfele..elképesztő

#466697 Hathor Előzmény: #466691

nem ez a baj, mert behozhatok tripla fedezetet, de minek? nem fogom fedezni ezt a szemét piacot.

#466695 Hathor Előzmény: #466686

Jól mondod, megint Magyar bank liminősítések..

Magyar bankokat minősített le a Fitch

http://www.origo.hu/uzletinegyed/20120112-magyar-bankokat-minositett-le-a-fitch.html

sok mindent megéltem a piacokon, de hogy ekkora bizonytalanség, undormányosság ami van az kelljen valakinek, amikor letörheti simán a piacot, azt nem hiszem el.

Arra megy amerre fáj.. fáj itt longosnak, shortosnak. Prompton longosok vannak javában, határidőben mi kisbüfik shortolgattunk, nehogy már erre épüljön a piac, hogy mi shortban vagyunk és hadd fájjon.

Longosnak nem fáj, hogy 5x üti le 3Kt az árfolyam és megy 1500ra??

#466690 Frontin Előzmény: #466680

Már pedig én még mindig tartom, hogy ez csak egy visszateszt, aminek még nem biztos hogy vége van. 400-500 pontot még húzhatnak rajta sajnos gond nélkül, még az is belefér.

#466687 Margaretta Előzmény: #466614

Én az rsi-t és a macd-t nézem. Naposon a buxnál, hatinál, blúknál középen vannak. Még ebből sem lehet semmit kitalálni.

Ha fülescsésze lesz, akkor nagyot mennek megint, mert többé-kevésbé mindegyik hasonlóan néz ki óráson.

Én megtettem, ami tőlem tellett, tegnap zártam a shortot, mert akkor szokott beesni, mint a balta. De most nem esett:(

#466686 BudFox Előzmény: #466678

én is hasonló cipőben..tegnap zárni kellett jópár kontaktust..ma csak a maiakat...de akkor is..

USA még megy lefele...OTP hihetetlen..mi a fenét akar +4 % on ?

#466685 Waszeitung Előzmény: #466684

Kinn elég erős ellenállás van felfelé...zúznak is lefelé!

Magyar piacon ennek már megint mi értelme?

#466684 Fornit Előzmény: #466680

Hát külföldön idén nem sok eső nap volt. A mai a második(egyenlőre.) Ezt kibekkeljük emelkedéssel, majd az emelkedő napon megyünk a nagyvilággal.

#466683 Frontin Előzmény: #466675

Hú de sürgős lett hirtelen itt a végén mindent megvenni, nincs mese emberek, beköszöntött a világbéke. Csak azt nem értem, hogy az Otp vevője hol volt mostanáig, miért most vásárolja szét magát, miért nem 3000-nél tette. Akkor sem volt se jobb, se rosszabb a helyzet mint most.

#466680 Waszeitung Előzmény: #466673

Erős visszateszt...

Oti vevőnél elgurult a gyógyszer,ez alapján fel...vajh külföld mennyire szól bele?

Berottyantok ha felszállunk,ez hihetetlen!

#466678 Hathor Előzmény: #466675

Természetesen megint 200konti shortomnál szopat ez qrva BÉT.

majd 2milka bukóban megint.

rólunk fröcsög az egész világsajtó, nehogy már ez kelljen a befektetőknek, amikor egy zacskó durranásra is dobják a kockázatos papírokat.

Nincs megállapodás megyünk fel, majd ha lesz megyünk le, csak szívjunk mindenképpen.

#466677 BudFox Előzmény: #466670

már megint a Fitch -et küldték.. :DD 4 bankot leminősített..de még igy sem indultunk meg lefele...:-)) biztos eszi őket a méreg.

#466675 BudFox Előzmény: #466657

most hogy majdnem 20 forintot visszaerősödött a forint Orbánék kerültek megint előnybe..és az IMF nem tudja most rákészeríteni az akaratát...már az EKB -tól is mocskolódnak az se hat most..hmm...felettébb érdekes..

lehet hogy az MNB támogatja az árfolyamot ?

nemtudom...de nagyon érdekes amit művelünk....persze az IMF , FED ki fog találni valamit hogy megint sarokba szorítson minket....mert akkor mi lenne ha nem ők parancsonának ?