Miért, az SnP naposon nézve hagyott rést év elején? Nincs előttem chart, de nem emlékszem rá.
Miért, az SnP naposon nézve hagyott rést év elején? Nincs előttem chart, de nem emlékszem rá.
én is tettem ma rá shortot...tegnap zárni kellett egypárat..a nagy emelkedés miatt.
Mit gondolsz, az sandp be fogja tölteni az év eleji rést? az is vihetne le minket valameddig.
530-tól shortolom..
Azért csak óvatosan, lehet hogy lesz még egy csel a sztoriban...
Úgy gondolom jó ötlet,párat én is nyitottam 550 magasságában..
Hali,köszi a választ,érdekes lesz hogy ugye imf megállapodás várható,erre gondolom megtépés lesz vszeg,de ez gondolom hetek kérdése,addig bár brekuszt be kell nyelni viktoréknak,így lesz gondolom megint csak mozgás,ami nem gond,csak le lehessen kereskedni :D Érdekes lesz mert most sztem fokozottan előrébb kerül a pletyka v hírkereskedés erre az időszakra...
Látszik az optimizmus,kt is 600 hoz közelít,pár napja 350 volt,természetesen egyiknek sincs köze a reálishoz.
Oti erősködik,Rg-t is jobban meghúzták mint kellett volna és Molly is ugye hetek óta gyengélkedik,tegnapra sikerült egy pletyit találni hozzá,így ma már megindulhatna a lefelé.
Mol pl. szvsz úgy megy 15K-ra vissza, hogy öröm lesz nézni, Otp-t rángatják a hírek, ha csak a mai napot nézem, szvsz simán leszúrhat 100 alá, ott talán egyelőre megmentik, kérdés meddig.
Szia Waszi! Pusztán a grafikon mondatja velem, hogy éles kanyarral lefelé fogunk menni, bár ez nem feltétlenül jelenti azt hogy meredeken, lévén esésben általában lassabban mozgunk, nem olyan hevesek mint a felpattanásaink. Eddig a visszateszt tankönyvi példáját láthatjuk, és ez mindaddig igaz, amig a korábbi letörési szinteket nem tudjuk meghaladni. Hatiban óráson nálam kialakulóban van egy új csökkenő csatorna, talán tegnap kijelöltük a felső szárát, pont az ideális korrekciós pontnál. Ehhez azonban ma lefelé kéne megindulni. Szerintem hirtelen túl optimista lett minden elemző, és többet látnak bele ebbe a pár napos emelkedésbe, mint ami valójában. Meglátjuk.
Au EU is most folytatja ellenünk a tárgyalást, ami a deficit miatt vált esedékessé...Ezek is ott rúgnak belénk ahol csak elhet..
"Rendkívül fontos napra ébredtünk
Emlékezetes, az Európai Bizottság szerdai első ülésén is napirenden lesz Magyarország. A túlzott hiány eljárás esetében kedvezőtlen ítélet várható."
hát ez az...a nagybefektetőknek jutnak csak a "normális" brókerek...
ez enyém csak az MTI híreket olvassa a kis ablakban :D
Szia Pepe, megadnád a linket, ahol te figyelemmel követed a Möbiust? köszönöm.
2008ban se volt kicsi a kitettségük.,. Ha majd lesz 100mrd dollárom, figyelni fogom :D
Sziasztok!
Valaki közületek nézi a Bux hetes chartját?!
Oldalazás folyik és az alibi hírekre való rángatás sávon belül. Szerintem korlátos lefele, sok reményt nem fűznék hozzá, hogy a sávból lefele fog kilépni.
Tegnap olvastam, hogy MO. a világ egyik legkockázatosabb adósa: pfffff kamu
Már korábban írtam, inkább figyeljétek Möbius vezette alap portfolioját, nem kis kitettségük van Mo.-on.
Szerintem hívj fel valami jó brókert, én például BudFox-ot ajánlanám, ő elég jól látja a mi történik és mi nem-et :D
Én a brókeremet technikai lebonyolítóként kezelem, nem feltételezem, hogy okosabb, vagy tájékozottabb mint én. Sokan olyan fiatalemberek közülük, akik csak pár éve foglalkoznak a tőkepiaccal, és ők is általában a publikus híreket olvassák. A nagyágyú brokikat a kisbüfik nem érik el...
Úgy tűnik Hathor, hogy kedvenc Elliott szakértönk mint ahogy jósoltam tegnap az alábbi verziót vetette fel: "Nagyon bull verziónál előkerül a 18.500 és a 3.800+ is, de lehet a medve aludt vissza pár napra és hamarosan elkergeti a bikát."
Még egyelőre bizonytalan a kolléga, ha majd holnap esetleg magabiztosabban állítja bullt, akkor kezdem kiépíteni a shortokat, egyelőre kivárok. (De ha nem lesz igazam megkövetem magam.)