Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#466560 Frontin Előzmény: #466545

Minden elképzelhető, de azért amiket Te jósolsz, azok már túlmutatnak minden realitáson. Az az érzésem, hogy a pillanatnyi eufórikus hangulat hatására tudatmódosuláson estél át (mint oly sokan mások), és saját vágyaidat felnagyítva próbálod egy álomvilágba rángatni a többi hülyeségre fogékony embert magaddal. Ettől persze még lehet emelkedés, meg SQ, meg a Te szavaiddal élve most "mi shortosok jövünk de nagyon csúnyán". Ja, amúgy tök jó Neked, hogy egy-másfél évre előre tudsz tervezni, mikor mostanában még az igazán profik sem tudnak pár napnál esetleg hétnél előbbre. Amúgy meg ha figyelmesebben olvasgatnád a topikot, akkor rájöhetnél, hogy mi nem csak egy irányt ismerünk, az elmúlt hetekben legalább annyi longot nyitottunk, mint shortot. Sok sikert a "stratégiádhoz"!

#466546 Waszeitung Előzmény: #466541

Illusztráld már légyszíves mondjuk pl Daxon hogy miképpen gondolod,mert ez nem indoklás hogy oda mutat...én is tudom mondani hogy sztem dax 28e hez tart.

8e feletti daxról beszélni ilyen időkben,Te tényleg nem vagy százas...már ne hari! :D

Amíg nincsen forgalom,és…

#466545 lyonell

Amíg nincsen forgalom,és nem hiszitek jó.Múltkor kiráztak az első longból,mindig így szokták a másodikból nem fognak,most a shortosok jönnek de naghyon csúnyán,sok a short.Legyetek csak shortosok még,egfy másfél évig,addig tart a long stratégiám.

#466544 kerikoma Előzmény: #466543

Ma várható adatok:

SE 09:30 Svéd infláció (CPI), év/év, dec., előző: 2,8%, várt: 2,3%

GB 10:30 Brit ipari termelés, év/év, nov., előző: -1,7%, várt: -2,2%

EZ 10:30 után spanyol 5 éves aukció eredménye

EZ 11:00 után olasz kincstárjegy aukciók eredménye

EZ 11:00 Eurozóna ipari termelés, év/év, nov., előző: 1,3%, várt: 0,3%

GB 13:00 BoE kamatdöntés bejelentése, jan., jelenleg: 0,50%, várt: 0,50%

EZ 13:45 ECB kamatdöntés bejelentése, jan., jelenleg: 1,00%, várt: 1,00%

CA 14:30 Kanadai újlakás-árak, hó/hó, nov., előző: 0,2%, várt: 0,2%

EZ 14:30 ECB sajtótájékoztató Mario Draghi elnök vezetésével

US 14:30 Kiskereskedelmi forgalom, hó/hó, dec., előző: 0,2%, várt: 0,3%

US 14:30 USA heti friss munkanélküliek száma, előző hét, 372 ezer fő, várt: 375 ezer fő

US 20:00 Jelentés az amerikai költségvetés alakulásáról, dec., -78,1 mrd USD, várt: -83,7 mrd USD

#466541 lyonell Előzmény: #466537

dax havi kép,arany havi kép,amerikai indexek havi képe.Mind ath-ra mutat áprilisig.onnan kori,év vége fel,jövőre fel.

#466525 Waszeitung Előzmény: #466510

Csodálkoznék ha egy hónapon beül lenne megállapodás ájemeffel,addig még lehet hinta palinta bőségesen :D

#466519 Hathor Előzmény: #466509

Sziasztok,

beugrottam szólni, hogy én tartom az összes shortot, és most is ráadtam a harmadik számlámról 650alatt a Randomról, amin még eddig nem kötöttem.

Forint 5'15'30' 1h, 4h, D1ig túlvett

USA 5'15'30' h1, h4, D1, hetesig túlvett.

USA-ban ékelődés is látszik fel, vagy dupla csúcs.

itt hamarosan megállónak kell lennie. Bux is 60percesen elvileg B.ponton., ha nem B.pont akkor még egy kör fel 5ösre, aztán le.

Ennyi volt a betekintésem. Amennyiben nem jön össze az elképzelésem, akkor pihizek egy darabig.

Ma jönnek adatok is USAból, eddig a héten nem volt adat, arra lehetett felvinni piacot, ma EKB is. valami beteheti a kaput.

Ha nem jön össze, az sem baj, most is lezárnám bukóban is, nem fájna, akkor pihenhetek.

#466512 feketemelos Előzmény: #466502

Az emberi alaptermészethez tartozik a csoda várása :) Más topicba egy lelkes polgár már 9000-es otit vízionál (tegnap meg 2000-t)......Viszont ha nem emelkedünk nem lenne hova esni előbb utóbb :)

#466510 akpo7 Előzmény: #466502

Magyar piac nagyon lemarado. Ha + hirek lesznek, akkor nem lesz jo a DAX parhuzam. Ettol meg 5k felfele nincs benne, de en zartam a 600-as shortokat meg tegnap zaroban.