2011-12-30 4500.0 4325.0 4350.0 26455692 5974
Sziasztok. Ki tudna segíteni valaki egy dec. 30-ai záróárral?
Előre is köszönöm!
Nem határidőről volt szó. A prompt piacon léteznek alapoktól kikölcsönzött short sale pakkok. 4100-nál is olyanokat kezdtek el zárni.
B@szod, éreztem, ezért is írtam be, nehogy Ti verjétek be 4000 alá a papírt. Fel a fejjel!
akkor öszinte részvétem. Remélem legalább hatiban realizáltad a nyeröt.
azért csak most írtam be, mert pénteken nem tudtam fellépni az internal server error miatt, hétvégén nem voltam gépközelben, ma meg szintén nem nagyon voltam gépközelben.
Ne akarj összeveszni a semmin.
Még aznap beírtam a vételt (gép vette nekem), korábban pedig utaltam rá, hogy bent van az ajánlat. nap közben nem vagyok gép előtt, tehát ennek figyelembevételével írd le véleményed.
miért csak ma du-t írtad be? Gyanús vagy te nekem ;) de csak azért, hogy a faktorban ne rendüljön meg a hitünk, bekamuznál egy veszteséges ügyletet?
Egyébként hati shortjaid nyeröi is a faktor hatás gyengülésére utalnak ;)
basszuskulcs,
TÉNYLEG szólhattál volna, akkor még vettem volna.
Ilyen jó kontraindikátor, mint te, nincs még egy Mo-n.
:-)
Neked:-(
pár napja írtam erről, hogy akkor 100%-on volt csak eladó, nem hinném, hogy most a cég állna benn ilyen árfolyamon.
különösen, h az OTP hitelnek lassan már célegyenesben kellene lennie.
Pontosítás: a magam és a technikai kötésen kívül még 2300 db-ot, azaz 23 kontraktust kötöttek az egyetlen kereskedett STR1203 határidőn. Ha feltételezzük, hogy mindegyik shortzárás, --bár magam is tudok másik 400-600 db nyitásról-- akkor is kicsit erőltetett a magyarázat egy 12500 darabos napi forgalom mellett...
Tudom, hogy egyesek megint kötekedéssel fognak vádolni, de az inkompetenciát és a nagyotmondást egész egyszerűen rühellem:
Szóval milyen short pakkokat zártak ma vissza, kedves Arzénné? Az STR összes(!!)határidején egy technikai kötésen kívül csak az én 500 darabos pakk-bővítésen volt ma..Gondolom, ha shortol valaki, annak vissza is kötik a zárását aznap, mivel akkor holnap újabb, komoly összeget kellene betolnia...Ha pedig nem volt kötés, zárás sem lehetett....sakk-matt.
Szóval miért megint ez nagyotmondás,kolléga?
igen. a cég áll benn "biztosítva a másodpiaci likviditást".
Rivotril: értem.
bazzeg ember...
jóval a vételt követöen utólag. De nem gond, csak ha ez többször elöfordulna, akkor nem hiteles.
Kedves kolléga mire gondol?
A lombard E-star benne van a kimutatásba.
Azt írtam reggel, hogy ez a hét még belefér, onnantól kezdve büdös a palacsinta.
Holnap minden eldől.