Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#465998 Frontin Előzmény: #465962

Miért, az SnP naposon nézve hagyott rést év elején? Nincs előttem chart, de nem emlékszem rá.

#465965 BudFox Előzmény: #465927

én is tettem ma rá shortot...tegnap zárni kellett egypárat..a nagy emelkedés miatt.

#465962 Csilla76 Előzmény: #465958

Mit gondolsz, az sandp be fogja tölteni az év eleji rést? az is vihetne le minket valameddig.

Visszanyitottam egy kevé…

#465927 Fornit

Visszanyitottam egy kevés shortot 560-as átlaggal.

#465924 Waszeitung Előzmény: #465917

Hali,köszi a választ,érdekes lesz hogy ugye imf megállapodás várható,erre gondolom megtépés lesz vszeg,de ez gondolom hetek kérdése,addig bár brekuszt be kell nyelni viktoréknak,így lesz gondolom megint csak mozgás,ami nem gond,csak le lehessen kereskedni :D Érdekes lesz mert most sztem fokozottan előrébb kerül a pletyka v hírkereskedés erre az időszakra...

Látszik az optimizmus,kt is 600 hoz közelít,pár napja 350 volt,természetesen egyiknek sincs köze a reálishoz.

Oti erősködik,Rg-t is jobban meghúzták mint kellett volna és Molly is ugye hetek óta gyengélkedik,tegnapra sikerült egy pletyit találni hozzá,így ma már megindulhatna a lefelé.

#465923 Frontin Előzmény: #465917

Mol pl. szvsz úgy megy 15K-ra vissza, hogy öröm lesz nézni, Otp-t rángatják a hírek, ha csak a mai napot nézem, szvsz simán leszúrhat 100 alá, ott talán egyelőre megmentik, kérdés meddig.

#465917 Frontin Előzmény: #465734

Szia Waszi! Pusztán a grafikon mondatja velem, hogy éles kanyarral lefelé fogunk menni, bár ez nem feltétlenül jelenti azt hogy meredeken, lévén esésben általában lassabban mozgunk, nem olyan hevesek mint a felpattanásaink. Eddig a visszateszt tankönyvi példáját láthatjuk, és ez mindaddig igaz, amig a korábbi letörési szinteket nem tudjuk meghaladni. Hatiban óráson nálam kialakulóban van egy új csökkenő csatorna, talán tegnap kijelöltük a felső szárát, pont az ideális korrekciós pontnál. Ehhez azonban ma lefelé kéne megindulni. Szerintem hirtelen túl optimista lett minden elemző, és többet látnak bele ebbe a pár napos emelkedésbe, mint ami valójában. Meglátjuk.

#465911 BudFox Előzmény: #465732

Au EU is most folytatja ellenünk a tárgyalást, ami a deficit miatt vált esedékessé...Ezek is ott rúgnak belénk ahol csak elhet..

"Rendkívül fontos napra ébredtünk

Emlékezetes, az Európai Bizottság szerdai első ülésén is napirenden lesz Magyarország. A túlzott hiány eljárás esetében kedvezőtlen ítélet várható."

#465907 BudFox Előzmény: #465805

hát ez az...a nagybefektetőknek jutnak csak a "normális" brókerek...

ez enyém csak az MTI híreket olvassa a kis ablakban :D

#465874 pepe01 Előzmény: #465871

Sziasztok!

Valaki közületek nézi a Bux hetes chartját?!

Oldalazás folyik és az alibi hírekre való rángatás sávon belül. Szerintem korlátos lefele, sok reményt nem fűznék hozzá, hogy a sávból lefele fog kilépni.

Tegnap olvastam, hogy MO. a világ egyik legkockázatosabb adósa: pfffff kamu

Már korábban írtam, inkább figyeljétek Möbius vezette alap portfolioját, nem kis kitettségük van Mo.-on.

#465871 Előzmény: #465700

Szerintem hívj fel valami jó brókert, én például BudFox-ot ajánlanám, ő elég jól látja a mi történik és mi nem-et :D

#465805 Joker Előzmény: #465728

Én a brókeremet technikai lebonyolítóként kezelem, nem feltételezem, hogy okosabb, vagy tájékozottabb mint én. Sokan olyan fiatalemberek közülük, akik csak pár éve foglalkoznak a tőkepiaccal, és ők is általában a publikus híreket olvassák. A nagyágyú brokikat a kisbüfik nem érik el...

#465801 Joker Előzmény: #465212

Úgy tűnik Hathor, hogy kedvenc Elliott szakértönk mint ahogy jósoltam tegnap az alábbi verziót vetette fel: "Nagyon bull verziónál előkerül a 18.500 és a 3.800+ is, de lehet a medve aludt vissza pár napra és hamarosan elkergeti a bikát."

Még egyelőre bizonytalan a kolléga, ha majd holnap esetleg magabiztosabban állítja bullt, akkor kezdem kiépíteni a shortokat, egyelőre kivárok. (De ha nem lesz igazam megkövetem magam.)

tanulság

#465776 Borska

most értem haza , stoppot águrva ámokfutott hatink,ledarálta a profitot,vagyis az elmult két hétnek lőttek...... ****a