Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Magyarország is téma volt a Merkel-Lagarde találkozón

#465906 Arsene Lupin Előzmény: #465897

"remélem OV fellázítja a többi bólogató f@sztt....ilyen hozzáállással menjenek a pics@ba..."

Pont ezért tették satuba a kerály t*keit.

Re: Majtényi fia nem lehetett főiskolai tanár

#465901 exmnbs1 Előzmény: #465878

a származás alapján régebben is diszkrimináltak a felvételikor

Re: Magyarország is téma volt a Merkel-Lagarde találkozón

#465897 Spade Előzmény: #465886

Azért sztem a magyar értelmiségben elszakadóban valami az EU-val kapcsolatban, Olly már szankciókat akar mert szerinte 2013-ban nem lesz 3% alatt a hiány. Pedig 2011-ben és 2012-ben is várhatóan ott lesz. Hát ez qrva nagy, ilyen alapon bárki szankcionálhato, mondjuk 2016-ra a franciák hiánya szerintem 3% fölött lesz, vagy nem. ki a f@szom hozhat előre szankciót valami olyan miatt ami vagy bekövetkezik vagy nem. Ez olyan mintha önt ma börtönbe csuknák mert 2013-ban majd lopni fog, Olly Rehn szerint. Ez már nem OV ellen szól hanem Mo ellen, ilyen csicskáztató EU-ra semmi szükség, rosszabbak mint a habsburgok, remélem OV fellázítja a többi bólogató f@sztt....ilyen hozzáállással menjenek a pics@ba...

na meg ugye fel is merült h Gyurci ellen meg kell szüntetni az eljárást, mint egy feltétel az IMF kölcsönhöz....kb. pontosan az történik és azok az okok amiket mondtam...Hagyó is még meglátja Szechenyi díjat kap mint a BKV müködésének gazdasági megújítója...

Magyarország is téma volt a Merkel-Lagarde találkozón

#465886 Arsene Lupin

http://www.portfolio.hu/gazdasag/magyarorszag_is_tema_volt_a_merkel-lagarde_talalkozon.161195.html

Bár a tegnapi nap után sokan úgy vélik, hogy innen már csak rally lesz, és az IMF-megállapodás már sínen van, jóval bonyolultabb a helyzet. Puhulás Martonyi részéről tényleg tapasztalható, de ez egyelőre csak duma. Angela és Christine nem mai csirkék, puszta dumának már nem dőlnek be. Lehet, hogy közben Fellegi Tomi és az IMF portásai már országos cimborák lettek, de holnap a főnökasszony kiosztja a gyomrosokat.

Másfél év alatt elb*szott dolgokat nem lehet egy hét alatt dumával rendbe tenni.

#465878 Arsene Lupin Előzmény: #465860

De miért a gyermekén áll bosszút?

Zách Felicián esetéig fog fajulni a kerály bosszúja?

Re: Martonyi elhatárolódott Matolcsytól

#465861 zeeh_ Előzmény: #465819

Beszélgess el pár BKV-s emberrel (ne irodistával), hogy mi a helyzet a cég háza táján, hogy mennyire rendbe tették a BKV-t a váltás óta.

#465860 zeeh_ Előzmény: #465726

Hát, ha visszagondolunk abba, hogy Majtényi apuka mit össze nem kavart, hogy magyar helyett külföldi tulajdonban maradjon a 2 nagy országos kereskedelmi rádió, akkor én annyira nem csodálkozom ezen.

#465825 Palimadár Előzmény: #465823

"Sokat nem tévedtem..."

csak egy 8x-ost!:-)) kis híján nagyságrend.

#465824 Palimadár Előzmény: #465821

Azért, mert Vitézyt a miniszterelnöki kapcsolata miatt emelték egy feleslegesen és szükségtelenül kialakított pozícióba. Ezt Tarlós nyilván lenyelte. A BKV, a MÁV tipukus pénz kivételi eszköz, káder felvevő, persze ilyen az MVM és a Mavir is, csak azok nyereségesek, mivel az alattuk lévő rendszer az.

Ha a BKV-val komolyan akartak volna valamit kezdeni, akkor nem tesznek a tetejére egy tejfölösszájú nyikhajt, aki gyermekkorától szereti tologatni a szobájában a buszokat és villamosokat, hanem egy válságmenedzserekből álló teamet alakítanak ki, amelynek egyértelmű célokat jelölnek ki és biztosítják a hozzá szükséges eszközöket.

Magyarán: Tarlósnak kevés ráhatása van a BKV működésére, persze lehet, hogy korábban ezt nem látta. Minden esetre az idézett interjú különös érdekessége volt, hogy az általa felsorolt akadályozó tényezők és felelősök listájának végére csak nagy hirtelen biggyesztette oda Horváth Csaba főpm-h-t a végére, mert a listavezetők a jelenlegi hülyegyerekek voltak.

#465823 hosszhuszár Előzmény: #465821

sokat nem tévedtem....igaz ezek szerint, 1 buszvezetőre 4 akta tologató jut....

Akkor most mi van?

mire lehet ezt vissza vezetni?

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/bkv-felesleges-dolgozok-milliardokert-2030838

Minden negyedik BKV-s dolgozó buszvezetés vagy járműszerelés helyett aktákat tologat, papírokat töltöget az Akácfa utcában. A felső és középvezetői körbe tartozók átlagosan 13 millió forintot visznek haza évente. Közülük a mindösszesen 154 fős vezetőség eltartása több mint 2 milliárd forintba kerül. A 2224 fős adminisztráció fizetésére pedig csaknem annyit költ a BKV, mint a 3200 buszvezetőre.

#465819 Palimadár Előzmény: #465815

Csak arra akartam utalni, hogy világosan mutatja Vitézy ügye a valóságot: akik a pénzt kérik, egy pénz kimosó, kiáramoltató gépet kénytelenek üzemeltetni azok kedvéért, akiktől kérik a pénzt.

Ezért az ilyen jellegű észrevételeket, hogy "1 sofőrre 32 irodista jut", csak infromáció hiányból eredő tudatlanságra vagy demagógiára tudom viszavezetni.

#465817 _pda_ Előzmény: #465791

kezd belefáradni, szvsz már 100x megbánta, h nagyravágyó sündisznócska volt, vagy engedett a nyomásnak, h legyen "valaki"

#465808 Palimadár Előzmény: #465798

Nem ismerem Vitézy Dávid kinevezésének okát, de aligha Tarlós törte magát érte.

#465798 hosszhuszár Előzmény: #465791

Gondolom, a bkv vezérek fizetése, a cég nyomorúságos helyzete miatt, automatikusan lefeleződött, sőt, tarlós úr is a fizetése egy részét átutalja a bkv-nak....

ha 1 buszvezetőre,1 szerelőre, nem jutna 32 irodista, tán más lenne a helyzet....

de oda nem nyúlunk, emelünk, koldulunk....

#465791 Palimadár Előzmény: #465784

Kemény volt Tarlós, mint a vídia.

Gondolom, nemsokára önkritikát fog gyakorolni.