Nem vártatok túl nagy árfolyamot az első tintázásra..:)
Nem vártatok túl nagy árfolyamot az első tintázásra..:)
nagyon szerényen nyomjátok ezt az italozást, mi pár napja abban állapodtunk meg, h 5000-nél iszunk, úhogy nem várunk ezzel 7-10-14 ezerig, már ma este megejtjük... :)
szavadon foglak!
rendezünk 14k-nál egy közös bebaszást, az tuti :D
7K-nál koccintok én is, 10-nél fizetek, 14-nél két kör :)
Úgy legyen!! 15k ig meg se álljon. De már 12 k is be lehet rúgni.:)
köszi, tudom, hogy hónapokig eltarthat..
a rábás pénzre még várnod kell egy darabig. az ügyletet jóvá kell hagynia az eus felügyeletnek, ami állítólag 2-4 hónap.
vegyes, sajna kis mínuszban kellett dobnom, volt 700-ról, 750-ről, 800-ról, de 900-ról is..
15k-nál bebaszunk mint az állat,pedig lemondtam jan1-től a cigiről meg a piáról :)))
Valszeg nem idén kell megszegni ezt a fogadalmat,eheh,bár benne lennék...
A hónap végére az enyém is 2-essel fog kezdődni:) Az 1. ezer db kicsit drága volt...
mennyiről volt rábád?
olvaslak benneteket,csak lusta vagyok gépelni :))
még a hónapban 2k-ra bővítem a pakkocskámat,kinyírtam az önkéntes nyugdíjat,hátha a király azt is lenyúlná,vagy megadóztatja(még jobban) vagy egy Isteni sugallatra kinyilatkoztatja,hogy csak 70 éves koromban juthatok hozzá,stb-stb...jobb helye lesz e-starban :))
ja és welcome back :), eltűntél egy időre, mint az aranyóra
Rábámat várom az államtól... még semmi, pedig helye már lenne..
Én óvatosan bővítgetek,mire ideér a felmondott önkéntes pénztárból a lóvé,márnem tudok majd 1k-t venni belőle :) :(
egyelőre nem látszik semmi visszateszt, sőt, határozottan felfelé megyünk, kis pakkok, viszonylag nagy forgalom, nyitás óta (1 óra alatt) 14 milla. Maradjon ez így egy jó darabig, de jó lenne
pattanjunk már :)