Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Magyarország is téma volt a Merkel-Lagarde találkozón

#466210 zeeh_ Előzmény: #466135

Ez így van, ahogy mondod.

Szerintem a csatlakozás óta rekord értéken lesz/van ma az EU ellenesség Magyarországon. Ki kéne írni egy népszavazást a kilépésre, más út nincs hosszabb távon ahhoz, hogy egyről a kettőre lépjünk. Ide azért szórták a lóvét, hogy a magyar ne termeljen, ne gyártson semmit, majd behozzák külföldről, ami kell.

#466144 gentlemanus Előzmény: #466133

Kérem szépen, én nem kiabáltam.

Csupán reflektáltam az egyik topikostárs beírására.

Egyébiránt pedig senkit nem akarok meggyőzni. Minek?

Régen rossz, ha itt a Stocky különböző topikjaiban levezetett logikai érvelések nem jutottak el az agyi tekervényekhez.

De azért némi logikai összefüggést bátorkodtam felfedezni abban, hogy az egyszeri bevételek és kiadások elszámolása hasonló módon történhet.

#466140 Rozsdáskilincs Előzmény: #466135

Tessék már megint!! Vigyázat csúszós a padló!!

Tegnap egész este hirműsorokat beszélgetéseket néztem. Nem látom ennek nyomát sőt mintha a Viktort tolnák a megegyezés felé. Többen aggódnak, gondolom óvatosságból, nem szeretnének egy kariertörést

#466135 gentlemanus Előzmény: #465897

Spade doki én örülök ennek, hogy elszakadóban a cérna a magyar értelmiségben is az EU-val kapcsolatban, mert ugyi eddig az EU ellenesség mondhatjuk a JOBBIK sajátja volt, nem annyira a Fideszé.

Gyurcsányi ámokfutása után elérte az EU azt is, hogy mostmár azt a nagy értelmiségi réteget is maga ellen tudta fordítani, amely a Fidesz mögött áll, amely eddig nem volt EU ellenes.

HIBA VOLT. SÚLYOS HIBA.

Jól láccik ez, mert a Metal Lady Bíró Icáknak nem sajátjuk a tömegtüntetések szervezése.

#466133 Rozsdáskilincs Előzmény: #466112

nem kiabálunk!!

Ez itt a nyugdijasház kérem, ebből kifolyólag igen megszilárdúltak a nézetek már nem alakithatóak. csak lassan és óvatosan:-)

#466131 wizes Előzmény: #466112

Kétféle számítási mód van: A pénzforgalmi és a eredmény szemléletű. Mintha a könyvelésben az egyszeres vagy kettős könyvelést nézzük. EU-ban a kettős könyvelés van, tehát eredméyn szemléletű.

A lopott pénz nem úgy számít ahogy többen akarják és pénzforgalmi szemléletet hajtogatnak. Pláne a probléma a 2013-al van mert nincs több manyup, elégették ki kell vezetni a szektor adókat stb.

Ha a manyupot levonom, 6,8% a hiány ami igencsak nem 3% közeli.

#466130 wizes Előzmény: #466112

Kétféle számítási mód van: A pénzforgalmi és a eredmény szemléletű. Mintha a könyvelésben az egyszeres vagy kettős könyvelést nézzük. EU-ban a kettős könyvelés van, tehát eredméyn szemléletű.

A lopott pénz nem úgy számít ahogy többen akarják és pénzforgalmi szemléletet hajtogatnak. Pláne a probléma a 2013-al van mert nincs több manyup, elégették ki kell vezetni a szektor adókat stb.

#466112 gentlemanus Előzmény: #465943

xmann, ha a manyup átterelést, mint egyszeri nagy bevételt érthetően nem számítják bele, akkor úgy dukál a te logikád szerint, hogy az egyszeri nagy kiadásokat sem számítják bele az államháztartási hiányba, ami ugyi 1000 milliárd körüli összeg. Mert az egyszeri kiadások sem az államháztartás fenntartásával kapcsolatos állandó rendszeres költségek.

Ebből következően megvan a 3% alatti hiány a - 2,94-el.

Akkor mi is a szankció tárgya?

EZ NEM MÁS, MINT KAPITÁLIS KETTŐS MÉRCE!!!!!!!!!

#466070 Rozsdáskilincs Előzmény: #466066

:-) Eu urai nyugtalankodnak a kismagyar szegénylegény miatt, aki mindenféle zászlókat tüzöget európa egére

Bocs a balosoktól de nemtudtam ellenálni:-) Megasztán a piaci nyomás is csökkent rajtam

#466066 zeeh_ Előzmény: #465897

Egyetértek, kezd az EU becsavarodni. Mindenáron belénk akarnak kötni, a napnál is világosabb, nehogy már OV precedenst teremtsen megint, mint tette azt a bankadóval.

Re: Majtényi fia nem lehetett főiskolai tanár

#466065 zeeh_ Előzmény: #465878

Gondolkodott volna hamarabb. Laci bá' máig nem tudja feldolgozni, hogy elapadt a csatorna...

#466064 zeeh_ Előzmény: #465906

Én azért nem vagyok benne biztos, hogy nem-e Barroso EU főuzsorás golyói vannak abban a satuban... :)