Sajnos én ebben nem vagyok ennyire biztos.
mééé remegett a kezem 650néél :)
No eddig tartott a jókedv...
"Minél valószerűtlenebbek az ígéretek, annál nagyobb követőik száma."
:-)
Minden elképzelhető, de azért amiket Te jósolsz, azok már túlmutatnak minden realitáson. Az az érzésem, hogy a pillanatnyi eufórikus hangulat hatására tudatmódosuláson estél át (mint oly sokan mások), és saját vágyaidat felnagyítva próbálod egy álomvilágba rángatni a többi hülyeségre fogékony embert magaddal. Ettől persze még lehet emelkedés, meg SQ, meg a Te szavaiddal élve most "mi shortosok jövünk de nagyon csúnyán". Ja, amúgy tök jó Neked, hogy egy-másfél évre előre tudsz tervezni, mikor mostanában még az igazán profik sem tudnak pár napnál esetleg hétnél előbbre. Amúgy meg ha figyelmesebben olvasgatnád a topikot, akkor rájöhetnél, hogy mi nem csak egy irányt ismerünk, az elmúlt hetekben legalább annyi longot nyitottunk, mint shortot. Sok sikert a "stratégiádhoz"!
Illusztráld már légyszíves mondjuk pl Daxon hogy miképpen gondolod,mert ez nem indoklás hogy oda mutat...én is tudom mondani hogy sztem dax 28e hez tart.
8e feletti daxról beszélni ilyen időkben,Te tényleg nem vagy százas...már ne hari! :D
Amíg nincsen forgalom,és nem hiszitek jó.Múltkor kiráztak az első longból,mindig így szokták a másodikból nem fognak,most a shortosok jönnek de naghyon csúnyán,sok a short.Legyetek csak shortosok még,egfy másfél évig,addig tart a long stratégiám.
Ma várható adatok:
SE 09:30 Svéd infláció (CPI), év/év, dec., előző: 2,8%, várt: 2,3%
GB 10:30 Brit ipari termelés, év/év, nov., előző: -1,7%, várt: -2,2%
EZ 10:30 után spanyol 5 éves aukció eredménye
EZ 11:00 után olasz kincstárjegy aukciók eredménye
EZ 11:00 Eurozóna ipari termelés, év/év, nov., előző: 1,3%, várt: 0,3%
GB 13:00 BoE kamatdöntés bejelentése, jan., jelenleg: 0,50%, várt: 0,50%
EZ 13:45 ECB kamatdöntés bejelentése, jan., jelenleg: 1,00%, várt: 1,00%
CA 14:30 Kanadai újlakás-árak, hó/hó, nov., előző: 0,2%, várt: 0,2%
EZ 14:30 ECB sajtótájékoztató Mario Draghi elnök vezetésével
US 14:30 Kiskereskedelmi forgalom, hó/hó, dec., előző: 0,2%, várt: 0,3%
US 14:30 USA heti friss munkanélküliek száma, előző hét, 372 ezer fő, várt: 375 ezer fő
US 20:00 Jelentés az amerikai költségvetés alakulásáról, dec., -78,1 mrd USD, várt: -83,7 mrd USD
dax havi kép,arany havi kép,amerikai indexek havi képe.Mind ath-ra mutat áprilisig.onnan kori,év vége fel,jövőre fel.
Értem szval ATH ra megyünk...nálam ez a beszólás az eddig legnagyobb hülyeség a héten,és még nincs még vége! Alátámasztanád TA vagy funda alapon? A legnagyobb bullban sem voltunk 8e felett tartósan,amúgy normális vagy?
Gondoltam rá, mi lehetett vele.
(Szakaszos zárásra tippeltem.)
Csodálkoznék ha egy hónapon beül lenne megállapodás ájemeffel,addig még lehet hinta palinta bőségesen :D
Sziasztok,
beugrottam szólni, hogy én tartom az összes shortot, és most is ráadtam a harmadik számlámról 650alatt a Randomról, amin még eddig nem kötöttem.
Forint 5'15'30' 1h, 4h, D1ig túlvett
USA 5'15'30' h1, h4, D1, hetesig túlvett.
USA-ban ékelődés is látszik fel, vagy dupla csúcs.
itt hamarosan megállónak kell lennie. Bux is 60percesen elvileg B.ponton., ha nem B.pont akkor még egy kör fel 5ösre, aztán le.
Ennyi volt a betekintésem. Amennyiben nem jön össze az elképzelésem, akkor pihizek egy darabig.
Ma jönnek adatok is USAból, eddig a héten nem volt adat, arra lehetett felvinni piacot, ma EKB is. valami beteheti a kaput.
Ha nem jön össze, az sem baj, most is lezárnám bukóban is, nem fájna, akkor pihenhetek.
Az emberi alaptermészethez tartozik a csoda várása :) Más topicba egy lelkes polgár már 9000-es otit vízionál (tegnap meg 2000-t)......Viszont ha nem emelkedünk nem lenne hova esni előbb utóbb :)