Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

rbbj tradek

limitek

#467450 rbbj11

hogy ne fogjon le tőkét, azokat a limiteket, amik belátható időn belül nem teljesülnek, törlöm.

Mtelo, hpq bővítés, freenet limitek TÖRÖLVE.

Re: FSLR

#466350 rbbj11 Előzmény: #466349

+0,51% a teljes tőkén. Puh, ez kemény menet volt, de szép hozamot hozott végül, mivel a teljes tőke 10%-át se kötötte le, az év egy töredék részében.

#466344 taresz

Itt vagyok én is pl., bár nagyságrendekkel kisebb a szívó. Százalékosan sok csak.

#466340 rbbj11

én kötve hiszem, hogy te lettél volna az egyetlen, sőt.... Ez teljesen általános. Sőt, megkockáztatom, majdnem mindenki eljátssza, aki még nem szívta meg a dologgal. Én minden esetre átestem hasonlón.

#466331 rbbj11 Előzmény: #466289

akkor neked nem volt all in, mert én azalatt azt értem, hogy vki több évnyi megtakarítását teszi fel egyetlen részvényre.

#466289 panpeter Előzmény: #466278

Azt, hogy ki mennyit bukott, azt Te nem tudhatod, csak a sajátodat. Én pl. az egykori all in-t most duplázom, 4k alatt pedig újra (remélem nem). Tehát ha ha valaki nem ebből él és képes jelentős forrást bevonni, nagy baja nem lehet. Egyetlen kockázat a csőd, ami azért nem valószínű.

FSLR

#466278 rbbj11

gondolkozom újabb take profit vágáson....ugyanis eljött az, ami örömmel tölt el: fslr profittermelés határán.

Egyben üzenem is azoknak a rosszindulatúaknak, akik e-star topicban jól beszólogattak, hogy én majdnem annyit buktam fslr-rel egy hét alatt, mint ök egy év alatt: hogy most mutatkozik meg a hatalmas különbség a két tözsdei kereskedésforma közt. Én azt az ideiglenes bukót gyakorlatilag ugyanazzal az eszközzel is képes voltam poziépítéssel olyan gyorsan ledolgozni, amiröl egy all in egy adott magas áron játékos csak álmodhat.

Re: uj limit

#465744 rbbj11 Előzmény: #465724

Remélem, igazam lesz eur/huf-fal. Politikusaink betehtenek a dolognak. Független MNB esetén azonban jó eséllyel igazam lesz.

Re: uj limit

#465724 Amatoregy Előzmény: #461075

Köszi.

Kb ennyivel akartam tervezni az eurhuf-ot (év elejétől folyamatosan csökkentve).

Az olajban az nagy szórás, kvazi tervezhetetlen...

Dax pozik Mindkét short…

#465238 rbbj11

Dax pozik

Mindkét short targete 6000. És limit zárása is